Mad og drikkevarerHovedret

Hvad gør semulje? Hvilket korn gør semulje

Minder fra barndommen er ofte forbundet med direkte indtagelse i form af semulje. Som regel, de fleste børn denne type produkt har aldrig skabt megen entusiasme, og i endnu højere grad er forbundet med smagløse mad. Kun modnet, begyndte vi at forstå, hvad den sande værdi af kosten mad. Men spørgsmålet om, hvad der gør semulje, og den dag i dag for mange ikke reagerer. Lad os dykke ned i den fascinerende proces med undersøgelse og forsøge at løse mysteriet om denne kornsort - genstand for børns fjendtlighed.

produktion af semulje

Store og små fræsning kombination mill komplekser er steder, hvor, på grund af slibning af hvede teknologier er et diætetisk produkt i hvid, beige eller creme farve. Dette skyldes først og fremmest til de sorter kvaliteter af korn.

Det er værd at bemærke, at produktionen af semulje fra hård hvede - en møjsommelig proces, fordi det påvirkes af mange faktorer, teknisk og energisk karakter. Relativt mindre dyre fremstillingsproces korn partikler fra blød hvede korn. Men den kombinerede formaling batch bestående af to raznosortnyh kulturer, vil udgangen give gennemsnitlige produkt, hvilken værdi vil blive udtrykt i en procentdel fremherskende kulturer ratio.

Fremstillingsproces semulje ledsaget af en række vigtige fremstillingsprocesser:

  • Forberedelse - forarbejdning korn: rengøring, vask, binning i særlige bunkers.
  • Før du går ind i fræsning hvede, den sidste fase af behandlingen. Det ledes gennem en række forskellige maskiner :. Sitoveyki, triere, debrandery, Stone rengøringsmidler, etc. Dette gør det muligt at øge effektiviteten af slibning som helhed.

Kun gennemførelsen af ovennævnte proces kæde korn fodres til specialmaskiner og slibning systemer lægte.

Beskrivelse vigtig mekanisk proces

Efter at have modtaget oplysninger om, hvilke af semulje gøre, sandsynligvis vil du være interesseret i at lære om en anden mellemliggende trin i produktionen, det vigtigste, - slibning. Under indflydelse af de strukturelle elementer i valsebelægningsindretning - trees, der afviger i rotationshastigheden og retningen af skærekanterne, formalet korn.

Det er værd at bemærke, at semulje er produktet af en grovslibning. Det er, i modsætning til mel, det går ikke ret lang proces teknologi. Sædvanligvis efter den anden tremme systemet ved at passere gennem sigter med forskellige diametre adskilt af en vis fraktion af gryn, som er slutproduktet - semulje. Efterfølgende partikler af endosperm underkastes berigelse. Det er en særlig form for oprensning (en eller flere cykler), i hvilken trinstørrelse på 0,5 mm korn isoleres i en speciel tank (en tragt).

Den sidste fase af produktionen

Så nu ved du nogle af kornene gøre semulje. Men før fuld græs partikler falder i en særlig workshop på emballagen, er det nødvendigt at passere en endelig og kort, men ikke desto mindre en vigtig fase - slibning. Den omstændighed, at kvaliteten af det endelige produkt bestemmes efter det udsættes for behandlingsprocessen som en slags opgradering. Takket være denne semulje betydeligt reduceret askeindhold procentdelen af fedt og mængden af fiber. Med andre ord vil afledningsindretningen erhverve en særlig værdi, som vil blive udtrykt i de gunstigste egenskaber kosten korn.

Givet kvalitet hvede og kompleksiteten af den anvendte teknologi, kan vi sige, at på hele produktionsprocessen som helhed afhænger af faktorer som kvalitet, holdbarhed og opbevaringsforhold af korn, samt dens omkostninger og nogle af de fysiske parametre, der er forbundet med den madlavning og tilberedning af produktet.

Tre af en

At hvoraf gør semulje - hvede - vi plejede at se på deres borde i form af brød, et sortiment af hvilken ret forskellige. I mellemtiden, fra kosten korn kan identificeres grundlæggende - semulje, gunstige egenskaber, der hjælper folk, der har haft kirurgi. Ja, i dette tilfælde, er det uacceptabelt og endda kontraindiceret grove fødevarer.

I dag semulje præsenteres i tre former, især T, M og TM mærker. Men det er forarbejdet hvede sort er den vigtigste indikator for indholdet i det endelige produkt af vitaminer og andre mikro-og makro. Så hvad kan vi sige om markeringer nævnes:

  • "T" - semulje af hård korn.
  • "M" - en blød form for hvede.
  • "TM" - henholdsvis kombineret udgave to tidligere sorter.

Grød til Masha

Enhver kvinde skal kende de mange måder at lave mad så uelskede børn og på samme tid, er det nødvendigt for kroppen lokkefugle. Til gengæld nogle af de kulinariske lækkerier kræver overholdelse af visse madlavning teknikker. Det er derfor helt naturligt, at de typer af semulje er ikke altid indbyrdes udskiftelige.

F.eks sprødhed korn vælling giver faste partikler. Små børn rådes til at tilberede semulje fra blød hvede, fordi denne type grød af korn en ensartet og behagelig til smagen. Imidlertid frigjort produkt under varemærket "M" vil falde fra hinanden og har en betydelig fordel i mængde sammenlignet med retter tilberedt fra semulje, markeret med symbolet "T".

Vidste du?

Grød - det er ikke det eneste, der kan være fremstillet af kosten korn denne art. Spørgsmålet om, hvilken af semulje værk, bliver det ubetydelige, når det kommer til god mad og måder at madlavning.

Således er betydningen af "manna fra felterne" vist i udarbejdelsen af søde tærter og buddinger. Fra det opnås utroligt lækre suppe med tilsætning af forskellige urter, og elskede alle de pandekager og gryderetter omfatter også anvendelse af korn i opskriften. Søde fromage og endda hakket kød bøffer uden kosttilskud vil ikke være så velsmagende som suppleret med semulje. Og en effektiv metode til vægttab, mærkeligt nok, er også forbundet med anvendelsen af dette korn. Selvfølgelig, ordet "foranstaltning" i denne sammenhæng er af afgørende betydning.

Af den måde, unge børn også ofte ikke pålægge brugen af semulje fordi phytin, som er en del af korn, indeholder fosfor, som til gengæld binder calcium og forhindrer dem i at trænge ind i blodet. Dette fører ofte til udvikling af engelsk syge hos børn og spazmofilii.

Som konklusion

Husk: alt skal være med måde. Tja, hvis barnet virkelig er konstant i modsætning til at have nyttige semulje, da bør genoverveje formuleringen, eller give en anden form for levering. Nyd din appetit og sundhed brød!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.