LovStat og lov

Tegnet "Overhaling er forbudt": straffen for overtrædelsen. Skæringspunktet mellem det faste stof

Sikker bevægelse består af et antal faktorer. Hver enkelt situation har sine egne risici og kan resultere i forskellige måder. Overtrædelse af færdselsregler, "Overhaling er forbudt" er en af de mest almindelige årsager til ulykker på vejene. Dette skaber en fare for kollision, "head-on", som kan være dødelig. De fleste af sporene nu har fire kørebaner. På disse trafiksikkerheden er væsentligt forøget som at bryde reglerne for overhaling er umuligt her. Derfor dødsfald sker mindre. Lad os tale om overhaling, ændring af dette begreb i lyset af den aktuelle udgave af reglerne, sanktioner for overtrædelser og konsekvenserne for føreren.

begreb

Hvad der menes med udtrykket "overhaling"? Tidligere blev koncept associeret med afgang fra banen. Men den nye version af reglerne ændret det lidt. Nu overhaling midler passerer et eller flere køretøjer, hvis manøvren udføres med den modkørende vognbane afgang og vende tilbage til deres ender.

Det kan således forekomme, når to modsatrettede baner. Samtidig bør der ikke være nogen tegn "Overhaling er forbudt". Straffen er en straf, hvis reglen er brudt.

Den manøvre udføres på den venstre side. Overhaling til højre er umuligt. Selv om der er ingen tegn forbyder en sådan bevægelse er også straffes med strafferetlige sanktioner. Men der er et stridsspørgsmål, når køretøjet er lavet en omvej til højre. Selv en sådan manøvre kan tolkes som overhaling. Lad os nu overveje, hvad i strid med "Ingen overhaling" tegn venter på en fin chauffør i 2016.

Skæringspunktet mellem en enkelt eller dual band

Kontroller at "modkørende" i en fast linje er en lovovertrædelse, der kan straffes ved lov. Det er ofte årsag til alvorlige ulykker med fatale konsekvenser. Derfor er straffen for tilsigtet eller utilsigtet brud på den barske.

Men chaufførerne vide, hvor mange forskellige situationer stødt på vejen. De forsøger at tage hensyn til i SDA. For eksempel, hvis:

 • køretøjet krydser en solid linje, der er, forlader modkørende vognbane, uden behov for, at overtrædelse kan straffes med bøde på op til fem tusind rubler;
 • disse handlinger er ledsaget af en kollision med en fodgænger eller trafikulykke, hvor en skade, og andre køretøjer, retten til at tage op til seks måneder;
 • det kommer til at redde dit liv eller andre, ville en sådan handling ikke resultere i en straf, men det er sikker på at angive i mødeprotokollen;
 • efter ulykken, er du nødt til at levere den tilskadekomne til hospitalet og venter ambulancer er farlig for patienten, kan den faste linje skal krydses og roll når det er nødvendigt;
 • foran knap kørende trafik, tilstedeværelsen af en fast linie forbyder at gøre manøvren, og i strid med driveren vil blive idømt en bøde.

I sidstnævnte tilfælde, selvfølgelig, har mulighed for at forsvare sig selv, hvis for eksempel, bevæger sig foran traktoren. Men for at skæringspunktet mellem den faste sluttede ikke med en fin, bliver nødt til at henvende sig til god advokat. Og den sidste tjeneste, som vi ved, kan koste meget mere end størrelsen af straffen.

Forbud mod overhaling biler med indbygget blinklys

Ved overhaling regler omfatter også det tilfælde, hvor en kørende bil foran tændte blinklys. Så for ham at overhale den kørende bil er forbudt. Straffen for at ignorere denne regel er 5 tusind. Rubler.

Overvej et par af disse situationer.

Individuelle tilfælde af overhaling, og ansvaret for dem

 1. Når maskinen kører bag indarbejdet blinklys og det kan gå på overhaling, er det nødvendigt at vente, indtil manøvren er afsluttet, og først efter, at for at starte din.
 2. Hvis der ikke er råderum, eller på farten for dårlig sigtbarhed, eller der er andre forhindringer, som overhaling er forbudt.
 3. For at undgå problemer, om aftenen eller om natten er bedre ikke at gøre manøvren.
 4. Det er nødvendigt at definere præcist, hvad løsningen af reglerne for den modkørende vognbane til at rejse sikkert.
 5. I tilfælde af tvivl i udførelsen af manøvre nødvendigt at vente og vente på et sådant tilfælde, hvor risikoen er elimineret.

