Hjem og familieGraviditet

Graviditet i VSD: symptomer og behandlingsmetoder

Det første, vi gerne vil formidle til vores læsere - Graviditet ved VSD kan forekomme ganske normalt uden nogen komplikationer. Så du skal ikke være bange for sådan en rekord i kortet. I dag vil vi se på, hvad en given patologi, og end det er fyldt til den vordende mor. Hertil kommer, vi er mest interesseret i den måde, hvorpå en kvinde kan lette deres tilstand. Graviditet ved VSD er anderledes. Om det i dag, og vi vil tale.

Du er ikke alene

Ifølge statistikker, i dag diagnosen mødes hver fjerde indbygger på planeten. Det beroliger, fordi omkring folk ikke falde døde. Yderligere mere interessant - næsten hver tredje gravid kvinde stående i et kort lignende diagnose. Hvorfor sker det? Det faktum, at sygdommen blev dannet allerede før undfangelsen af et barn, et barn, der bærer krummer var det sidste tandhjul, der lancerede den mekanisme.

IRR er ikke en grund til at udelukke muligheden for at bære og føde en sund krumme. Det tilføjer kun nogle gener i den vanskelige periode af den vordende moder. I dette tilfælde kan levering ske helt normalt, uden nogen komplikationer. Graviditet ved VSD er ikke unormalt, en mor havde hårdere end normalt. Nervesystemet udsættes for høje belastninger og stød.

Lidt af teori

Lad os huske, at vi overvejer på denne sygdom. Det vil ikke være overflødigt at sige, at som en separat sygdom begyndte at overveje IRR er forholdsvis ny. Tidligere alle de symptomer tilskrives den banale træthed. Graviditet ved VSD kompliceres af, at nervesystemet, og så er meget sårbare, og her er det læner sig mere og yderligere stress. Tja, hvis fremtiden barnet er planlagt, far begejstret hans udseende, og huset har alle betingelser for at vedtage et nyt familiemedlem. Så grund til bekymring automatisk bliver mindre. Men indenlandske problemer og vanskeligheder provokere udvikling af symptomer.

Så er vores nervesystem inddelt i tre afsnit: den centrale, visceral og vegetativt. Det er den sidstnævnte regulerer temperaturen, puls, blodtryk, dvs. alle vitale tegn. På grund af de store belastninger kan afbrydes, og at fremprovokere symptomer VSD. Blandt dem, neurotiske lidelser, søvnløshed og hjertebanken, rystelser i hænderne og kolde ekstremiteter, følelser af frygt og angst. Enig, behageligt nok.

Hvad er symptomerne på graviditet IRR (symptomer)

Et klart svar på dette spørgsmål er vanskelig. Faktisk kan alle de ovennævnte funktioner finde sted. Dog er de fleste vordende mødre observeret følelsesmæssige manifestationer af en sygdomstilstand. Kvinde bange for fødslen, bekymringer om sundheden for de krummer, egen figur, og så videre.

Oftest kvinder i en interessant situation opstår VSD på den blandede type. Lægen bliver nødt til at arbejde hårdt for at korrekt diagnosticere et stort antal forskellige sagens natur symptomer. Det kvalme og åndenød, panikanfald og mere. Kun en komplet diagnose vil sætte alt på sin plads, fordi lægen ikke afslørede alvorlige problemer, der kunne forklare patientens klager.

den yderligere klassifikation

VVD er af tre forskellige typer. Først kiggede vi på ovenfor, er det mest vanskelige at diagnosticere, fordi, som en kamæleon, kan virke som en halv snes forskellige sygdomme. Men han var ikke den eneste. VSD om hypotonisk form af graviditeten forekommer oftest hos kvinder spinkel af bygning. De vigtigste symptomer er reduceret tryk og anæmi. Det er temmelig forfærdelige symptomer, som i mangel af korrektion kan forårsage placenta insufficiens. Til gengæld fører dette til intrauterin væksthæmning som følge af reduceret utero-placenta cirkulation.

Vigtigste anbefalinger

Effektiv behandling og forebyggelse af en sådan stat vil udøve. Det er meget vigtigt at gennemføre et kursus af morgenen øvelser hver dag. Nyttige og vand behandlinger, så tage et brusebad, gennembløde og gør kontrast fodbad. Træthed for moderen er uacceptabel, du helt sikkert brug for at sove mindst 10-12 timer i døgnet. Forværrer tilstanden af modtagelsen af boblebade og lang arbejde på fødderne, samt et ophold i et indelukket rum.

Før behandlingen bør du konsultere din læge om, hvordan man behandler IRR. Graviditet er meget forskellige fra hinanden, så ikke for det faktum, at udnævnelsen foretages af en ven, og det bedst passer dig. Når VSD på hypotonisk type skal overholde en fornuftig kost. Strøm skal være komplet, men ikke meget rigelige. I morgen kan du drikke stærk te, i løbet af dagen udnævnt vitaminer B, samt naturlige stimulanser. Denne urtemedicin, har en styrkende effekt, det vil sige, citrongræs og ginseng.

