LovStat og lov

Correctional facilitet

Straffekoloni er den vigtigste statslige organ beregnet til at indeholde borgere i juridisk alder, der er dømt til fængsel. Ved dommen, retten bestemmer stedet for menneskelige indhold, der bærer en straf for en forbrydelse.

Borgere, der først fik sin straf i et fængsel for forbrydelser begået af uagtsomhed, samt til ulovlige overtrædelser, den anslåede små og mellemstore sværhedsgrad, sendes til en straffekoloni. Der også kan overføres fanger, der tager sigte på at korrigere i institutioner med en streng ordning for tilbageholdelse, hvis i den tid tilbragt i dem, har de fået et positivt svar.

Colony beregnet til de borgere, der har begået en forbrydelse for første gang, med henvisning til den kategori af alvorlige forbrydelser. Der er også den dømt for lys og mellemstore forbrydelser, hvis den dømmende domstol bestemt at have denne type institution.

Correctional koloni af strenge regime designet til dem dømt for forbrydelser er klassificeret som meget alvorlig, hvis de blev lavet for første gang. Ifølge dommen kan der også indeholde recidivister hvis deres tidligere ulovlige straffes med fængsel.

Der er fængsler, hvor indholdet er anerkendt som en særlig tilstand. De sendes til mandlige kriminelle, som vil tjene en livstidsdom. I sin afgørelse, kan retten også henvise til lovovertrædere, hvis det finder dem særligt farlige for samfundet. Kolonien af særlige ordning er inklusive indholdet af kriminelle, for hvilke straffen er blevet ændret: dødsstraf i form af en benådning på afsoner en livstidsdom eller et ophold i en Correctional institution i en vis periode.

Kvinder, der har begået retsstridige handlinger, lever adskilt fra mandlige lovovertrædere.

Correctional anlægget er opdelt i to zoner. I den første af dem er placeret rum beregnet til gennemførelse af fremstillingsprocessen. For det andet, en bolig zone, til gengæld indeholder flere lokale sektioner, som er placeret i hostel for indkvartering af fanger, spisestue, skole, bibliotek, klub, apotek, og nogle gange en lille døgnbehandling punkt, samt bad. I samme del af bolig plads designet til administration. Ofte i kolonien er der en lille kirke eller det sted, der er udpeget til bøn. De levende område omfatter et særligt rum designet til møder i både kort i området fra to til fire timer, og lange, inden for 1-3 dage.

Straffekoloni, hvor fangerne er underlagt en streng ordning har kameraet lukker sig om låsene. I disse tyve-halvtreds mænd låst borgerne er berøvet deres frihed for lovovertrædelser. Kolonier af andre tilstande er udstyret med sovesale, soverum, der er designet til de enogtyve hundrede og halvtreds senge. Normen af beboelsesrum, oprettet ved lov, beløber sig til to kvadratmeter pr fange. Hvis der ikke er tilstrækkelig plads, kan sengen i soveværelse være anbragt i to eller endda tre lag. Kriminelle idømt servering straf for livet, er indeholdt i de to-mands celler.

Ud over de sovende værelser er udstyret med sovesale, der lagrer personlige ejendele, gjort et måltid og en dressing område til frakker. Derudover er der en såkaldt "røde hjørne", beregnet til fritid, udstyret med tv, reoler, borde mv Foran vandrerhjemmet er der en lille legeplads til vandreture, hvor fangerne kan være i deres fritid og arrangementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.