Nyheder og SamfundNatur

Hvordan og hvor kan man dyrke persimmon i Rusland? Nyttige egenskaber, især avl pleje og

Hver vinter butikkerne kan finde vidunderlig og kødfulde appelsin frugt kaldet persimmon. Dette bær (og dette er et bær, der vokser på træerne) - en favorit behandle millioner af mennesker. De, der siger, at det ikke er velsmagende og syrlig, bare ikke ved, hvordan man vælger. For at gøre dette, skal du vide, hvor den vokser kakifrugter i Rusland, i verden, hvilke sorter er, og hvordan de adskiller sig.

Sådanne forskellige persimmon ...

Sorter af denne frugt der er stor variation. Ifølge nogle rapporter, der er mere end 700 arter! Men af sorter, der kan spises, meget mindre, kun 200. Hvor og hvordan man dyrker persimmon, er meget afhængig af klimaet. Den omstændighed, at disse frugter, der kan findes på markedet - udvælgelse. Vilde persimmon træer bærer frugt og giver en meget stor høst, men bærrene er helt uspiselige - de er meget høj tannin.

Ingen glæde i denne frugt vil ikke bringe. En stor mængde af bindemiddel ikke blot giver den ubehagelige fornemmelse i munden, men også kan være en grund til at søge lægehjælp, akut indlæggelse og operation. Det samme kan ske, hvis du spiser umodne persimmon.

Egnet til kost frugter er syrlig, men i moderate mængder, kun til at give smag krydrede noter. Nogle bær er fuldstændig berøvet denne funktion, så de er utroligt søde, med uovertruffen smag og tekstur. Der er sorter, der er blottet for tannin som følge af opdrættere arbejde, men noget hjælp naturen selv. Efter modning bær ikke umiddelbart rive grene og efterladt der, indtil det lige podmerzli. Meget af dette afhænger af, hvor de voksende Kakifrugter. I Rusland er det dyrkes hovedsageligt i Sortehavet, det vil sige, i den sydlige del, men der var let frost, som ikke er en hindring kulde-resistente sorter, tværtimod, de gør frugten sødere og blødere.

Hvorfra kommer denne frugt?

Geografisk spredning af "fødevarer af guderne" (som grækerne kaldte persimmon) er meget bred. Dens dyrkning engageret i Japan, USA, Kina, Australien, Israel, og selv i Filippinerne. Selvfølgelig kan denne liste ikke udelukkes, og det eurasiske kontinent. Hvor den vokser kakifrugter i Rusland?

Persimmon uhøjtidelig pleje, men kræver en særlig klima. I nogle regioner i Rusland et gunstigt miljø for egoet træ skabt af naturen. For det meste er det fremherskende i Krasnodar-regionen, Krim, i den sydlige del af Stavropol Territory. Den vokser Kakifrugter og Centralasien (Tashkent, Fergana-dalen).

Fødestedet for træet anses for at være Kina, og derfra blev bragt i de mange andre lande, der nu dyrkes søde frugter til salg.

Hvad slags persimmon vokser i Rusland?

Frugt kvalitet afhænger af, hvor og hvordan man dyrker persimmon. Botany bragte sorter af træer, der er tilpasset ganske stærke frost. Blandt dem, den mest almindelige i vores land er Virginia, Rossiyanka, Mountain Goverla og Mount romersk-Kosh. Alle disse sorter kan modstå forholdsvis lave temperaturer (-20-30 grader), men kun kortvarigt. Hver af dem har sine fordele, men det er frost - trumfkort.

Frugterne af disse sorter er sød og lækker. De modner i slutningen af efteråret, men kan opbevares i lang tid, ikke alle. Oftere end ikke nyde sødme af bær kan være senest medio januar, men de sorter af persimmon bjerg Goverla i stand til at fortsætte, indtil slutningen af vinteren.

Ved valg af sorter er det vigtigt at tage hensyn til jorden, landskabet, toppene af temperatur og fugtighed i regionen, alle påvirke, hvor og hvordan man dyrker frostsikkert persimmon.

Er det muligt at dyrke hjemme denne lækker?

I naturen persimmon træet kan nå 30 meter i højden. Frugt kvalitet derefter lider i høj grad, fordi alle de vitale kræfter planterne går til vedligeholdelse af stilk og blade. træsorter avlet mand, en lavtvoksende, nogle af dem som en busk form, hvilket i høj grad letter plejen af planter og høst. Selvom specifikke krav, betyder det ikke vise, hvordan at vokse persimmon, som vokser kakifrugter - det er de faktorer, der påvirker den fremtidige kvalitet af frugten.

Persimmon kategorisk afviser tørken, bør jorden være godt hydreret at gøre den stærk nok til vækst og modning af frugterne og den efterfølgende lempelse af rodsystemet efter høsten.

En anden forudsætning - en tilstrækkelig mængde af lyst træ, betyder det ikke tolerere skyggefulde områder. Nogle sorter af kakifrugter nødt til at bestøve. Antallet af mandlige og kvindelige blomster på den slags træ er ikke altid det samme, og en fuld frugt sæt opstår. Som et resultat, de ikke udvikle sig og smuldre. Resten af pleje er ikke anderledes end omsorgen for eventuelle dyrkede træer, og omfatter følgende foranstaltninger:

  • udtynding grene;
  • dannelse af en krone;
  • kontrol over de unge skud, rationering.

En nyttig egenskab af persimmon - som den voksende bær, dens resistens over for skadedyr og sygdomme. Hun næsten ikke behøver at bruge kemikalier under dyrkningen, og det gør frugten er ikke kun lækre, men også sikker.

lager af sundhed

Kontraindikationer persimmon ganske lidt. I et begrænset antal sit værd at bruge for mennesker med diabetes, det indeholder en masse af fruktose, men det giver ikke anledning blodsukkeret i blodet. Desuden bør forsigtighed gælde for denne frugt i den postoperative periode, på grund af sin adstringerende egenskaber er ikke den bedste effekt på mave-tarmkanalen.

Men om de gavnlige egenskaber af bær menneskeheden legender, der viser sig at være ren og skær sandhed! Vitamin A, C og P gør det et uundværligt produkt i vinteren, fordi de hjælper til at støtte kroppen under en kold. Kalium, magnesium, jern, betacaroten - disse er sporstoffer, som er rig på persimmon. Det hjælper til at overvinde anæmi, problemer med hjerte-kar-systemet, er en naturlig antiseptisk og normaliserer nervesystemet af kroppen. Ernæringseksperter anbefaler at spise 1-2 Bær hver dag i løbet af modning sæson persimmon, men også for at blive involveret også er det ikke nødvendigt, for ikke at overbelaste kroppen.

Hvordan man vælger en lækker frugt?

Velsmagende bær til at være, i høj grad afhænger af dens type, og hvor voksende kakifrugter (i Rusland, Japan, Israel, Tyrkiet). Dens frugter er meget mørt, når moden de er bløde og stærke krølle, hvilket gør det vanskeligt at transportere. Derfor er kakifrugter ofte forstyrret umodent, og det kommer på den måde. Snuble på tærte og fast frugt bare for at undgå dette, skal du vælge en blød, tør bær med stilk og uden pletter.

Nye sorter er lidt anderledes i konsistens, smag og egenskaber. De er større, kødet er meget tættere, og huden fastere. Disse funktioner gør det muligt bærrene for at bevare friskhed og smag længere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.