Hvis en ulykke ved overhaling

Du skal vide, at selv om reglerne er tilladt på en bestemt del af vejen til at overhale, men kollisionen skete, synderen vil altid blive betragtet som den chauffør, der kørte ind i modkørende vognbane. Desværre, under tegnet af overhaling bilister ofte udført. I sådanne tilfælde er der et maksimalt antal af de mest rædselsvækkende ulykker, der resulterer i dødsfald. Tja, hvis overhaling er forbudt, er straffen venter på chaufføren alligevel. Den når sin størrelse, såvel som i andre situationer, fem tusind rubler.

andre tilfælde

Ud over at blive monteret skilt og en solid linje forbyder overhaling, er der andre situationer, hvor det er umuligt at manøvrere. Det gælder for eksempel, når de vejmarkeringer slettet. Det er nødvendigt at forstå den trafikale situation og handle i overensstemmelse med det. Selvfølgelig er en god advokat, der vil bestride sanktionen, og der kommer i handy. Men ellers føreren vil blive idømt en bøde.

Situationen skal opdages i tide, du behøver at vide om det på forhånd. De følgende tilføjelser til reglerne for overhaling.

 1. Biler er forbudt at overhale på hjørnerne. Hvis der er en forståelse for, at til skæringspunktet manøvre vil ikke arbejde til slut, og derefter fra det bør opgives, og foretag et andet rette øjeblik.
 2. Selv om der er ingen markeringer forbyder overhaling, dette kan handling ikke udføres på et fodgængerfelt, fordi det skaber en fare for fodgængere.
 3. Hvis den forreste - en jernbaneoverskæring, derefter et par hundrede meter før det, og jo mere det ikke er tilladt at udføre manøvren.
 4. Det samme gælder for de farlige sving. Selvom layoutet tillader, men der er et tegn advarsel om farlig bøje tilnærmelse at overhale den forankørende ikke kan.
 5. Du bør ikke engang tænke på manøvren, mens på overføringer, broer og andre strukturer, kunstigt skabt og designet til flytning af køretøjer.

Bevarer ansvaret

Altid værd at huske, at ikke alene kan resultere i en bøde på overtrædelse "Overhaling er forbudt". Kan ske er, at føreren vil være ansvarlig for død af en anden person. Og dette vil have for at leve resten af sit liv. Og nogen lille del til at forstå hvad der var sket bag tremmer.

Stol ikke "tilfældigt", og tror, at alle pludselig "blæse over". Efter alle, sådanne tilfælde en masse. Derfor er det bedre at holde sig til færdselsreglerne og derved beskytte dig mod ubehagelige konsekvenser. Hvis SDA nøje følges, vil de problemer og føreren ikke har. Det vil ikke bringe problemer til andre mennesker og ikke bliver en kilde til fare.

Hvordan at bestride bøden?

Gode advokater værdiansættes i hvert aktivitetsområde. Det er ingen undtagelse og automotive emner. Ofte dem, der er truet med fængsel, kræver bistand fra advokat. Ja, og med andre mindre alvorlige tilfælde, kan de nemt håndtere. Efter alt, vejbelægningen i Rusland er langt fra ideel. Baseret på dette, og ved at opbygge evidensgrundlaget.

Her er et par situationer, der kan afbøde ansvar eller endda annullere det.

 1. Tegnet blev placeret i det forkerte sted for det eller ikke renset fra træer, eller parse det er umuligt.
 2. Mærker på vejen er slettet eller ikke er blevet set, eller af andre årsager ikke opfylder standarderne.
 3. Passing lastbiler bevæger sig ved meget lav hastighed, eller endda stående, så krydse en fast linje mærkning måtte producere, og sørg for, at vejen er sikker.
 4. Driver ved, at på dette sted overhaling er forbudt, straffen for lovovertrædelsen - en bøde på 5 tusind rubler .. Imidlertid blev den manøvre udføres ikke gennem hans skyld, men for at undgå en kollision.
 5. Lovovertrædelsen er begået inden for levering af medicinsk hjælp til en person kvæstet i en ulykke, til at aflevere ham til hospitalet.

Bevis for, hvad der skete, kan være:

 • fotografering, som indeholder svage spor af mærkning;
 • rekord lavet med DVR;
 • andre.

Selvfølgelig, for at opbygge sit forsvar til føreren, forstår ikke de juridiske spørgsmål, det er ikke let. Derfor, i sådanne situationer, ikke kan gøre uden støtte fra en specialist. Så er der en reel mulighed for at bevise sin uskyld, eller i det mindste reducere mængden af sanktioner.

konklusion

Så hvis der er begrunder grunde, er det muligt at gå til domstolene for at søge retfærdighed og for at tage væk fra straf. Men hvis vin på føreren er færdig, så forvente, at advokaten vil gøre en "mirakel" er ikke nødvendig. Det giver ingen mening at bevise personale ankom til scenen af hændelsen. Men for at underskrive protokollen, hvor du er enig med alt, også er det ikke nødvendigt.

Først skal du lære alle de snørklede af overhaling og ændringer, der er vedtaget i 2016. Så skulle analysere situationen roligt. Derefter kan du beslutte.

Chaufføren kender, der bygger, når de foretager en manøvre på skiltet "Overhaling er forbudt" fint. Men vi må ikke glemme, at på samme tid fare for liv og helbred i deres eget og andres. Selv hvis en advokat vil lave en "mirakel", betyder dette forbrydelse ikke lysne skæbne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.