Mad og drikkevarerOpskrifter

Croutoner med hvidløg - den oprindelige opskrift snacks

Bedste supplement hver ret er brød. Vil det sort, grå, eller bare mælk brød - en hovedret ville gavne. Men nogle gange sådan en simpel rutine og lidt kede. Oftest dette sker i foråret, når bestanden af vitaminer i kroppen er tilbage, og jeg ønsker at spise noget frisk, nyttig og desuden velsmagende. Derfor tilbyder vi originale toast med hvidløg opskrift, som vil blive givet i det følgende.

For at få en god appetitvækker, er det nødvendigt at vælge ikke frisk bagværk, og i går, eller bedre endnu - i forgårs. Så al den fugt, der er indeholdt i frisk pasta, fordampet, og vil kun have en god krumme, hvorfra man kan skabe kulinariske mesterværker, såsom toast med hvidløg. Opskriften er enkel og original.

Så, hvordan man laver toast med hvidløg? Til dette har vi brug for disse ingredienser:

 1. Brød, fortrinsvis sort. Hvis der ikke er noget, så kan du bruge grå, men det er især vigtigt ovenstående råd. Baton ikke blandes godt med hvidløg, det er bedst til kiks eller gryderetter;
 2. Vegetabilsk olie;
 3. Hvidløg - et hoved;
 4. Persille.

Sådan koger toast med hvidløg? Fortæl etaper.

Til mellemmåltid så ganske original og usædvanligt for en amatør, er du nødt til at skære brødskiverne interessant. Til dette formål skære vi alle skræl og forlade kun kernen. Crust for hurtigt yngel, og bliver tør og usmageligt, så det er bedre ikke at bruge.

Tip! Skorpen af brødet forsvandt ikke i køkkenet for ingenting, tør det i en ovn, og derefter skåret i en gratin.

Den resterende del af det afskårne brød overhovedet af længden af strimlen. Skal opnå kiler 1 1 centimeter og længden skal være anderledes. Hvis sådanne brødstænger vil virke alt for længe, så skær den i dele, du har brug for.

 1. Forbered hvidløg. Til dette formål er det nødvendigt at skrælle og skåret i forholdsvis små stykker. Du kan også bruge en blender. Han kan gøre hvidløg kartoffelmos, som spiller en temmelig stor rolle i denne skål.
 2. Så, hvidløg kartoffelmos tilføje lidt salt, sort peber, et par spiseskefulde af vegetabilsk olie og en spiseskefuld vand. Dannet grød.
 3. I en stor stegepande Opvarmer vegetabilsk olie. Madlavning er bedst at bruge raffineret vegetabilsk. Den indeholder ikke den karakteristiske lugt, men har en fremragende smag og farve.
 4. Barer brød yngel på alle sider over medium varme.
 5. Når kilerne fjernes fra panden, bør de være straks drys med hvidløg sauce, så alle smag og lugt af dyppet i varmt hlebushek.
 6. Når alle croutoner er stegt, bør de dekorere med grønt. For at gøre dette, tager det vaskede og tørrede persille, rive sine hænder og drys med vores forretter. Persille giver en anden stærk lugt, og denne skål med hvidløg opskrift er beskrevet ovenfor, vil blive endnu mere intens og lækker.

Nyd dit måltid!

Tip! Disse toasts kan indsende en ekstra sauce. Til dette har vi brug for:

 1. Creme fraiche - 3 spsk. Det bør være tyk.
 2. Mayonnaise - 3 spsk. Det er tilrådeligt at bruge et hjem, men hvis dette ikke er en tid til forberedelse er ikke nok, så erstatte det med en shoppingtur.
 3. Tørret fennikel.
 4. Salt.
 5. Hvidløg.

fremstilling:

I en skål, bland creme fraiche og mayonnaise, tilsæt salt, dild. Hvidløg er passeret gennem en presse og tilsæt til saucen. For at udvide den i en skål og pynt med en kvist frisk persille eller dild.

Sådanne croutoner med hvidløg opskrift, der overmande enhver kok, er en glimrende mellemmåltid, som du kan tage med dig på farten, på naturen, eller bare pohrustet dem foran fjernsynet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.