BilerBiler

Peugeot 206. anmeldelser og specifikationer

Peugeot 206 - en af de mest populære biler, der sælges i Rusland under dette mærke. Tilgængelige model siden 1998.

På salg kan du finde 5 bil ændringer forskellige struktur af kroppen: den fem-dørs hatchback, tre-dørs hatchback, 4-dørs sedan, fem-dørs stationcars, og to-dørs cabriolet. Alle biler er designet fem-sæders, med undtagelse af cabriolet, som er designet til 4 personer.

En af de mest populære versioner - Peugeot 206 sedan, fås med 1,4-1,6 liter motor. Længden af denne model - 418,8 cm bredde - 167,3 cm og højde -. 143,5 cm Clearance er - 16 cm akselafstand - 244,2 cm Standard volumen bagage autostol -. 402 l, hvis det ønskes det Det kan øges til 1080 liter ved at udvide bagsæderne. Afhængigt af hvilken type af motor og gearkasse top hastighed varierer fra 170 do196 km / t. Accelererer Peugeot 206 til 10,6-13,2 sekunder. Forbrug af benzin svinger i området 5-5,5 liter på motorvejen; 6,4-8,5 liter kombineret cyklus; 8,5-10,2 l ved kørsel rundt i byen.

Peugeot 206 sedan. anmeldelser ejere

På trods af at bilen stort set ikke udstedes, og allerede har en række efterfølgere, design af bilen stadig er relevant. Lille størrelse og strømlinet langstrakt form, ser moderne og elegant. De fleste bilister siger komfortable ergonomi førerens forsædet i bilen Peugeot 206. Svarene viser, at alle knapper og håndtag er "ved hånden", der er tilstrækkelig plads rundt om fører og passager. Gode dynamik kan også tælles blandt fordelene ved denne model. Maskinen er en solid start med det sted, hurtigt vinder hastighed byveje. Meget kofanger er fast, selvfølgelig, henviser til fordelene ved bilen Peugeot 206. Svarene tyder på, at denne model let at parkere, ikke røre grænser og ingen problemer ved kørsel på ujævne veje og spor. Maskinen er let at styre: for at bestå forankørende køretøjer nok til et par af glatte sving styretøj, som er meget følsom og reagerer straks på bevægelse.

Du kan også bemærke den klare bremse bilen Peugeot 206. anmeldelser drivere angive, at maskinen straks starte i koldt vejr, ikke irriterende nedbrud, økonomisk i form af forbrug af olie og brændstof.

Vi har en model og en række ulemper. For eksempel, nogle klager over trykken for bagsædet af bil Peugeot 206. Anmeldelser ejere også indikerer en mangel på lydisolering model. Hvis ved lave hastigheder i kabinen er stadig muligt at tale uden at hæve stemmen, så med en hastighed over 100 km / t motoren brummen bliver højere. For præcis kontrol nødvendig for at afbetale suspensionen stivhed - alle trafikanter uregelmæssigheder i relief mærkes af passagerer og chauffør. Vedligeholdelse er tilgængelig til en pris de fleste ejere, men nogle notat en lille interval på 10 tusind. Kilometer, hvorigennem du nødt til at tjekke bilen. Klager og tilbagevendende "græshopper" i kabinen. Maskinen kan indstilles til automatisk eller manuel transmission, og begge af dem er tilfredsstillende. ILAC - lange fuzzy passager og automatisk skift oplysende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.