Hjem og familieGraviditet

Det kan ikke blive spist under graviditeten

Det er almindeligt accepteret, at unge mødre har brug for at spise dobbelt så meget, så at sige, for to. Og det er en stor fejltagelse! Fremtidig barn kræver meget sparsomme portioner mad, og dobbelt magt kun skade den unge mor. Efter alt, højt kalorieindhold kost fremmer hurtig vægtøgning og graviditet til normale fødsler lov til at samle et maksimum på 15 kg.

For sundhed og rig på vitaminer og gavnlige sporstoffer i kroppen, mens madlavning, bruger kun de sunde og naturlige produkter, og fjerne skadelige. Derfor kan enhver kvinde bør vide, at ikke spises under graviditet.

Først gør ingen gode slik baseret på raffineret sukker, for eksempel, alle former for kager og bagværk, is og slik. Disse godbidder indeholder en masse kulhydrater, deres konstante brug fører til aflejring af fedt, der så forfærdeligt for enhver kvinde. Hertil kommer, ofte i slik indeholder farvestoffer, der er skadelige for barnet, der handler gennem moderkagen.

Det bør erindres, at bagværk fremstillet af hvidt mel, omfatter ikke vitaminer B og E, og kulhydrater i dem nok. Selvfølgelig, alle ved , at du ikke kan spise gravide halvfabrikata samt kød- og fiskeprodukter i rå eller utilstrækkeligt formular. Selv den mælk før forbrug skal koges, som en del af upasteuriseret ofte indeholder bakterier. For eksempel en bakterie ved navn listeriose er det kausale agens for sygdommen, såsom kogalskab.

Damerne i familien måde, bør du jævnligt spiser den første måltid af økologiske grøntsager. Nu butikker tilbyder en bred vifte af forskellige urter og specielle kosttilskud til hurtige supper, forlænger holdbarheden af produktet. Det bliver klart , at det er umuligt for gravide kvinder at spise mad med konserveringsmidler, fordi de ødelægger det protein, som er så nødvendig for den fulde udvikling af barnet. Desuden har eksperterne vist, at konstante brug af fødevarer, der indeholder disse tilsætningsstoffer, bidrager til udviklingen af cancerceller.

Du bør helt sikkert huske, at du ikke kan spise under graviditeten margarine i store mængder. Der er interessante data, som gav universitetets forskere i New Zealand. De gennemførte en række undersøgelser og fandt, at komponenterne i margarine sænker niveauet af føtalt IQ i fremtiden. For ikke at nævne det faktum, at meget fedt øger disposition for udvikling af hjerte-kar-sygdomme.

Det er kendt, at man ikke kan spise under graviditet fødevarer, der indeholder kræftfremkaldende stoffer. Disse omfatter røget fisk og kød. Mange læger forbyde kvinder, især i det sidste trimester af graviditeten for at spise for salt retter. Efter saltet har tendens til at ophobe sig i kroppen, hvilket resulterer i forøget hævelse. I den sidste måned af graviditeten, eksperter anbefaler en komplet afvisning af salt, der er, en gravid kvinde bør i din kost indeholde kun mad, der ikke indeholder salt.

Der er nogle overtro, der beskriver, hvad der ikke kan spises under graviditet. For eksempel vil en kvinde i staten ikke spise et æg, hvis der er to æggeblommer, som kan blive født tvillinger. De eneste undtagelser er de mødre, der drømmer om at få en dobbelt glæde i den nærmeste fremtid.

Kosten fremtidens mor altid omfatter vand og andre væsker. På dette område er der også visse begrænsninger. Unge mor bør helt at opgive kaffe og stærk te. Men hvis uden forfriskende morgen drink, ikke kan gøre, bør du udskifte det med en kop kaffe, der ikke indeholder koffein. Selvfølgelig er alkoholiske drikkevarer strengt forbudt, da de negativt kan påvirke udviklingen af fosteret og barnets helbred i fremtiden. Det er bedst på denne tid til at nyde frisk juice og frugt te.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.