ForretningIndustri

Den mest kraftfulde tank i verden: en gennemgang af kriterierne

For at vurdere bekæmpe kapacitet af armering og at forstå, hvad der menes med "den mest magtfulde kampvogn i verden", bør først bestemme evalueringskriterier. eksisterer Unified klassificering stadig.

tanke klassificering

I britiske hær, for eksempel, er der en opdeling i cruiser kampvogne og infanteri støtte maskine. I andre lande er der klasser af lys, medium og tunge kampvogne, men opdelingen er temmelig betinget, da den ignorerer graden af bevæbning, kaliber revolver pistol og motorkraft. Den amerikanske hær klassificering af de mest enkle og involverer opdelingen af lungerne (op til 20 m), medium (21-40 tons) og tunge (alle har større vægt end gennemsnittet). I anvendte termer, kan denne klassificering mere rationel, som enhver kommandør identificeres ved kortet, hvilken bro vil modstå den teknik i et rigtigt teater af operationer. Men betyder det, at den mest magtfulde tank i verden bør være den sværeste? Eller det skal være motoren i uforlignelige kraft?

"Iosif Stalin" - i 1940'erne den mest magtfulde tank i verden

De mest magtfulde tanke af Anden Verdenskrig var Sovjet. Hele verden tanken fremstiller de næste årtier som en model den har valgt dem. De vigtigste elementer i den moderne akvarium begyndte fire kriterier:

  • protivosnaryadnym tilbøjelig til at bestille;
  • langløbet tårn pistol af stor kaliber;
  • diesel motor placeret ved agterenden;
  • bageste drivvalser.

Personificeringen af den sovjetiske forsvar teknologi efter krigen blev den mest magtfulde tank i verden - IS-3. Han var ikke i stand til at føre krig (i modsætning til sin forgænger, IS-2), men i sit design til den akkumulerede erfaring af 1945 pansrede køretøjer blev taget i betragtning. Intet som denne er produceret i et land har en god årti efter det.

Er det altid den tungeste tanken - den mest magtfulde?

vægt af tanken er ikke altid objektivt karakterisere dens bekæmpe kapaciteter. For at bestemme kæmper effektivitet teknologi skal tages i betragtning sin vægt i forbindelse med magt elværk. Indikator tanken mulighed for at udvikle en høj hastighed, for at overvinde forhindringer på farten og udføre komplekse manøvrer er effekttæthed, som er forholdet mellem motoreffekt til massen tanken. Jo flere kilowatt (eller hestekræfter) tegnede sig for en ton kampkøretøj, desto mere effektivt kan anvendes.

Der er to måder at øge effekttæthed: installere en mere kraftfuld motor og vægtreduktion. Begge metoder kan anvendes i begrænset omfang. Kraftig motor vejer mere og kræver en passende mængde ekstra panser dækning. Og det bruger en masse brændstof, hvilket betyder, at der kræves store brændstoftanke, og de bør også beskyttes. Og rustning brug for en stærk, og derfor tyk.

Det menes, der blev bygget i slutningen af krigen den tyske "King Tiger" T-VI - den mest kraftfulde tank i verden på det tidspunkt. Det argumenterede denne opfattelse af, at de to 650-hk motor "Maybach", og derfor at sige mere til at blive installeret på den. Men på grund af forældede mønster layout af effekttæthed supertanka - kun 9,2 liter. a. / ton, mens IS-2, masseproduceret i USSR i 1943 var tallet 11,8.

Hvad andet er bestemt af styrken af tanken

Men bortset fra de løbende egenskaber bestemmes magt pansrede køretøjer og andre indikatorer. Armament skal effektivt ødelægge pansrede mål, og kravene til den kaliber og type projektil tiden stige som den teknologiske forbedring af rustning.

I de seneste årtier har stor betydning førstnævnte modtog oplysningerne rigdom af flyelektronikudstyr at forkorte beslutningsprocessen hold og forbedre besætning topografisk orientering.

I øjeblikket er T-90 - den mest kraftfulde russiske tank af seriefremstillede udstyr modeller i historien om den hjemlige forsvarsindustri. Dens køreegenskaber og ildkraft tyder på, at denne maskine er i overensstemmelse med de internationale standarder, og på mange måder overgår det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.