FormationSprog

Kraft - hvad er det? Betydningen og eksempler

Kraft - er det, vi vil diskutere i dag. Betydning af ordet, dens synonymer og essensen af fænomenet - alt er overladt til læseren i denne artikel.

værdi

Spekulationer om betydningen af ord kan være en masse. Men vi har brug for præcis viden om ordforråd. Så vores sædvanlige assistent, der hidtil havde aldrig mislykkedes, sagde kraft - er vigtigheden, arrogance, pralende elegance.

Når læseren ser foran sig ordet "arrogance" og "finere madlavning", er det pludselig bliver helt klart.

Hvis ja, så er vi glade, men vi er i hvert fald er det nødvendigt at fortsætte samtalen med henblik på at få indsigt i fænomenet. Men før vi overvejer synonym for at lukke spørgsmålet om betydningen af genstanden for undersøgelsen.

udskiftning ord

Nu, når folk taler om den kraft, bare huske filmen "The Fast and the Furious" og navneordet "tvinge" eller verbet "at tvinge". De deler alle, tilsyneladende, forholdet til det engelske ord «kraft», nemlig "den kraft." Men der er nogle nuancer. Så hvis efterbrænder og løft - det er snarere en positiv ting, at den kraft - en negativ definition.

Vi vender os nu direkte til aliaser. Her er de:

 • fornemhed;
 • vigtigt;
 • arrogance;
 • ambition;
 • stolthed;
 • indbildskhed;
 • arrogance;
 • flatulens;
 • arrogance;
 • dandyism;
 • pral;
 • swagger;
 • chic;
 • flot stil.

Listen kan stadig gå videre, men nok for disse. Generelt efter alt at dømme, havde det russiske folk lidt under stolt af alle slags, hvilket afspejles i sproget som rig på synonymer. Med andre ord, kraft - det er ikke at forståelse og støtte fra de brede masser.

Hvad er mest irriterende

I enhver form for stolthed, som om det kaldes omgiver skærme af mentale ligevægt kun én enkelt ting - frifindelse. Selvfølgelig, overdreven infuriates regel endnu mere, men fraværet af en base ved en bestemt mening om dig selv er deprimerende uforståeligt. Hvad betyder det swagger? Det er med andre ord, at kaste støv i øjnene. Når en person opfører sig på samme måde, finder han ikke den bedste side af hans natur. Sandt nok, nogle af os kan prale kun under visse betingelser, i tilfælde af at en eller anden måde berører deres selvværd. For eksempel, næsten alle mennesker bedrage andre med hensyn til sin indkomst. Selvfølgelig, de ikke skjule fra skat, men blot fib løn. Selv Sergei Dovlatov i langt hans prosa indrømmede, at han 20 rubler til løn (realiteterne i sovjettiden) tilføjer endnu gode penge allerede. Men her er den menneskelige natur. Alt det forekommer os, at vi ikke selv værdsætter og billigt at sælge.

Men den største frygt for mennesket - det er, hvad der kan tænkes af andre. Selv hvis vi ikke ser dem nogensinde igen, men stadig på en måde ubehageligt. I Amerika, ved den måde, kommer nemmere i denne henseende: folk simpelthen ikke spørge om løn og alle pengene. Det anses uanstændigt. Men alle de samme, og havet er godt klar over, hvad det vil sige at swagger.

Vestlige civilisation kunne spille menneskelige komplekser

I et forsøg på at leve godt der ikke er noget galt. Hvad er der galt er at spise tre måltider om dagen, skal du ikke føle sig kold, og sove trygt om bløde store seng? Men moderne tid (begyndelsen, selvfølgelig, ikke i går) insisterer ikke blot på at opfylde behovene hos naturen, det dikterer mode, afhængigt af hvilken mennesket selv overvejer enten en succes eller som en fiasko.

Ingen dikkedarer, selv velnærede liv er ikke på mode, men på en måde luksus, der pålægges med forfærdelig kraft: Maldiverne, Bali, dyre biler og andre fornøjelser om det gode liv. På grund af indflydelsen fra tv og internettet har skabt en illusion, at alle er på skulderen. Der er en vis fetichisme af arbejdet, menes det, at hvis man arbejder dag og nat, vil den fabelagtige ø Bali blive en realitet. Læseren mener, at alt dette til temaet ikke gælder, og det er forgæves, fordi den kraft - det er næsten alt, der omgiver os: mode, mærker, tendenser, rejser. Lay folk, måske mere end et år at tage på ferie i udlandet, som alle behøver kun at sige: "Jeg var i Italien"

Med andre ord, overbærenhed komplekser - frygtelig urentabel forretning. Det er bedre at afsætte tid til selverkendelse, og hvis rejser og rigdom - virkelige dybe menneskelige behov, lad ham med god samvittighed gør penge. Men pludselig er det hele bare blevet pålagt det udefra? Så er det værd at overveje.

Gør Forsa positive side?

Ja, er der, mærkeligt nok. Kraft, chic brug for en solid økonomisk basis. Hvis en person er - mod i den bredeste forstand af ordet, skal han tjene anstændigt alle sine særheder. Ja, historien fortæller os, at der var aristokrater der spildt staten og tvinge fædre til fulde, men nu er en måde at leve på at arrangere en temmelig vanskelig, hvis vi ikke taler om de store selskaber.

Nogen mener, at ønsket om luksus - det er lavt, men du vil være enig, det er bedre end for eksempel at drikke vodka. Ønsket om at få hurtig glæde af alkohol er langt mere ødelæggende for mennesker. Især hvis vi taler om den gennemsnitlige statistisk dandy, er dens hensigt stadig falde til ro på et generelt plan. Og lad det være endnu lider utilfredshed med deres lidenskaber, men det er målet, den drivende kraft.

Selvfølgelig, i almindelig brug, ordet "kraft" en negativ, men når der ikke er nogen høje mål, så kom ned og forfølgelsen af "det gode liv" som en politik, den vigtigste installation. Men på denne måde ofte plaget menneskelig tragedie, for eksempel, når i de eksterne virkninger investerer penge og kræfter. Denne mani er bedst undgås. Resten - herre sin egen hånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.