ForretningLandbrug

Village: hvordan man tjener penge i landsbyen? landbrug

Sandsynligvis en af de mest vanskelige, men samtidig steder af interesse for udviklingen af deres egen virksomhed er landsbyen. Hvordan at tjene penge i landsbyen? Mange iværksættere nægter at selv mener om dette emne, med henvisning til, at stort set ingen uden for bygrænsen muligheder for reelle indtjening. Men er det? Især for dig, har vi analyseret og udvalgt de mest lovende ideer til at udvikle deres egen virksomhed i landsbyen.

Idé nummer 1. Savværk

På trods af at savværket - det er ikke den mest indbringende forretning i landet, for ikke at nævne muligheden for indtjening ville være simpelthen helligbrøde. Efter alt, absolut ingen problemer med hensyn til organisation, i dette tilfælde ikke vil. Alt hvad du behøver - en træbearbejdning butik, maskiner og uddannet personale, tømrere.

Idé nummer 2. Roll Shop

Dette er - en mere interessant måde at tjene penge i landsbyen. Særlig relevant denne idé i de varmere måneder - i denne periode landsbyen befolkning kan stige betydeligt på grund af byens borgere, der kommer til at slappe af. Som regel lokale detailforretninger i slutningen af foråret og sommeren kan simpelthen ikke klare en enorm tilstrømning af købere, men fordi den mobile butik vil være i stand til at bringe dig en god indkomst.

Turisme Ideen nummer 3.

For indbyggerne i moderne byer eneste sted, hvor man kan nyde den nærhed til naturen, en pause fra den konstante stress og jag, er det en landsby. Hvordan at tjene penge i landsbyen, at vide dette? Svaret ligger på overfladen - turistindustrien i provinsen har altid været en af de mest billige og indbringende forretning.

Selvfølgelig er dem, der er klar til at komme væk fra civilisationen til gode, vil der ikke så meget, men fordi tilstedeværelsen af internettet og mobilkommunikation vil være et kæmpe plus til den maleriske sø, grøn, fyldt med friskhed, skoven og mulighed for skiløb i vinterdage.

Retfærdigvis skal det siges om nogle af ulemperne ved virksomheden - i særdeleshed, vil du har brug for en ganske stor investering i leje af landdistrikterne huse og reklame. Desuden spores en vis afhængighed af vejret og andre faktorer - der er altid en risiko for ikke at finde kunder for hele sæsonen.

Idé nummer 4. avl dyr

Husdyr - en rentabel forretning i landet, selv om ganske vanskeligt. Meget afhænger af skalaen: for at nå et højt indkomstniveau, bliver du nødt til at bygge en gård område ikke mindre end 100 kvadratmeter, køb af svin eller andre dyr fodre. Valgfrit - åbne butikken til forarbejdning. Dog vil indtjeningen nødt til at vente ret lang tid, i flere år, som er nødt til at vente, indtil dyrene vokse. Du kan øge profitten på bekostning af at købe og sælge røgeri røget kød.

Ideen med nummer 5. Voksende svampe

Selvfølgelig, intet slår en spadseretur gennem skoven morgen og uafhængig samling af svampe. Men byboere foretrækker at købe færdiglavede dåse og emballerede svampe, med ikke tid til sådanne angreb og tillidsfuldt dem, der er bedre bevandret i de forskellige typer af skov gaver. Og på grund af deres dyrkning til salg - rigtig god indtjening i landsbyen med et minimum af omkostninger og en stabil gennemsnitlig rentabilitet.

Ideen med nummer 6. Biavl

Det er forbløffende, hvor mange muligheder åbne for landsbyens iværksættere. Hvordan at tjene penge i en landsby i opdræt af bier? På trods af kompleksiteten af organisationens egen bigård, denne forretning er det værd på 100%. Før du begynder at arbejde, er det nødvendigt at rådføre sig med erfarne biavlere, men endnu bedre - at bestå et særligt kursus. Om forbedring af bigården med 40 bistader og indkøb af alt nødvendigt udstyr tager et gennemsnit på omkring 70-80 tusind rubler. Med hver af bikuben kan fås fra 20 til 50 kg kvalitet honning.

Idé nummer 7. Crop

Landbrug - en af de ældste menneskelige aktiviteter. Udviklingen begyndte allerede før vor tidsregning. I dag, dyrkning af grøntsager, frugter og korn er ikke mindre vigtig. Alle beregninger er baseret, afhængigt af de kulturer, som du planlægger at arbejde.

En idé om omkostninger og fordele kan findes på kartoffel eksempel. Der er behov for store investeringer for kartoffel køb. 10 000 kg i efteråret kan købes til engrospris - 10 rubler pr 1 kilogram. Resultatet er 100 tusind.

I gennemsnit et kilo kartofler plantes ud top 5 kg. Husk, at ved beregning af overskud har brug for at otminusovat udgifter til indkøb eller leje et stort område af jord, samt til transport og diesel til plantning og den efterfølgende høst.

Ideen №8. mælkeproduktion

Mælkeproduktionen - en anden rigtig god idé for dem, der tænker over, hvordan du kan tjene penge i landsbyen. Den største udgift i dette tilfælde - købe køer. I gennemsnit kan en dyr købes for 8.000 rubler. For at en sådan en virksomhed i landsbyen bringe dig betydelige indtægter, du har brug for mindst 10 køer - det vil producere op til 10 liter mælk om dagen fra hver.

