Nyheder og SamfundKultur

Northern Palmira - hvad er det? Northern Palmira - St. Petersborg

Northern Palmira - hvad er det? Dette er den anden populære navn af St. Petersborg. Hvor det kom fra, og hvor længe er dukket op? Hvad er paralleller mellem Syd, der eksisterede tilbage i X århundrede af staten, og en forholdsvis ung nordlige by?

To skønheder, hovedstaden

Palmyra og fra det græske, og arabiske sprog er oversat som byen palmer. I nord, er der ingen palmer, og der er stadig et par ting, giver os mulighed for at forstå, hvorfor den smukke navn på den sydlige by så fast i Rusland. For det første, disse byer - blev hovedstad i store imperier, som St. Petersborg også kaldet den nordlige del af Rom, men mindre hyppigt. Ja, og det lyder smukt nordlige Palmyra. St. Petersborg og dens sydlige prototype er en slags oase, kun Palmyra - i ørkenen, og hovedstaden i Rusland fra Peter I og indtil 1917 - i marsken.

lighed der

Fælles for dem er, og sådan en tid. Ifølge en smuk legende, Gud beordrede Jin til at bygge Kong Salomons sten by. Det vil sige, fra bunden i en relativt kort periode, som det var tilfældet med St. Petersborg, der er en by af stor skønhed. Hertil kommer, at begge byer, men på forskellige tidspunkter, er de største indkøbscentre, som ligger på kryds af vigtige handelsruter. Rodney og deres kolonner. I Palmyra langs de vigtigste shopping trafik i 1400 stod kolonner, hvorfra indtil nu har levet i alle 150. Der er billeder af ruinerne af Palmyra og den nordlige hovedstad, taget i visse vinkler, hvor nærhed af disse byer er slående. Men sådanne fælles kontaktpunkter kan findes med andre byer.

store kvinder

Hvorfor er dette navn fast - Northern Palmira? Hvad er det? Den poetiske billede eller subtile smiger russisk kejserinde? Katharina II, steg op til tronen, søgte og antallet og skønhed af de opførte bygninger til at overgå Peter I og hans datter Elisabeth. Når det udvidet område det russiske imperium, kejserinden førte en succesrig krig var en meget dannet mand, ikke som nogle stormænd. Ved alle indikationer, hun tilhørte de store kvinder i historien om menneskeheden. Hun havde sin forgænger. Og blandt dem - Septimius Zenobia, dronning af Palmyra, en kvinde af ekstraordinær skønhed, intelligens og adel, af høj moral, desperat modig og ambitiøs, som boede i III århundrede f.Kr.. I den korte periode af hans regeringstid, har hun formået at vinde Syrien, Lilleasien og Egypten. Vigtigst er det, hun havde vovet at modstå Rom.

genfødsel

Efter hendes fange Palmyra mister sin storhed, og byen er efterhånden glemt. Igen begyndte at tale om det efter åbningen af Palmyra i 1616 den italienske Pietro della Vella. Verden vil vide om fortiden storhed i denne vidunderlige by, Palmyra bliver på mode, er det afsat til forskning, romaner, skuespil. Sammenligning med omkostningerne det kære. For første gang en parallel brugt G.Derzhavin, beundrer af Catherine - han sammenlignede det med en slank palme. Det er klart, den store russiske kejserinde meget imponeret over sammenligningen med en palme, og Zenobia, fordi det var hans anden navn er fast fikseret i tidspunktet for dets bestyrelse i St. Petersborg - "nordlige Palmyra". Hvad er det? Tilfældigvis fanget på en parallel eller præcis gættet essensen af byen - smukke og unikke, kortfattet og fuldstændig.

indspillede navn

Det er klart, harmonisk og signifikant (den halve verden), navnet var på alles læber, men den meget udtrykket "Northern Palmira" Petersborg hørt fra Ryleeva i 1820, i sit digt "Til Delia." A. S. Pushkin i hans værker, for eksempel i digtet "Longing plagede deres hjerte ..." kaldes også hovedstaden i St. Petersborg. Det vil sige, det var et almindeligt navn, især i litterære værker. Udtrykket er blevet konventionelle visdom og naturlig.

Revival er nu i den nordlige del

I moderne historie, når byen på Neva-floden blev returneret til sin oprindelige navn i St. Petersborg, "Northern Palmira" (mellemnavn) blev genoplivet med ham og blev yderst populær og efterspurgt - et brand og is, og en by-dækkende litteraturpris, etableret i 1994, og mere. Under dette navn, sportskonkurrencer, er der flere virksomheder, selv de populære Folkets pejs kaldes "nordlige Palmyra". Hvad er det? Dette er et rungende og meget populær hos beboerne i St. Petersburg titel. Det er så populært, at en af de mest populære jernbane ruter, der fører til Sortehavet kører en fast tog under samme navn.

En af de mest populære ruter

Den October Jernbane er den længste rute St. Petersburg - Adler. "Northern Palmira" består af CB-vogne rum, reserverede pladser og en spisevogn. Den blev indledt i 1990, sammensætningen af de vanskelige post--perestrojka år den første mærkenavn mistet toget, og derefter fuldstændig ophørt med at eksistere. Men i sommeren 2002 blev det startet igen og blev den 11. i træk en proprietær sammensætning af DWS. Sig selv rang af St. Petersborg, i oktober Jernbane, toget status indebærer et højt serviceniveau kultur. Sammensætningen af de "nordlige Palmira" anmeldelser er den mest behagelige.

Bilerne er grasserende rent og ryddeligt, air-condition kørende, er toget ikke komme ud af tidsplanen, lederne er høflig, opmærksomme, forme dem godt stryges.
For ganske lang ophold i toget går mod syd, det gør et godt indtryk. Det faktum, at toget sejler på ruten Moskva - St. Petersborg - Moskva, også kaldet "Northern Palmira" siger, at for at erstatte det med noget mere resonans, meningsfuld og mor virker ikke.

gamle skønhed

Ved afslutningen af et par ord må siges om den mest Palmyra, den sydlige by, der er blevet så populær i det nordlige Rusland. Ruinerne af hende i centrum af den syriske ørken, ligger naturligvis i Syrien. En af de rigeste byer i den antikke verden, det sene stadie deraf er 240 km væk fra Damaskus og 140 km fra Eufrat-floden. Velbevarede, overvejer dem mere end respektable alder (III århundrede f.Kr.), ruinerne er under beskyttelse af UNESCO. Det var en af de mest populære turistattraktioner, der kan forsvinde for evigt på grund af krigen i Syrien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.