ForretningLandbrug

Friesere. Oriental hest

Friesere hører til en af de ældste i Europa. Det anses for fødestedet for Holland, mere præcist, dens nordlige region Friesland. Det er de skeletrester af en gammel type tunge heste er fundet her. Deres efterkommere og betragtes som en moderne friser. Imidlertid er historien noget ændret det oprindelige udseende af disse dyr. Over tid, har den frisiske hest fik blodet orientalske og andalusiske brødre. Dette gav hende alsidigheden og smidighed. Friser stål egner ikke kun for landbruget, men også til en tur i sele og under rytter. Det skal sige, at de ædle kropsholdning heste af denne race er ideel til ceremonielle processioner.

Historien om

Friesere for første gang nævnes Yuliem Tsezarem. I oldtiden, disse dyr var universel, stærk, men grim. Det menes, at friserne nedstammer fra en lokal hollandsk hest og bragte kelterne erobre heste. Som følge heraf blev udvælgelsen af racen adlet. Allerede i middelalderen friserne var en race af tunge og store krig heste. De er tyske og hollandske riddere gik til deres korstog.

Friesere siden de dage i det gamle Rom til at bidrage til den engelske hesteavl. De kæmpede enheder afdelinger af romerske legioner på øerne Storbritannien. Friesere bruges ikke kun i England. I Norge, var de også repræsentanter for racen, som kan forbedre den lokale hesteavl.

passage

Andalusiske og Berber blod påvirket friserne i perioden 1568-1648 Dette er tiden Spanien besatte Holland.

Disse racer af heste (med billeder kan findes nedenfor) krydset med friser, som et resultat af, hvor sidstnævnte blev især majestætisk og kunst.

Til dato, yndefulde og elegante dyr tiltrukket sig opmærksomhed fra mange ridning entusiaster. De er også glade for at blive ejere af private stalde.

anvendelse af

I 1823 kong William I den årlige løb, bærer navnet "Day of the Royal pisk" blev etableret. For at deltage i disse udvalgte kun friserne. Vinderen blev tildelt en gylden pisk.

Gradvist ridder tungt kavaleri har mistet sin betydning. I forgrunden mere adræt og lys andalusiske hest. I denne forbindelse blev friserne anvendes mindre og mindre i sadlen. Flere og flere i denne race begyndte at se en hest træner.

I 1985, stalde sammensætningen af Royal udvidet friesere. Fra det øjeblik ædle dyr er en pryd for slæde Guld besætning, hvor man Koroleva Elizaveta ved åbningsceremonien af Parlamentet.

Åbning i Haag i 1994, WEG også har ikke været uden disse heste. Seks af de friserne blev udnyttet i den kongelige vogn.

Disse ædle og smukke dyr tiltrukket sig opmærksomhed fra O. Stone direktør. Hest Frieser det blev valgt til optagelserne af en velkendt historie Hollywood-film "Alexander".

beskrivelse

Foto friesere du kan se nedenfor. Beskriver deres ydre, er det vigtigt at fokusere på det faktum, at det er stort, massiv, meget knoklet, men på samme tid elegante dyr. Den skulderhøjde varierer fra halvanden meter og derover. Friser og flere highlegged har en udtalt Harness lager. Takket være en veludviklet muskulatur af hesten betragtes som den bedste og mest usædvanlige i verden. For elegance og skønhed, de ofte kaldes Black Pearl. Om der er en hvid Frieser hest? Nej, dragten denne race kun krager. Den eneste tilladte hvide anses for at være små dimensioner stjerne mellem øjnene.

Hvis du spørger sig selv om hvordan man tegner en Frieser hest, først og fremmest skal det være grundigt bekendt med dens beskrivelse. Lederen af dyr af denne race er ganske lang og stor, har en lige profil. Øjnene er mørke og udtryksfulde. Ørerne er lange. Halsen er stærk og muskuløs, men samtidig bæres højt og yndefuldt buet. Manke veludviklet og lang. Bryst moderat bredt og dybt. Huset har en noget langstrakt form. Ryggen er lang. Lemmerne stærke. Forfatningen i friser, ligesom alle tunge trækheste løs. Men dette er normalt ikke ses på grund af den harmoni og højt på dyr.

