ComputereComputerspil

Fallout 4: hvordan man laver hele skærmen. Mulige løsninger

Fallout 4 - den ekstreme del af den legendariske serie af rollespil i postapokalipsise. Denne gang udviklere lavet Bethesda selskab, der var engageret i skabelsen af den tredje del af denne serie. Efter udgivelsen af spillet har fået blandede anmeldelser, men havde ingen ligeglade enhver fan af serien. Mange nye funktioner og interessant mekaniker (nyt pumpesystem) har optrådt i Fallout 4. Hvordan man laver en fuld skærm vindue med spillet - læs artiklen.

Problemer med indstillingerne

Bethesda Virksomheden er kendetegnet ved, at der ofte producerer dårligt optimeret design. På grund af dette, i de første dage af frigivelsen, mange spillere har problemer med indstillingerne og stabiliteten af spillet Fallout 4. Hvordan laver hele skærmen, og hvordan du fjerner en sort skærm under opstart - to spørgsmål, der fortsat er relevante for denne dag, selvom produktionen et stort antal patches og opdateringer til den licenserede version.

Dernæst overveje et par måder at åbne vinduet med spillet på hele skærmen med til at håndtere selv en uerfaren bruger pc'er.

Ligesom Fallout 4 for at gøre hele skærmen? Den første mulighed

Hvis når du først starter spillet, vil du opleve, at "folauta 4" åbner i windowed mode, så prøv at starte de enkleste måder at løse problemet. Start kan også launcher gennem en mappe med et spil. I rodmappen "folauta 4" FalloutLauncher.exe finde filen og åbne den.

Når du starter med en genvej på skrivebordet foran dig for at åbne løfteraket. Dette system vindue, hvor du kan justere parametrene for spillet, læse om udviklerne og komme i nærkontakt med en manual. Her skal du klikke på "Indstillinger" element.

I indstillingerne kan du vælge den detaljeringsgrad, udjævning og skærmopløsning. Ifølge "Avanceret" knappen, kan du gå til menuen med mere subtile og detaljerede grafik indstillinger. Alle disse indstillinger vil være nyttigt, hvis computeren vil være svag for maksimal kvalitet. Men i dette tilfælde er vi interesseret i et kryds i "et vindue" i indstillingerne Fallout 4. Hvordan laver hele skærmen og en god kvalitet, kan du lære at Hyde om opsætning af spillet. Men alle de operationer, for at ændre kvaliteten af grafikken udføres i denne menu.

Så fjerner markeringen fra "Windowed Mode", starte spillet gennem løfteraket på knappen "Play". Hvis "folauta 4" ikke starter i fuld skærm, derefter gå videre til den anden måde at løse problemet.

Fallout 4: hvordan man laver hele skærmen? Den anden måde

Start spillet i et vindue og gå til "Indstillinger" i hovedmenuen. Her gå til "skærmindstillinger". I det, kan du skifte mellem vinduer, vindue uden ramme og fuld skærm modes. du behøver ikke engang at ændre tilstanden til at genstarte Fallout 4. Hvordan man laver en fuld skærm spil, så du ikke mister billedkvaliteten? Da vinduet format spil bruger en lav opløsning, så er du nødt til at flytte det på højere indstillinger i det første vindue metode. For et behageligt spil anbefales at sætte standarden opløsning for din skærm. Reducer det kun i tilfælde af, at de tekniske parametre for din computer er ikke egnet til de højeste grafikindstillinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.