ComputereInformationsteknologi

CRM-systemet: en sammenligning gennemgang

Udvikle deres egen virksomhed for hver ejer af en stor virksomhed er et vigtigt skridt, som ikke kan overses. Innovativ tilgang i moderne virksomhed er ved at udvikle dag for dag, så nu er mange mennesker bruger til dette CRM-system. En sammenligning af flere af dem vil give et klart signal til alle, der er bedre egnet til et bestemt formål.

funktionalitet

Undersøg CRM-systemer til produktion bruges ret ofte, fordi for hver enkelt industri har brug for en særlig tilgang.

Som det er kendt, disse systemer indeholder så mange som tre moduler: markedsføring, service og salg. De automatiserer kunde interaktion cyklus.

Valg af et system med et ret begrænset antal funktioner, brugeren kommer til manuelt input, som kan bidrage til at bryde de oplysninger feltet.

arkitektur

Mærkeligt nok, en sammenligning af CRM-systemer til små virksomheder fremhæver også nogle af fordelene ved en over de andre typer af programmer.

En stor del af denne type program ved hjælp af klient-server-arkitektur, men mere moderne prale allerede lagdelt.

Adgang for hver bruger til systemet sker udelukkende via en webbrowser, så arkitektur gør det muligt for initiering perfekt til alle de funktioner og muligheder.

systemer fleksibilitet

Hvem er den bedste CRM-systemet er allerede opført på en særlig liste, som tog sæder fordelt henhold til dens brugere.

Egne salgsprocesser, markedsføring, service er altid forskellige fra hinanden i forskellige områder og virksomheder.

Til at begynde, skal brugeren til nøjagtigt at bestemme tilpasning af systemet til forskellige salgsprocesser, samt det korrekte valg af den organisatoriske struktur og klarhed i differentiering af adgangsret til information. Men desværre, for sådanne krav bør gives til langsigtet installation af alle komponenter.

Hertil kommer, et andet vigtigt punkt er de mobile support funktioner, der arbejder uden for hovedkontoret.

Tidsplanen for gennemførelsen

Faktisk har mange mennesker er glade for en god CRM-system. Gennemgang og sammenligning af hver af disse er interessant og lærerigt for fremtidige brugere.

Brug systemet vil være en halv time efter afslutningen af alle de nødvendige skridt, når hun vil være berettiget til salg. Selve indførelsen af CRM-systemet begynder kun med komplet analyse. Det tager normalt en længere periode (op til 3 måneder).

muligheder for udvikling

På trods af de små nuancer, der ikke er helt tilfreds med køberne, mange interessante features har CRM-system. Sammenlign deres art specielt designet til de mennesker var lidt nemmere at arbejde med.

Først og fremmest skal vi være opmærksomme på i fremtiden, når der vælges et system. Efter at opfylde behovene hos nutidens, følgende har været på udkig efter noget nyt og mere funktionelt.

I første omgang kan det synes, at kun samopisnaya system er ideelt, fordi det afhænger helt af den fantasi og ønsker brugeren, selv om udviklerne vil stadig gøre en masse ændringer over tid, så udviklingen vil falde væsentligt.

Veletablerede mekanismer kan anvendes specifikt til at løse de nyeste forretningsmæssige udfordringer. Efter alt, customer relationship management kræver både salgsleddet, og om det afsætningsled.

omkostninger spørgsmål

Management CRM-system har nok overkommelig prisklasse, så alle kan nemt købe det for din egen virksomhed.

Omkostningerne af hele systemet består af følgende komponenter: licens, håndtering, rådgivning, støtte, infrastruktur og, selvfølgelig, træning.

Pris vifte af disse systemer er som regel lidt højere standard, men stadig forholdet mellem investeringer og mulige udfald er også forpligtet til at opnå et bedre resultat.

teknisk support

CRM-systemet sammenligninger er interessant nok, men stadig støtter bør også gives tid. Efter alt, før du vælger den mest passende løsning, skal du sørge for at lære om systemet generelt.

Niveauet for teknisk support, som er kendt, bestemmes kun nærme sig den samme producent, men under alle omstændigheder ikke den type af systemet. Uerfarne programmører ikke er i stand til at udføre et kvalitetsstyringssystem rammer, samt dokumentation, fordi det vil kræve mange års praksis og uddannelse.

Business process perfekt afviklet i de selskaber, hvis systemet er til salg i den normale tilstand. Og oplevelsen af mange almindelige brugere vil være den ideelle følgesvend blandt det store antal af dem.

rådgivning

På ethvert tidspunkt, kan folk vælge den bedste CRM-system, og selv nu er der flere lister, som du nemt kan identificere de mest interessante og indbringende mulighed.

Under brug de samopisnyh systemer, brugeren er en consulting og support til dig selv. Hundredvis af projekter, der allerede har en stor oplevelse, men det er for disse brugere er det tilgængelig meget ofte.

Sælgere og distributører af disse systemer er meget sjældent involveret i indførelsen af det sædvanlige, fordi systemerne selv er ikke specielt svært og kræver ikke tilbundsgående undersøgelse af erhvervslivet. Men på platforme af forskellige former for projekter er ofte nok i deres liste omfatter de mest komplekse eller innovative. Dette er, hvad kan dele folk, der allerede har forsøgt at indføre et system til løsning af forskellige business opgaver.

Russiske og vestlige systemer

På dette tidspunkt er det populært ikke kun reelle hjemlige men også vestlige CRM-system. Sammenlign deres evner, såvel som de positive og negative træk kan ses i tabellen.

navn generelle oplysninger Fordele og ulemper
Terrasoft CRM Indenlandske system, der kan hjælpe brugeren til business process management, salg, markedsføring, loyalitet, service, relationer med partnere. kan isoleres fra de positive aspekter: high-speed behandling til store datamængder, kraftfulde tilpasningsmuligheder, beskyttelse af den enkelte brugers konfigurationer. Ulemper i dette system er ikke så at deres definition af utilstrækkelige data.
Oracle Siebel CRM Den vestlige system, hvor der er mere avancerede applikationer, i forhold til den tidligere version. Det har også salgsledelse, loyalitet, markedsføring og så videre. Desuden er systemet selvkontrol. Dette system er den dyreste blandt de øvrige populære muligheder. Dette kan tilskrives plusser og minusser. Efter alt, bør et godt system have en passende pris, men ikke alle har råd til det.
Microsoft CRM En anden god vestlige system skabt til customer relationship management. Dets vigtigste funktioner omfatter: ledelse af salg og marketing, et udvidet sortiment af værktøjer til de forskellige rapporter, som hun har rig mulighed for at få adgang til mobile enheder. Det eneste negative træk er, at systemet selv foreslår en lang række komplekse krav til hardware. Og på grund af dette, vil køberen nødt til at bruge flere midler til købet. Resten fordeles kun fordele, takket være systemet.

AmdocsCRM

Vestlige system ganske nem at bruge interface, der tillader dig at effektivt at styre de forskellige processer (salg, marketing, og så videre). partner relationship management, service og loyalitet er ligeledes mulighed for deri. Ud over sin evne til at omfatte automatisering af arbejdsgange. Desværre, på dette tidspunkt på grundlag af afgørelsen er endnu ikke skabt en eneste loyalitetsprogram, som er den største ulempe. En brugerflade baseret på nye teknologier, kan nemt tilskrives et stort plus.

Valget er dit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.