LovStat og lov

Loven gælder for mindre lovovertrædere. Sanktioner, der gælder for mindreårige

Emnet for spørgsmålet om, hvordan den lov gælder for unge lovovertrædere, i vor tid, er en af de mest akutte og aktuelle diskussion. Da det er svært at argumentere. Ifølge statistikker, at antallet af meget alvorlige forbrydelser begået af mindreårige borgere i vores land, med vokser hvert år. Mange mennesker med rette mener, at i forhold til dem er det nødvendigt at anvende den samme straf som for voksne, citerer bevidsthed begået handlinger. På denne konto, er der mange meninger, men først og fremmest vil jeg gerne henvise til bestemmelserne præciseret i loven.

Artikel 20 i straffeloven

Før vi taler om, hvordan loven gælder for unge lovovertrædere, skal det bemærkes, opmærksom på de aldersgrænser fastsat i artikel 20 i straffeloven. Den siger, at strafansvar en person begynder at bære over med det øjeblik, hvor han vender 16 år gammel.

Men i samme artikel bemærkede listen over forbrydelser, kommissionen hvoraf en borger vil blive forelagt for retten, selv om han er kun 14. Og den imponerende liste. Her er en lille del af de forbrydelser, at det omfatter: mord, kidnapning, overfald, røveri, røveri, afpresning, terroraktiviteter, hærværk, gadeuorden ... Og det er ikke engang en tiendedel af listen.

Det 20. Artiklen indeholder en undtagelse i henhold til hvilken en mindreårig har begået en forbrydelse (selv i en alder af 14 til 16) kan undgå ansvar. Dette gælder for de teenagere, der er bagud i mental udvikling. Men selv om der er et særligt behov for at bevise, at den mindreårige er ikke bekendt med hans handlinger og deres konsekvenser i løbet af forbrydelsen.

bøde

Sanktioner, der gælder for mindre forskellige i sværhedsgrad (og kriminalitet). Og straffen er den mest harmløse.

Det kan betegnes som både hoved- og yderligere straf. Ifølge retten bøder ofte opkræve en gerningsmand med en forælder eller værge. Men kun hvis de accepterer det. Ud over bøden skal domstolen sikre, at udpegelsen af juridiske repræsentanter for solvens gerningsmanden og ham selv. Hvad sker der i tilfælde af unddragelse? Retten gør opsvinget på en måde, der leveres af den nuværende lovgivning. Kort sagt, det er gået i hænderne på foged.

Forbud og forpligtelser

på lov unge ansvar, at der ud over fint overtrædere forbud kan bringes til at engagere sig i en bestemt aktivitet. Dette er typisk en ekstra straf.

Oftest er de unge kriminelle tiltrukket gennemførelsen af obligatorisk arbejde, de har til at tjene i en tid uden for skolen. De er udpeget som regel, under hensyntagen til de fysiske egenskaber af en teenager. Betingelser er underlagt loven. For folk under en alder af 15 år, de er 2 timer om dagen. Unge på 15 til 16 antages at arbejde i 3 h. Den samlede minimumslængde af arbejdet er 40 timer. Maximum - 160.

Udfør deres nødvendige. Hvis en ung lovovertræder vil begynde at vige tilbage, kan han blive arresteret og fængslet. En sådan anvendelse af tvangsmidler til mindreårige på grund af loven. Og, for at være mere præcis, den tredje del af den 49. artikel i straffeloven.

Correctional arbejde

De har også ofte straffe unge kriminelle. Correctional arbejde , de er nødt til at tjene i et sted, der er blevet identificeret af de lokale regeringer. Den mindste sigt er 2 måneder som en voksen. Maksimum - 1 år.

Som regel korrigerende arbejdskraft ordineret til unge, der ikke går skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Det sted, hvor de tjener deres straf, er inden for deres bopæl.

Dimensioner af fradrag i lønnen udgør 5-20%. Men at definere dem, retten tager hensyn til den økonomiske situation teenager, tilstedeværelsen af familiens pårørende og andre nuancer. I tilfælde af afvigelser fra det hårde arbejde den unge lovovertræder kan blive arresteret. Eller fængsel. Beregningen er som følger: en dag anholdelse i 2 dage mistede.

fængsling

Nu kan vi tale om mere alvorlige straf. Ofte mange ungdomskriminalitet straffes med anholdelsen. Denne sætning er beregnet til at omfatte unge kriminelle i streng isolation fra omverdenen og samfundet. Den mindste sigt er en måned, maksimum - fire. Den første del af det 54. artikel i straffeloven giver retten mulighed for at etablere anholdelse og en mindre mængde af tid. Men kun i de tilfælde, hvor det administreres i stedet for Correctional eller obligatorisk arbejde,.

