LovStat og lov

Hvilke dokumenter der er nødvendige for at opnå snils barn? Metoder til fremstilling af snils barn

I øjeblikket har borgere i Den Russiske Føderation blevet et aktuelt emne af, hvilke dokumenter der er behov for at få snils barn. Og hvis overhovedet du har brug for at få. I denne artikel vil vi se på, hvad det er, hvem og hvad der er nødvendigt, hvilke dokumenter der kræves for at opnå snils barn, og hvilke fordele det giver.

Nyskabelser i lovgivningen

På grund af de seneste ændringer i lovgivningen i det land, behovet registrere ethvert barn og teenager i en landsdækkende pensionsforsikring system. Beboere i Den Russiske Føderation siden begyndelsen af 2012 kan ansøge om den enkelte universelle elektroniske kort format, som er beregnet til ejeren af forskellige statslige og kommunale tjenester og lette deres deltagelse i forskellige sociale og medicinske forsikring programmer.

Hvorfor har jeg brug for snils?

Nu mange dokumenter kan erstatte ét kort. Blandt dem: et studiekort, pension certifikat, rejsedokumenter, bankkort af forskellige afgifter. Da denne universelle kort erstatter og sygeforsikring politik, så enhver borger i landet er nu blevet nødvendigt at foretage snils, herunder i forbindelse med udarbejdelsen af ydelser til behandling i medicinske institutioner. I virkeligheden er denne "grønne kort" fungerer som et redskab til at reducere den tid for service af borgerne ved forskellige statslige sociale strukturer.

Har jeg brug for snils barn?

Forsikring nummer og personlige konti kræver, at hver person til det og autoriserede statslige organer kan få yderligere oplysninger om hans anciennitet, overførsler til pensionskassen for alle på arbejdsmarkedet af året, da de efterfølgende vil påvirke størrelsen af den alderspension eller kan kræves når den er genberegnet. Snils nødvendig ikke kun for pensionsordninger periodiseringer, og for levering af andre statslige tjenester, men fordi de børn og unge, der er borgere i Rusland og udenlandske statsborgere med bopæl permanent i landet, bør også have det. Hvilke fordele har det give? For eksempel, børn op til tre år (nogle gange op til seks), der har snils, har ret til nogle gratis medicin, samt fordelene for behandling af sundheds- og kursteder. Sådan får snils barnet? Dokumenter, som du har brug for at give denne? Hvor lang tid tager proceduren for dens afslutning? Lad os undersøge.

Hvilke dokumenter der er nødvendige for at opnå snils barn?

Faktisk er det ikke så svært, som det kan synes. En lang liste over dokumenter for at opnå snils barn er ikke nødvendig, da kun en forælders pas skal bruge (der gælder), og en fødselsattest for barnet af ansøgeren. Du bliver også nødt til at udfylde en formular (formular DAS-1), der er nødvendig for at give medarbejderne i pensionskassen har anvendt. Om formularer DAS-1 efter påfyldning altid skal attesteres af den håndskrevne underskrift ansøgeren.

Hvilke data indeholder snils?

Pension tegn på en ny prøve, skal indeholde følgende oplysninger: personoplysninger - navn og efternavn på ejeren, hans fødselsdato, køn, sted og dato for registrering, oplysninger om, hvornår de oplysninger om det er blevet bragt i et enkelt system med obligatorisk pensionsforsikring.

Ikke være galt at bemærke, at snils også skal udstedes for børn, der er russiske statsborgere, men bor i udlandet. Og for børn - borgere i andre lande, enten midlertidigt eller permanent bosiddende i det område af Den Russiske Føderation.

Hvordan og hvor kan man anvende?

Hvilke dokumenter der er nødvendige for at opnå snils barn, forstår vi. Nu rejser spørgsmålet sig, hvor de skal gå. Også her er alt enkel. I enhver gren af pensionskassen i Den Russiske Føderation er forpligtet til at hjælpe med design. Indsend dokumenter til snils barn under 14 år har ret til en af forældrene. I dette tilfælde er tilstedeværelsen af ansøgeren (dvs.. E. Et barn) ikke påkrævet. Hvis snils brug af teenagere, der er allerede 14, kan han trække det selv. Men på én betingelse - hvis han allerede har en russisk pas (i henhold til lovgivningen i denne alder på den person kan arrangere det). I nogle regioner i Den Russiske Føderation organiseret en centraliseret ansøgningsprocessen snils for børn, som er meget praktisk for forældrene. Da det eneste, de skal gøre - er at bringe de nødvendige betingelser for snils barn til skole eller daginstitution dokumenter. Denne alternative design er acceptabelt for forældre, hvis arbejde tidsplan ikke tillader at afsætte tid til at besøge en gren af pensionskassen.

Hvad sker der efter fremlæggelse af dokumenter

Når alle dokumenter til registrering af et barn snils forudsat, udfyld formularen DAS-1, der er ansvarlig specialist i den territoriale afdeling af RF Pensionsfond forpligtet til at kontrollere rigtigheden af at udfylde spørgeskemaet (for at kontrollere det med oplysningerne i de dokumenter). Derefter bliver denne profil overføres i elektronisk form og passerer den tilsvarende behandling. Når data behandlingen foretages, åbner personlige konti, samt et forsikringsbevis udstedt.

Et unikt kontonummer er givet til mennesket en gang i livet, og det er uændret. Hvis i færd med at behandle data, systemet rapporter, der fandt matchende data med tidligere registreret af den forsikrede, PF specialist beslutter at nægte registrering af snils.

Kan jeg arrangere snils via internettet?

I øjeblikket denne service er desværre ikke tilgængelig. Men udviklerne af denne ressource som en lokalitet af offentlige tjenester, lovende snart at introducere alle til muligheden.

fund

Løse problemet med snils registrering er let nok for et barn, man har kun at besøge nogen gren af Fermi overfladen med et minimum pakke af dokumenter. Eller gå til en pædagogisk eller børnehaveklasse kan arrangere pensionsforsikring dokument for et barn kan være der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.