De vigtigste fordele ved denne form for aktivitet er at fastsætte, at i sommeren behøver du ikke at bruge penge til at købe mad - dyr er det muligt at vise på græs, som er i nærheden af nogen landsby. Hvis udgifterne Foder til vinteren på egen hånd, kan omkostningerne begrænses kun af transport.

Rodfrugter, kan halm og korn til foder købes til engrospriser eller vokse på deres egne eller leasede grunde.

Derudover skal du have en maskine til opbevaring og transport af mælk, der er specialiseret udstyr (separator, en churn, og så videre. N.).

Idé nummer 9. regnorme

Overrasket? I mellemtiden er det - en ganske indbringende forretning i landsbyen, fordi efterspørgslen efter visse racer af orme og deres affaldsprodukter anvendes som gødning, vokser hvert år. Især i efterspørgslen californiske orme.

Idé nummer 10. Åbning af online-salon

Sidespring fra de "traditionelle" metoder til indtjeningen i landsbyen og tale om, hvad de kan tjene i provinsen af dem, der ikke appellerer landbrug. En af de muligheder - åbner online-klub med højhastighedsadgang til netværket og et tilstrækkeligt stort antal computere. Højteknologi desto mere fast forankret i livet i det moderne menneske, og hvis selv et par årtier siden landsbyen var ligesom, "afskåret fra verden", men nu har situationen ændret sig dramatisk - folk kommunikere på sociale netværk, på udkig efter nyttige oplysninger, leg og arbejde på internettet. Det betyder, at manglen på kunder, du aldrig vil være.

Idé nummer 11. Crafts

Men denne mulighed er egnede kreative natur, mennesker, der kan lide at gøre noget med deres hænder. Til din rådighed - de uvurderlige gaver af Moder Natur, og smukke "levende" materialer. Du kan vælge mellem en lang række retninger. Her er et par ideer, som bør vedtages:

  • Kurvemøbler og fremstilling kunsthåndværk lavet af halm, kurvefletning, vinstokke;
  • oprettelsen af flotte souvenirs fra træ og småsten;
  • fremstiller pynt til haven og ferie tal fra polymere sten og gips.

Lær disse lektioner kan være hurtigt nok, og i byer hendmeyd sælges meget dyrt. Du kan starte masseproduktion af kunsthåndværk og dekoration elementer - for dette vil du nødt til at finde interesserede mennesker, træne dem og udstyre i sit hjem et sted at arbejde.

Ud over den overordnede kontrol og vejledning om dine skuldre og fastlægger organiseringen af reklamekampagner, søge efter et marked og networking med salgsstedet.

Idé nummer 12. Eco-camping

I modsætning til konventionelle agro-turisme, i hvilket tilfælde du ikke bliver nødt til at bruge penge til at leje eller købe huse, taler vi om organiseringen af en uforglemmelig ferie med telte, som er så højt værdsat af beboerne i den støjende by. Det er bemærkelsesværdigt, at gå gennem registrering og udføre sine aktiviteter officielt i dette tilfælde er det ikke nødvendigt - undtagen i tilfælde, hvis du planlægger at hænge omkring området lyse bannere og skilte reklame.

Men uden god reklame ikke kan gøre: den mest kraftfulde kilde til kunder vil internettet. Du kan oprette dit eget lille websted eller blog for at fremme det i sin region af velvalgte centrale krav. Vigtige psykologiske aspekt - placering af høj kvalitet, store og virkelig flotte fotos. Annoncer kan placeres på tredjeparts ressourcer: specialiserede fora, blogging platforme, social networking grupper, og så videre.

Det er vigtigt at overveje de ekstra tjenester og underholdning: de vil blive dit trumfkort i konkurrencen. Det kan være en bred vifte af ture og udflugter, interessante spil og quests for unge, gennemførelsen af de usædvanlige værker af landdistrikterne borgere.

Idé nummer 13. Salg af eksklusive produkter

Dette er - bare en situation, hvor antallet af kunder gør ikke noget - i betragtning af den særlige karakter af produktet, vil de ikke være for meget. Men der findes en køber selv på de mest usædvanlige produkter. Du kan deltage i produktionen af nyttige ged, avl krebs, ryper, strudse og så videre. D. Indkøbscentre og eksklusive restauranter er villige til at købe sådanne produkter med hele partier, selv med en enorm mark-up, fordi ved at tilbyde sine kunder noget andet, nyt, de til gengæld lave en "ridder udspil" konkurrence.

Idé nummer 14. Installation af et mini-kedel

Og sidste for i dag forretningsidé, der kan implementeres i det landlige miljø - er at installere og køre på din egen hjemmeside mini-kedel. Denne indstilling er vigtig for den private sektor, uden varmt vand og varme. Omkostningerne til sådant udstyr er fra 1000 dollars, og i træ, kan benzin eller træflis anvendes som brændstof. Mere om 3-4 tusind dollars kræves for rørene til hjem naboer, der havde indvilliget i at betale for varmt vand (fra $ 25 per måned).

Nu ved du, hvor mange usædvanlige og interessante måder at tjene penge til iværksættere landsby.

Hvordan at tjene penge i landsbyen? Prøv, forsøg, og dele dine ideer og dine succeshistorier!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.