SundhedPræparater

Løsningen er "Malawit". Instruktioner til brug til behandling af en bred vifte af sygdomme

Naturopatiske lægemidler har for nylig tiltrukket mere opmærksomhed med deres effektivitet, et bredt spektrum af handlinger og fraværet af bivirkninger. I deres sammensætning - 100 procent naturlige naturlige stoffer: knuste mineraler, ekstrakter fra medicinske planter, harpikser, træbark og andre. Alle disse komponenter har længe været anvendt succesfuldt i folkemedicin til fjernelse af inflammation, anæstesi, forebyggelse af forskellige infektionssygdomme og inflammatoriske processer.

Naturopati (naturmedicin) fremmer alternative metoder til behandling af sygdomme, som repræsenterer en forvirring og tæt sammenkobling af metoder af traditionel klassisk medicin med ikke-traditionelle folkemetoder til behandling, der anvendes i mange århundreder.

På det moderne farmaceutiske marked er der mange naturopatiske lægemidler, hvoraf Malawit er en levende repræsentant. Instruktionen for brugen af denne opløsning angiver dens antibakterielle og antiseptiske virkning på alle former for skadelig mikroflora, hvilket skyldes præparatets unikke sammensætning. Opløsningen af malavit indeholder en lang række nyttige stoffer. Denne mumie, cedertjære, malakit, kobber, talrige ekstrakter fra rødder og blade af planter i Mountainous Altai.

Lægemidlet frigives i form af flere farmakologiske former: gel, pasta, malavit-opløsning. Instruktionen for brug af opløsningen demonstrerer sit fremragende potentiale til behandling af forskellige inflammatoriske, virale og svampesygdomme. Det fjerner godt ødem og helbreder sår. Løsningen hjælper effektivt med forkølelse og influenza.

Ved behandling af otitis, bihulebetændelse og akut respiratoriske sygdomme anvendes en fortyndet opløsning af malavit. Instruktion og anvendelsesmåde: Præparatet blandes med vand i en mængde på 1: 100 og indlægges i næse eller ører flere gange om dagen. Ved behandling af otitis kan der laves en opløsning på 1: 2 (afhænger af individuel tolerance). Malavit skylles godt i halsen og tilføjer 10 dråber til en halv kop vand. Når du hoster hjælper komprimere på brystet fra ufortyndet stof.

I neuralgi, neuritis, muskelsmerter, bursitis, er malavitis også vist. I disse tilfælde af anvendelse af lægemiddelmalavitten anbefaler instruktionen forberedelsen af en varmekomprimering . Huden smøres først med en opløsning, derefter dækket med en bandage, top dækket med polyethylen og varmt materiale. Komprimering bør holdes fra en kvart time til to eller tre timer.

Det er meget effektivt malavit, hvis anvendelsesmetode beskrives ved akut inflammation og traume, fordi det ikke irriterer slimhinden. Ved behandling af åbne sår, forbrændinger, sengetager og frostbit samt med forstuvninger, stærke blå mærker, dannede blå mærker og brud, kan du sikkert bruge flydende malavit. Vejledningen til behandling af sår indeholder anbefalinger til fortynding af opløsningen (2-5 gange). En dag laver nogle få lotioner. Når man strækker ledbåndene og brudene, fortyndes opløsningen ikke, en gazeforbindelse fugtet med lægemidlet påføres eller injiceres under langeten.

Med acne, herpes i ansigtet og kønsorganer, er en fremragende cleanser også malavit. I dette tilfælde skal du bruge applikationen på huden eller slimhinderne flere gange om dagen. I dette tilfælde fortyndes lægemidlet med vand i en andel på 1: 2.

Lægemidlet er effektivt til behandling af tandsygdomme såsom stomatitis, periodontal sygdom og tandpine. 5-10 dråber af opløsningen tilsættes til et glas vand og skylles, og det er også muligt at anvende applikationer på de betændte tandkød fra en blanding af malavit og glycerin (1: 2).

Endelig er de antivirale egenskaber af lægemidlet godt for bid af blodsugende insekter og kvaler. For at desinficere såret og svække en mulig infektion, bør bomuldsulden gennemblødt i en opløsning af malavit på bittens eller tætsstedet (hvis det endnu ikke er fjernet).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.