HjemlighedVærktøj og udstyr

Fungerende hoveddele - hvad du har brug for komfort

Sandsynligvis alle mennesker, der nyder rindende vand, står et sådant problem: åbne for vandhanen og begynder at rasle, eller efter lukning af vandet stadig fortsætter med at strømme. Og alle ved, at hvis konfronteret med en lignende "symptomer", så højst sandsynligt er det tid til at skifte hoved dele. Nu fortæller vi mere Hvad hoveddelene, som de er, og hvordan de i virkeligheden forandring.

Sorter hoved dele

Alle hoveddelene, som findes på nuværende tidspunkt kan opdeles i to typer:

  1. Hoveddelene, som er egnet til kraner og blandere gamle (sovjetiske) af prøverne.
  2. En, der er egnet til moderne vandhaner og armaturer.

Hoved dele af den gamle type på en anden måde kaldes også "orm". De har også tilføjet en gummi manchet. I sådanne modeller, antallet af spalter 20, typisk, tråddiameteren af en halv tomme. Fra lukning til åbning af hanen (svinghjul) sådanne hoveddele har som regel 4 vindinger, og gummipakningen (manchet) er i slutningen af glidestangen (aflang del axlebox).

I disse hoveddele, er der visse ulemper, der kan beskrives som meget betydelig. Den største ulempe ved denne model - en kort periode med dens drift. Over tid, disse celler mister glathed, og derfra tage den ulejlighed begyndte resonans lyd. Derudover kan det tyggegummi, som allerede er deformeret, nemt ødelægge hele vandforsyningen, og konstant utæt.

Kran buksa- "keramik"

Disse hoveddele er dukket op for nylig i det indenlandske marked. De er velegnede til nye modeller og varianter mixere har også en masse fordele. Fra lukning til åbning - bare en halv omgang. Hovedparten af denne model er to små plader af keramik og med samme hul.

Fordele og ulemper ved keramiske hoveddele

Den største fordel er en meget længere levetid (i modsætning til de sovjetiske hoveddele). Det er mindre støjende i drift og er egnet til både konventionelle kraner, og for de fleste importerede vandhaner.

Ulempen kan kaldes de høje omkostninger af en sådan variant, da den hurtigt bliver tilstoppet (hvis der er urenheder i vandet eller sand, ler), og kræver derfor en yderligere installation af særlige fine filter.

Udskiftning hoveddelene

Som vi sagde ovenfor, at ændre hoveddele på nuværende tidspunkt under den kraft af næsten alle. Dette betyder ikke nødvendigvis forårsager VVS, og derefter en anden halv dag venter på hans ankomst. Bare tage dig selv for denne ting du ønsker, hvis du er helt sikker på, at årsagen til fiasko var netop hoveddele.

For eksempel, hvis du har selvom du lukker vandhanen fortsætter med at hælde vand, nok bare slidt af pakningen (gummi manchet) på akslen boksen lager, og du kan ikke helt ændre hoveddelene. Men når kranen buldrer, så vibrationerne er givet til hele spankulere sandsynligvis her er slidt væk fra tråden, og er underlagt udskiftning hoveddele helt. Generelt skal det skiftes cirka en gang om året, men hvis vandet er beskidt, med sand eller rust, er livet for sådan et akselleje stærkt reduceret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.