ForretningLandbrug

Industrielle drivhuse. Materialer, metoder og teknikker til opvarmning drivhuse. Voksende grøntsager i drivhuse

Industrielle drivhuse er en integreret del af gården. De bruges til hurtig dyrkning af frugt og grøntsager uden for sæsonen. Hovedformålet med dette motiv - det er en konstant til optimale mikroklima inde i drivhuset. Bare så du kan få store og høje udbytter.

De karakteristiske egenskaber af industrielle drivhuse

En afgrøde, der er blevet dyrket i væksthuse, giver en unik fordel - året rundt samling af frugt og grøntsager, uanset årstiden. Det er derfor, de er i stor efterspørgsel og er nødvendige for dyrkning af en lang række afgrøder.

I dag er der moderne drivhus system, som indbefatter en halvcirkelformet bue eller gavl tag. Industrielle drivhuse, der er udstyret med buet design, enkelt at anvende og billig at fremstille. Det er værd at bemærke, at sneen belastningen fordeles jævnt over overfladen så meget som muligt.

Du kan fremhæve en vigtig og integreret del af nogen af væksthus - er tilgængeligheden af kommunikation. De jævnligt bidrage til at bevare mikroklima i drivhuset på det rette niveau. Særlig opmærksomhed skal rettes til varmesystemet til kunstvanding, samt det indre rum belysning.

Materialer til industrielle drivhuse

Moderne industrielle drivhuse i de fleste tilfælde er lavet af høj kvalitet polycarbonat. Det bliver mindre muligt at opfylde det design, som er lavet af glas eller en specielt designet film. Under glassubstratet er nødvendig for at bygge dyre metalstel, som væsentligt påvirker de endelige omkostninger ved konstruktion.

Dag, et materiale, såsom polycarbonat, er robust og pålidelig som muligt på grund af sin cellestruktur. Det er let nok, er let, det er meget nemt indsamle, montere deres egne folk, uden at ty til de tjenester af specialister. Industrielle drivhuse polycarbonat stand til at erstatte glasdesign, så er i stor efterspørgsel og popularitet.

Kan isoleres og polyethylenfilm, som er en værdig erstatning for polycarbonat. Dette materiale er perfekt til områder, hvor der er kraftig vind og store hagl. Filmen er meget tyndere polycarbonat, men det koster en masse mindre.

Metoder og teknikker til opvarmning drivhuse

Varme industrielle drivhuse spiller en vigtig rolle i den rette dyrkning af vegetabilske afgrøder. Hvis du vil have hele året høst, er det bedst at tage sig af opvarmningen. Kun på denne måde et drivhus kan operere året rundt, henholdsvis og generere indtægter.

Der er flere måder, du kan bruge til at opvarme drivhuse i vinterhalvåret:

  • Solvarme - det er en enkel og almindelig metode. En person behøver ikke at kæmpe og at montere særligt udstyr indendørs. Drivhuset opvarmes i løbet af dagen ved hjælp sollys.
  • biologisk opvarmningsmetode. Den er baseret på placeringen af de særlige levende mikroorganismer, der er i stand til at generere varme. Industrielle drivhuse, kan vinter design opvarmes ved hjælp af hestegødning.
  • Elektrisk metode. I dagens verden er det den mest effektive måde at opvarme noget drivhus. Det har vist sig perfekt om vinteren, når temperaturen sænkes til grænseværdien. Ved elektrisk opvarmning metode omfatter air heater enheder, varmeapparater og konvektion system.

Fordele ved gasopvarmning et drivhus om vinteren

Det skal bemærkes, at gas opvarmning anses for at være den mest optimale måde, som er fremragende værdi for pengene. Den foreliggende fremgangsmåde er baseret på en række forskellige enheder, der bruger forbrændingsprocessen er i stand til at frigive de varme luftstrømme. Indretningen kan kaldes en gasgenerator på grundlag af det arbejde, de har en vis lighed med termiske generatorer.

Under drift af gas opvarmningsapparater udføres i luft emissionseffektiviteten af kuldioxid, der er mest anvendelig til planter.

Voksende grøntsager i drivhuse

Industrielle drivhuse bruges til at dyrke grøntsager, frugter og bær, som bliver en integreret del af enhver landbruget. Jorden, de skal være godt hydreret og podkormlena. Fra tid til anden er det nødvendigt at beskytte den mod sygdomsfremkaldende patogener, samt mange andre sorter af negative faktorer.

Fremragende blanding af jord - er den, der består af mange komponenter: tørv, flod sand, flyveaske, humus og mere. I dag er der mange andre jord blandinger, som kan anvendes avleren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.