Tendensen til øget pres

I dette tilfælde siger vi, at der er en VSD på hypertonisk type graviditet. Enhver overdreven omrøring straks fører til øget blodtryk og forekomsten af ødem og protein i urinen. Her er det vigtigste - at indse, at årsagen ligger ikke i de læsioner af de indre organer, men kun i de særlige forhold i dit nervesystem. Det er nok til at slappe af, som du snart vil blive lettere.

Under alle omstændigheder, VSD på hypertonisk type kræver omhyggelig diagnose. Hypertension og præeklampsi kan føre til meget alvorlige komplikationer, bør så vidt muligt undgås. Særligt nøje lægen bør være opmærksomme på patienten, hvis hun klager over hjertebanken og dårlig søvn, smerter i brystet. Behandling involverer først fjernelse af de akutte symptomer, dvs. eliminering af de faktorer, der fremprovokerer anfald af forhøjet blodtryk. Det beroligende: baldrian, "Corvalol", "persisk", "Ny Pass" og mange andre.

diagnostik

Som praksis viser, IRR sjældent udvikler sig i baggrunden bærer et barn, som regel moderen interessant position bare forværrer en allerede eksisterende tilstand. Du skal dog ikke fortvivle, tusindvis af disse samme kvinder er blevet mødre, og du vil ikke være nogen undtagelse. Diagnosen selv er ikke nødvendig, fordi denne sygdom er ganske kompliceret, da det kan have mere end 150 symptomer. Ethvert forsøg på selv kan skade både dig og fremtidig baby. Nu er det ikke tid til at eksperimentere. Hver symptom bør straks indberettes til din læge. Allerede, vil han træffe beslutning om en undersøgelse, du sender, og om der er behov for medicinsk behandling.

De første måneder af graviditeten og IRR

Det var i denne svære tid for de fleste kvinder, og der er de første tegn. Hvad er grunden til en sådan lov? Belastning på den kvindelige krop er bestemt en katalysator. Nu skal falde til ro og koncentrere sig. Beslutningen blev taget, det vigtigste - er at bære og føde et sundt barn, så tænk på resten senere.

Helt kurere denne sygdom, kan lægerne ikke, men de fortæller os, hvordan at lette VVD under graviditeten. Behandling er både medicinsk og alternativ, men det meste er rettet mod lindring af symptomer. Og det vigtigste råd er at undgå stressede situationer. Frygt og angst nødt til at afsætte, fordi det er dem, og ikke din egen krop, er i stand til at generere en masse problemer, såsom højt eller lavt blodtryk, panikanfald og andre "charme".

Det er ekstremt vigtigt nu at reducere fysiske og psykiske belastninger, eventuelt behov for at tage pauser hver 40 minutter. En særlig stærk effekt på din tilstand af langsigtede arbejde ved computeren eller med mennesker. Så prøv i pauserne at gå lidt eller gøre øvelser.

Ernæring og daglige rutine - de vigtigste regler for dig

Hvis du stadig har din daglige rutine var kaotisk, nu har vi brug for at være sikker på at lave en plan, der fulgte. Dette reducerer belastningen på nervesystemet. Tankevækkende tilstand vil gøre graviditet mere behageligt og nemt. Det er også vigtigt en afbalanceret kost. Positivt påvirker nervesystemet og for vane at komme op og ligger i den samme tid. Dette giver dig mulighed for at skabe balance mellem søvn og hvile.

Eksperter bemærke, at det er normalt, kan sameksistere VVD og graviditet. Sådan laver du en baby med ingen sundhedsmæssige komplikationer, bør du helt sikkert spørge din læge. Eksperter anbefaler at drikke urtete til at normalisere blodtrykket, samt en mild beroligende. En positiv effekt på tilstanden af yoga og respiratoriske og afspændingsøvelser. Og mens du ser tv eller arbejder ved en computer bør reduceres til et minimum. Faktisk behandlingen skyldes en lempelse af de negative faktorer i verden.

At lære at leve anderledes

Midlertidige vanskeligheder kan være på alle, men nu ikke får hængt op på dem. At der ikke var nogen panikanfald og stress, undgå overfyldte steder, indelukkede og støjende omgivelser. For dig er nu mere nyttigt at tilbringe tid i haver eller parker, især om morgenen, når nogle folk gå. Fra et psykologisk synspunkt, er det nødvendigt at lære positiv tænkning, at finde fordele selv i utilsigtede hændelser. En sådan holdning vil positivt påvirke graviditet og fødsel.

Drug behandling vælger en læge. Du må ikke tage medicin uden recept specialist. Ofte brugt lys beroligende midler, samt vitaminer og mineraler og cardiovaskulære midler.

Simpelthen advare

Det grundlæggende princip om forebyggelse af den interne rente er et afbalanceret liv uden stress, når kroppen er i stand til ikke kun at arbejde, men også slappe af. Det er især vigtigt at overholde fysisk aktivitet. En gravid kvinde er ikke syg, så det anbefales at regelmæssigt svømme i poolen, atletik, fitness, cykling og gang. Når anbefales vaskulær dystoni at have regelmæssige massage og spa-behandlinger, herunder balneoterapi. VSD under graviditet - dette er ikke en sætning. De vigtigste ting - at overvåge deres tilstand og fortæl din læge om alle de forstyrrende symptomer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.