ComputereComputerspil

Lær at lave ild i "Maynkraft"

I dag vil vi tale med dig om, hvordan man laver ild i "Maynkraft". Sagen er, at dette er en meget vigtig proces, især for deres egen sikkerhed og aktiveringen af nogle af de mekanismer. Det er således nødvendigt hurtigt lære, hvordan du kan få det.

Hvad er det?

Men før hvordan man laver ild i "Maynkraft", er at tale om, hvad der er en given vare er, og hvad er. Så lad os begynde vores bekendtskab.

For startere, kan man sige, at branden funktion i spilmuligheder og real - omtrent det samme. Du kan nemt og enkelt "varme op" til dem, skræmme kripperov og endda gemme dit hjem sikkert. Desuden dette værktøj er en god hjælper i dækningen og aktivering af mange mekanismer og fælder.

En anden temmelig cool funktion brand - det er selvforsvar, det er, kan det bruges som et våben. Tilbud er ikke en masse skader, men det er en effektiv metode til at komme af kripperov. Og som en mulighed for clearance fra nettet og blade - et glimrende valg. Lad os nu tænke over spørgsmålet: "" Maynkraft "- hvor man kan få ilden i spillets verden"?

vanskelig søgning

Så er du klar til eventyr? Så, lad os hurtigt ud for at finde. Efter alt, for at finde en brand, og endnu mere, få det - opgaven er ikke så enkel. Saml sådan et element er i princippet umuligt. Hvad skal man gøre? Prøv at forstå.

Til en start er det værd at bemærke, at spørgsmålet om, hvordan man kan være udformet i ilden "Maynkraft", eller rettere, hvor man kan få det, er ikke helt korrekt. problemet er fremkomsten af en vare. I sin rene form, som enhver anden ressource, du ikke kan få en gnist. Således med den komme af det vil have en lidt hård, især hvis du forventer at hurtigt og nemt at finde det. Når man nærmer brand "enheder" vil skade dig og forvolde skade. Det vil sige, du ikke kan nærme sig dem også. Så hvad man skal gøre?

Hvis du tænker om hvordan man laver ild i "Maynkraft" er det nødvendigt at tage hensyn til alle de ovenstående kendsgerninger. Således har vi nødt til at kigge efter kilder til branden, men ikke fænomenet selv. Vi begynder med, hvad der kan være godt for denne lava. Den aktiveres, hvis du anvender det på den brændbare blok. Så kan du ringe til et spand af lava og hæld det på det rigtige sted. Måske er den eneste naturlige kilde til vores emne er. Lad os nu se, hvordan man laver ild i "Maynkraft" gennem sin crafting.

Iron Bar

Nå, lad os starte med det faktum, at vi har brug for at få nogle ressourcer til at gennemføre vores idéer. Uden dette i "Maynkraft" overalt! Det første materiale, som vi har brug for - er den jernstang.

Jern selv - det er en af de mest almindelige og nødvendige ressourcer i spillet, så få det du vil ikke have svært ved. 9 kan opnås fra en barre jern blok. Fin kildemateriale påkrævet. jern blokke falde fra jern golems, så de bare kan banke.

Derudover kan du finde på at få den nødvendige barrer jernmalm. Dens enheder er i den nedre verden til en højde på 64 "terninger", således at dette også vil have nogen problemer. Derefter anvendelse ovn anneale materialet. Udgangen vil få en jernstang fra en enkelt blok. For at reagere, hvordan man laver ild i "Maynkraft", behøver du kun én sådan et emne. Derefter kan du begynde at kigge efter en anden.

flint

Et andet materiale til oprettelse af brand - det er den flint. Dets fremstilling kan være let forsinket. problemet ligger i den sjældenhed for forekomst. Den falder fra 10% sandsynlighed ved grus forarbejdning. Så hvis du har overskydende materiale, kan du gøre noget arbejde med ham - du får, hvad du har brug for.

Grus skovl produceret bedst. Den opfylder, som regel under vand og i den nedre verden, især på en række forskellige stier. Desuden er det muligt at detektere grus mellem stenene. Når du har pakket den flint, kan du kombinere det med en jern barre. Nu ved du, hvordan man laver ild i "Maynkraft". Vellykket crafting!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.