SundhedSygdomme og betingelser

Rød næse

Rosacea - såkaldt videnskabeligt sygdom, som er populært omtalt som den røde næse.

Det bør starte med det faktum, at huden på ansigtet af personer er meget følsom og selvfølgelig reagere på enhver overtrædelse af cirkulation. Reagerer det er farve. Rosacea rødme ikke kun vingerne af næsen, men pande, hage, kinder. Ingen klare grænser er ikke her. Nogle gange, efter fremkomsten af pletter der er skaller, kløe og prikken. Expansion kapillærer bevirker at elasticiteten aftager. Derfor er den nye farve af huden bliver mere elastisk. Rød næse, grundene til, at vi overvejer, begynder at levere stor gene.

Røde striber er prægede. Over tid, såsom at få og karsprængninger, og hans ansigt begyndte at tjene rosacea, hvorefter der vil være ujævne blålig-røde formationer. Hvis du ikke skynde sig med behandling, vil næsen shishkoobraznuyu formular.

Rød næse, hvilken behandling ikke bør udskydes, selvfølgelig, er ikke en dødelig sygdom. Det kan dog ikke køres som ubehagelig formation på ansigtet kan nemt ødelægge det sociale liv for mennesket. Rød næse kræver øjeblikkelig kosmetisk og dermatologisk behandling.

Årsagerne til denne sygdom er forskellige. Oftest ovenfor beskrevne problemer forbundet med krænkelse af den hormonelle status. Genetisk disposition til vasodilatation er også meget vigtigt. Som barn, rød næse aldrig set, men med alderen, er sandsynligheden for dets forekomst steget i tider.

Natur rosacea - vaskulær, og dermed eventuelle faktorer, som på en måde føre til venøs overbelastning, kan bidrage til udviklingen af den pågældende sygdom. I nogle mennesker, blodkar er så svage, at de er stort set ude af stand til helbredelse.

Alkohol og rygning - er noget, der bidrager til udviklingen af rosacea. Pludselige ændringer i temperatur stimulerer også dilatation af kapillærer. Specielt farlig i dette tilfælde er ultraviolet stråling.

Årsagerne kan også være forbundet med overspisning og overvægt, og den overdrevne brug af alt for krydret mad. Stress, psykiske lidelser, nervesammenbrud - som alle kan også føre til, at næsen en dag vil blive rød. Kronisk rosacea i de fleste tilfælde er forårsaget af mave- og tarmsygdomme.

Red Nose kur er ikke så enkel. Til dette er det nødvendigt at styrke karvæggen for at normalisere trykket deri, og at normalisere mikrocirkulationen. Struktur kapillar er tynd og blød. Det betyder først og fremmest, at du skal arbejde på dem så meget som muligt omhyggeligt. Enzym peeling - er ingen anden end den dybe udrensning af huden, som udføres ved anvendelse af forskellige typer af vegetabilske enzymer, der kan "fluffing" overfladelaget af huden og forbedre gennemtrængning af lægemidler ind i det.

Vitaminer er afgørende for stofskiftet og til fornyelse af celler i vores krop. Rosacea ikke undvære dem. C, P og K - det er de vitaminer, der hjælper styrke vores skibe. I dette tilfælde er det ikke bare om at tage dem inde, men også anvendelsen af præparater, der omfatter dem til huden forberedt på forhånd.

Vitamin - det er en fantastisk måde at bringe endnu meget hud i køreklar stand. Hvis du har rosacea, så vitamin kompleks bare nødt til at omfatte zink.

Generelt, når de første symptomer på rosacea er nødvendigt straks at skifte til en sund kost. Også, at en person, der begyndte ser røde næse, skal straks opgive rygning og, selvfølgelig, fra at drikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.