ForretningLandbrug

Hvorfor gul løg pen, og hvordan du kan håndtere det?

Hvert år bliver mange gartnere konfronteret med det faktum, at pennen er gule løg. Hvis tiden ikke tager handling, kan du forblive uden høst. Dette er især bekymrende folk, der dyrker løg i store mængder til salg. For at vælge metoden til at slippe af med dette problem, skal du afgøre, hvorfor de gule pen løg. Forkert valgte metode hjælper ikke til at redde høsten, hvoraf meget kan gå tabt.

Så hvorfor gul fjer bue? Der er tre hovedårsager, der fører til dette. To af dem er forbundet med arbejdet i skadedyr. Det handler om skrytnohobotnike løg og løg flue. Hvordan at afgøre, hvem forkælet løg? Det er nødvendigt at nøje undersøge den beskadigede anlæg.

Skrytnohobotnika larver spiser inde løg fjer lange langsgående slag, ligesom hvidlig striber. A voksne spiser væk åbninger omkring hvilken i det mindste tørre arket dannede hvide pletter. Som et resultat af disse skadedyr spidsen af løg gule fjer, fjer selv drejninger og krymper. Vinter biller kan bære tilbagetrukne løg eller muldjord. Det anbefales derfor at ødelægge resterne af løg. Hvis det er muligt, at flytte hvert år til 200-300 meter løg afgrøder til bug dem, indtil han nåede. Hvis stævnen allerede påvirkes af skadedyr, afbrød fjerene, så kun 3-4 cm. De fleste af løs jord, herunder mellem rækkerne.

Hvorfor gul fjer i stævnen? Årsagen kan være løg flue. Fra det også kan blive påvirket og hvidløg. Hvis buen er beboet af larverne, er det for tidligt at begynde at blive gul og visne. I dette tilfælde, løg flyve og beskadige pæren, som så rådne og planter er let trækkes ud af jorden. Som vi kan se tegn på skadedyr er forskellige fra de tidligere, så du kan diagnosticere fra, hvad det ville have til at slippe af med. I dette tilfælde kan vi anbefale tidlige plantning løg, plante ødelæggelse, som allerede beskadigede, dyb pløjning. Spred løg ved siden af gulerødder, vil lugten af hans planter frastøde hinanden skadedyr. Placer ikke på stedet af planterester. Du kan drys sengene med løg aske mahorochnoy eller tobak støv. Det kan være tilrådeligt baseret på nationale erfaringer vandes bue saltlage (1 kop spand vand) tre gange, med et interval på 20 dage.

Hvorfor gule fjer løg, hvis tegn på skadedyr læsioner ikke? Den mest almindelige årsag er manglen på nitrogen. Kraftig regn kan føre til, at kvælstofforbindelser gå sammen med vandet i de lavere lag af jord, hvor de ikke kan få løg rødder. Det anbefales derfor at fodre bue kvælstofgødning.

Nu er vi ved nok til at bestemme den sande årsag til, at de gule pen løg. Hvis fjerene er ingen billelarver og fluer i pærerne, er det nødvendigt at gøde sengene kvælstofgødning. Og glem ikke, at i slutningen af juli på grund af gulfarvning af fjer af naturlige aldringsproces af planter. Hvis stævnen blev gul i denne periode kun, at tage nogle foranstaltninger ikke er nødvendige. De vigtigste ting - at anerkende de negative tegn og fastslå årsagen til deres opståen til høst succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.