KarriereInterview

Forbered interview spørgsmål: Ansøgeren kan også spørge!

Arbejdsgivere foretrækker at ansætte kandidater i din virksomhed, der er i stand til kompetent præsentere sig selv, har de nødvendige kvalifikationer til at udføre de opgaver og erfaring, er i stand til at gøre høj kvalitet CV'er og med den bedste hånd for at vise interviewet. Det sidste punkt er meget vigtigt, fordi der i mange henseender er det takket være de personlige kvaliteter af en mand, hans evne til at kommunikere, evne til selvstændigt at stille spørgsmål under interviewet og svarene korrekt vurdering sine chancer for at få den ønskede position er stærkt forøget.

Initiativet er ikke altid straffes

Kandidat, går til et interview med en potentiel arbejdsgiver bør grundigt forberede sig vanskelige samtaler. Han vil blive givet en masse forskellige spørgsmål, som ikke altid er relateret til de færdigheder eller tidligere erfaring. Men det betyder ikke, at ansøgeren kun skal mødes og tale om sig selv. Tværtimod arbejdsgiveren sandsynligvis vil være velkomment initiativ, især hvis personen vil komme til at stille de rigtige spørgsmål og uddannet til en jobsamtale. Du kan ikke bede ledelsen af virksomheden, hvor du planlægger at få et job, en arbejdsplan, ferier og fremtidige løn. Alle disse data har endelig aftalt efter at ansøgeren vil blive accepteret.

Vær sikker på at forberede sig til mødet på forhånd - tænke over, hvad spørgsmål at stille under interviewet, skal du huske at skrive dem ned og bede ham der forestår interviews. Det vil ikke kun vise kandidatens interesse i at opnå det arbejde, men også hjælpe med at vurdere, hvordan lovende den foreslåede arbejdstilrettelæggelse.

Spørgsmål, spørgsmål

Der er nogle spørgsmål til interviewet, skal ansøgeren angive, hvilket, som det var forventet af ham. Det første spørgsmål - Afklaring af fremtidige ansvar. Man må spørge, hvad medarbejderen vil blive placeret foran problemet, hvad er det ansvar og alle dens bestemt sted i virksomheden. Det andet spørgsmål skal vedrøre arbejde regler og procedurer for opnåelse af kandidaten, om han har brug for et værk bog eller en kommende medarbejder vil være nogen kontrakt. De næste par spørgsmål kan vedrøre workflow - drift, social sikring og så videre, prøvetiden, udnævnte en ny medarbejder og incitamentsprogrammer - bonusser, ekstra udgang eller uddannelse.

Spørgsmål til interviewet bør også indeholde oplysninger om, hvordan tilstedeværelsen af virksomhedskulturen, tilstedeværelsen af en dresscode, og visse regler for adfærd, mulige firmaarrangementer. Det er at bede behovet for at bestå supplerende uddannelse, erhvervelse af teknisk litteratur og software. Et vigtigt spørgsmål er, om medarbejderen kompensere for omkostningerne ved alle de ovennævnte.

Ikke at forveksle med et udvalg af arbejde, du har brug for at vide på forhånd, alt, hvad der er interessant for dig. Kan du ikke lide at være centrum for opmærksomhed - spørge om, hvor mange mennesker vil arbejde direkte ved siden af dig. Ønsker ikke en stor grad af ansvar - angive behovet for at deltage i vigtige møder og sammenkomster. Du ønsker at gøre karriere - Sørg for at stille et spørgsmål om muligheder for faglig udvikling og hvordan man kan forbedre processen normalt finder sted.

Hvis ansøgeren er på udkig efter et job, hvor han vil være i stand til at arbejde i mange år, bør nogle spørgsmål til interviewet vedrører selskabets planer, dets udvikling og udsigter.

Og for at overbevise en potentiel arbejdsgiver i deres interesse i en bestemt stilling, kandidaten skal ikke være begrænset til afsked banale tak for at tage tid på det, og bede det sidste spørgsmål: hvor hurtigt vil beslutningen om hans kandidatur. En sådan interesse vil ikke gå påskønnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.