Frihedsberøvelse er tildelt sjældnere, i særlige tilfælde. Hvad strafansvar mindreåriges kan være ledsaget af en sådan straf? Det, som de unge er involveret i alvorlige forbrydelser (de præciseret i artikel 20). Men der er deadlines.

For teenagere i alderen op til 16 år - op til 6 års fængsel. I så fald, hvis lovovertrædelsen var meget alvorlig, er livet forlænget med op til 10 år. Det samme gælder for teenagere ældre end 16 år. Kun i de 10 år periode kan indstilles til dem, uanset hvor alvorlig forbrydelsen.

På dette grundlag er det muligt at besvare spørgsmålet om, hvordan loven gælder for unge lovovertrædere. Sandt nok, men overvejer psihovozrastnyh nuancer. Selv, selvfølgelig, er der tilfælde, hvor unge lovovertrædere går ustraffet, trods bevidst begik deres rædselsvækkende handlinger. Men det er et andet emne.

strafudmåling

Denne proces, også, det er værd at sige et par ord. Og dens gennemførelse viser også, hvordan den lov gælder for unge lovovertrædere. Faktum er, at, når de dømmer en ung lovovertræder at tage hensyn til de betingelser, hvorunder han lever, hvad hans uddannelsesniveau og mental udvikling, personlige egenskaber, familie, forældre. Efter alt, ofte teenagere er ikke på den måde på grund af den indflydelse på dem af højtstående embedsmænd.

Mere i artiklen 89 i straffeloven, at et mindretal er en formildende faktor, der skal tages i betragtning af retten ved strafudmålingen. Men også tager hensyn til skærpende omstændigheder.

Frihedsberøvelse udpeges af domstolen kun i tilfælde af, at myndighederne har besluttet: at fastsætte en teenager, ikke at isolere det fra samfundet er ikke mulig. Dommen stadig motiveret.

manifestation af menneskeheden

Ofte unge kriminelle løsladt fra straf. Men i dette tilfælde stadig obligatorisk i forebyggelsen af lovovertrædelser blandt nesovreshennoletnih. En udgivelse fra teenager ansvar kan, hvis han ikke var involveret i en særlig alvorlig forbrydelse. En lavvandet til tyveri, for eksempel. I et sådant tilfælde, vil retten holde og anvende pædagogiske foranstaltninger. De gav 2 del artiklen №90 af straffeloven. Men for de forbrydelser opregnes i art. 20 i straffeloven, finder fritagelsen ikke stole. Da disse overtrædelser er uoprettelig skade for samfundet og andre mennesker.

I særlige tilfælde kan en teenager, der har begået en alvorlig forbrydelse eller gennemsnit placeres i en særlig lukket institution pædagogisk natur. Der er fagfolk vil blive engageret ikke kun dens korrektion. Men mere uddannelse og indprentning af kvaliteter havde brug for en normal person. Maksimal ophold kan nå op på 3 år. Men i en alder af 18 teenager vil forlade institutionen.

retspraksis

Det skal bemærkes, at den proces, hvor en mindre strafferet vises før, på samme måde som i tilfældet med voksne borgere. Det forventes, at domstolene i sådanne tilfælde bør rettes til anvendelsen af disse interventioner, der ville hjælpe muliggøre maksimal undersøge omstændighederne ved engagerede overtrædelse.

Også tage hensyn til de frihed, rettigheder og pligter mindreårige under processen. I Ukraine, Rusland og andre lande, er dette et must, samt påvist ved passende, upartisk i forhold til sagsøgte. Og af denne grund, at undersøge sager med unge lovovertrædere involveret de mest erfarne dommere er i stand til at foretage en retfærdig, rimelig, lovlig og begrundet dom.

Tilbageholdelse praktiseres, men kun som en sidste udvej. Det er kun i forhold til personer, som mistænkes for at have begået forbrydelser af medium sværhedsgrad til meget alvorlig.

Ret til forsvar

Mindreårige har dem på samme måde som andre mennesker. Denne position er markeret i det 16. artikel i strafferetsplejeloven. De kan udøve denne ret, både selvstændigt og med bistand fra forsvarer. Hvis den mindreårige ikke har mulighed for at invitere ham, er hans tilstedeværelse sikres ved retten.

Af den måde, er for søgning i en mindre mistænkt kun udføres i nærværelse af en lærer eller psykolog. Det samme, hvis en teenager over 16 (men under 18) og halter bagefter i mental udvikling. Også på mødet skal være til stede forældre, værger eller juridiske repræsentanter for en teenager. Men det sker, at der er ingen af de mistænkte. Så på banen er der et repræsentativt organ for værgemål eller formynderskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.