SkønhedHår

Hvordan til at lime øjenvipper?

Falske øjenvipper på et øjeblik ændre dit billede til ukendelighed, vil det tilføje højtidelighed og luksus. Professionel makeup kunstnere uden dem, som uden luft, i virkeligheden, intet mere så eksplicit forvandle en kvinde. Mange mennesker spekulerer på, hvordan at lime øjenvipper, så det ser helt naturligt og blidt, understreger skønhed. For det første er du nødt til at købe lim. Det opfordres til at gøre det i den professionelle kosmetik butik. Kontroller, at vægten af de kunstige øjenvipper ikke var for meget for dig. Du må heller ikke glemme, at de falske muligheder skal være af god kvalitet og i overensstemmelse med din naturlige lash længde. For at gøre dette, kan de skæres, men gør det før om regler. Således har vi overveje, hvordan at lime øjenvipper, punkt for punkt:

 1. Udfør procedurerne forberedelse. Nå stramme op din naturlige øjenvipper og falske muligheder prøve på øjet, for at se, om de har samme længde.
 2. Ekstrudere et tyndt lag af lim på bagsiden af håndfladen region. Da han bliver tyktflydende og klistret, sætte det på bagsiden af de kunstige øjenvipper i en minimal mængde.
 3. Påfør et øjenvipper, tager deres særlige pincet, startende med den ydre øjenkrog, let at trykke på dem. Må ikke travlt, gør alt meget omhyggeligt, observere symmetri. Sørg for, at øjenvipperne endte i en imaginær linje trukket fra næsen fløj til den ydre øjenkrog. Ellers visuelt dine øjne kravle ned, hvilket gør ansigtet af ældet og træt.
 4. Vent 20 minutter og kontrollere styrken af øjenvipper, lidt flytte bunden af en træpind. I tilfælde af utilfredsstillende resultater svagt Juster ikke klæbe område med en tandstikker, lim smurt.
 5. Endelig kan du bruge eyeliner til at skjule den lim linje. Samtidig skal du være dobbelt forsigtig. Nu ved du præcis, hvordan øjenvipper lim.

Mange kvinder ønsker også at prøve de muligheder, der er knyttet bjælker. Disse vipper let limet, de er lette og komfortable. Her skal du kende et par hemmeligheder.

 1. Som i det foregående tilfælde, gælder lim til hånden og vente, indtil den når den ønskede konsistens. Derefter let obmoknite til stråle.
 2. Påfør et øjenvipper fra den yderste kant af øjet. Fastgør dem til tomrummet mellem deres hår. Opret maksimal nærhed mellem kunstige bjælker og naturlige lash linje.
 3. Endelig dækker dine øjne i 1-2 minutter.
 4. Kontrollér fastgørelse af styrke såvel som i den tidligere version. Nu er du klar over, hvordan at holde bundter øjenvipper, og kan starte denne enkle proces selv nu.

Endelige anbefalinger vil blive givet for en meget vigtig aftenarrangementer. lange ferier ofte kvinder ønsker at lære at lime øjenvipper meget frodig og tunge typer, fordi de straks gøre billedet af luksus. De vil også kræve og mindre tilføjelser. Du er nødt til at tage sig af falske øjenvipper på det nederste øjenlåg. De straks "åben" visning, gør det lokkende og hypnotiserende. Der er to måder at æglæggende:

 1. Påfør lim under overliggende bjælke. Anvend det på toppen af dine egne vipper.
 2. Påfør klæbemidlet på den sædvanlige måde. Vedhæft kunstig variant der passer til dine naturlige vipper. For et godt resultat, du har brug foreløbig træning derhjemme, men effekten er det værd, fordi du vil være stjerne i enhver part. Øjenvipper, limet på den rigtige måde, vil du føle uimodståelig. Desuden er de næsten ikke følt i lang tid og hold.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.