HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvad er gummi-bitumen mastiks?

Gummi-bitumen mastiks - flerkomponent vægt, blandingen af tjære eller mineralolieprodukter bitumen. Typisk er det modtages ved hjælp af stoffer, såsom fyldstoffer, fibrøse og pulverformige. Dens hårdhed og termisk stabilitet kvalitet fugemasse erhverver efter absorption på dens overflade olier.

Strukturen af dette materiale består af følgende komponenter:

  • gummi;
  • kunstig asfaltbitumen;
  • opløsningsmidler;
  • fyldstoffer;
  • plastificeringsmidler.

Gummi-bitumen mastiks tjener til at isolere de underjordiske og formalede strukturer af stålkonstruktioner, rørledninger. Det er ofte brugt i reparation af toiletter, loggiaer, når du opretter trækonstruktioner, puljer. Bituminøs isolering beskytter mod korrosion. Dette materiale indeholder ingen giftige opløsningsmidler og toluen.

klassifikation

Materialet kan karakteriseres ved forskellige tegn. Overvejer form af de forbindende elementer, der er støbeasfalt, bitumen-gummi, bitumo-
polymer. Afhængig af fremgangsmåden til anvendelse af isolerede varmt, koldt, forvarmet til en forudbestemt temperatur, ikke kræver forvarmning, men med betingelsen af omgivelsestemperatur miljø højere end 5 grader.
De mest almindelige differentiering formål. Masticsasfalt-gummi anvendes til forskellige formål: isolation, fastgørelse, asfalt, korrosion.

ansøgning

Hvis du har sat et mål at lime rullet materialer, der skal bruges til imprægnering eller monteret på flerlagsbelægning af taget, er det bedst at bruge en limning mastiks. Men der er nogle nuancer vedrørende tagdækning af bituminøse materialer. For eksempel til limning ruller af tagpap eller pergamyn egnet gummi-bitumen mastiks. Hvis du overlapper taget ikke er så holdbart materiale, de anvendte træ tjære muligheder.

I det tilfælde hvor det er nødvendigt at skabe en støbt eller gips fugtig eller behov astringerende type materiale til fremstilling af plader, er det bedre at anvende et isolerende mastik.

I alvorlige objekter (fx hydrauliske strukturer) eller til fyldning fuger vandtætningsmidler brug varm bitumen-mineral arter. Det er lavet af de samme bitumen med tilsætning af et mineralsk fyldstof. Disse urenheder kan være sammensat på fra 30 til 64% (afhængigt af kravene og betingelser).

Arbejde med materialet

Anvende gummi-bitumen mastiks mekaniseret metode i flere lag. Som et resultat, bør få en total tykkelse på 10 millimeter. Det varer mere end en time hærdningsprocessen. Du kan også bruge manuel påføring med pensel eller slagtilfælde, hvis der er et sådant behov. Hvis inden for 48 timer omgivelsestemperaturen forbliver ved 20 grader, for denne periode vil være helt tør. Hvis temperaturen er under indikatoren 15 grader, derefter arbejde med dette materiale er særdeles uønsket. Det lukkede rum er nødvendig for at tilvejebringe normal flow ventilation. Sikkerhed er vigtig, da den varme mastiks skal opvarmes til 180 grader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.