Skinnende pels friserne meget kort. Til heste af denne race er kendetegnet ved en meget tyk og lang man og busket hale. På fødderne har en stærk pensel, begyndende høje og tykke totter kaskade ned til selve hove. Denne funktion er migreret fra og til andre arter over tid, men det hedder - "frizistost". Tyk børste på dine fødder giver hesten en virkelig fantastiske udsigt.

Den, der ser friserne for første gang, kan simpelthen fange ånden. Disse heste vil helt sikkert medføre en følelse af storhed og pragt. De er uden tvivl kan klassificeres som den smukkeste. Høj, slank og glamourøse, de stolt se på verden. I dette tilfælde, snarere godmodig kæmpe ravn. De behøver ikke være til gene for rytteren at hans iver, foruden meget komfortabel i sadlen.

bevægelighed

Fantastiske og unikke friesere ikke kun i udseende. Det unikke ved racen er også manifesteret i bevægelserne af disse dyr. De er kendetegnet ved gangart (høj lift ben, mens den kører). På den ene side er en sådan bevægelse betragtes uproduktive. Dette skyldes det faktum, at hesten bruger en masse energi på fejende løb. Det er grunden til blandt de bryggerheste friser er blandt de svageste. Men den høje tempo giver flytninger af dyr skønhed, der er værdsat for dressur. Således friser indtager en unik niche anbragt mellem spanske rideheste sele og koldblodede arter.

karakter

Heste, der er Frieser, er energiske og livlige temperament. Imidlertid overdreven heftighed i disse dyr der. Som det sømmer sig en tunge, de er rolige, lydige mod rytteren, godmodig og ligevægtig.

Blandt fordelene ved de unikke arter - moderat enkelhed. Heste tolerere klimaændringer, selv om, i forhold til andre racer, tunge, mere krævende hæk.

moderne tendenser

Hestene, der tilhører den frisiske race, populær i løbet af konkurrencen mellem slæderne. De anvendes til cirkusforestillinger, samt dressur. Frieser hest er populær blandt filmskabere, der skyder historiske film. Kun denne smukke krage kan bedst formidle meget atmosfære af middelalderen.

Ud over sportsbegivenheder, er friserne ofte brugt i billetindtægter. Disse dyr er ofte holdes i private stalde. På grund af deres rolige disposition og bekvem gangarter racen af heste er den bedst egnet til dem, der er nye til ridning.

værdig valg

Beboere i Holland er stolte af, at deres land er fødestedet for den populære Frieser race. I historien om disse dyr er gentagne gange blevet udsat for avl og krydsning. Og tribal arbejde ophører ikke til denne dag. Racen er bragt til perfektion.

Hvad er at stoppe valg, hvis det er en beslutning om at fylde sine stalde nye dyr? Forskellige racer af heste med billeder af personer kan ses på websteder, der tilbyder gode tilbud. I denne vanskelige ikke at antænde et ønske om at blive ejer af Chernogrivov smuk frise. Men det er nødvendigt at huske på, at denne race kræver opmærksomhed og pleje. Da heste har udført fysiske øvelser, bør de ikke frataget opmærksomhed. Hvis fritid du har nok, er det bedre fra denne alvorlige køb nægter simpelthen. Frieser hest med behov for hyppig kontakt med den person. Hun inderligt knyttet til sin herre, mens du prøver at behage ham på alle måder. Ud over den loyalitet friserne kan tale uendelighed.

udgifter til

Sælg Friesian heste i alle byer. Hvis hesten som en potentiel køber, levering af dyret producerer i ethvert punkt af vores planet. Det bør erindres, at hovedparten af opdrættere har været aktiv i Holland, derfor de frisiske heste. Pris per dyr kan variere fra 10.000 euro til uendeligt. Det hele afhænger af stamtavlen. Men disse heste er virkelig det værd. Hvem ejer disse yndefulde skabninger, der forårsager misundelse og beundring af andre.

At se en af frisen, glem det vil simpelthen ikke lykkes. Dens skønhed, spektakulære udseende, brændende øjne, sort farve, yndefulde bevægelser og stolt kropsholdning forelsket i alle, der ikke er ligeglade med hestene. De fleste mennesker er afhængige af denne race for livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.