SundhedPræparater

Balm "Golden Star" (Blyant til inhalation): brugsanvisning, pris, anmeldelser

Mange indbyggere i vores land ved, hvad en balsam "Gold Star". Dette stof har været særlig populær i sovjettiden. På et eller andet tidspunkt i stoffet forsvandt fra tælleren af apoteker, men mere for nylig optrådte han igen. Nu betragtes et middel har flere former for udgivelse. Det fremstilles i form af salver, blyant til inhalation, flydende balsam, patch kosmetisk køling, sirup, dråber og næsespray.

Generel information om lægemidlet

Den bemærkelsesværdige et værktøj som "Gold Star"? Blyant til inhalation eller andre former for dette stof er en fremragende forebyggende og terapeutisk medicin Vietnamesisk produktion.

På lægemidlet består af kun naturlige komponenter, og har også velkendt karakteristisk lugt.

For information om, hvordan du bruger balsam "Golden Star" (Blyant til inhalation), forbruger anmeldelser, og funktioner af dette produkt, og vi vil fortsætte med at repræsentere.

Ingredienser og emballering af lokale stof

Ved du, hvad ingredienser indeholder en blyant til inhalation "Gold Star"? Instruktion, at stoffet kun består af naturlige ingredienser. Listen præsenterer vi nu:

 • Nellikeolie (5 mg);
 • kanelolie (6 mg);
 • eukalyptusolie (65 mg);
 • Kamfer (124 mg);
 • vaselineolie (184 mg);
 • grøn mynteolie (258 mg);
 • menthol krystal (658 mg).

I en pakke er solgt balsam "Golden Star" (Blyant til inhalation)? Af midlerne er til rådighed i form af et plastrør med en hætte. Inde i det er en slags filter, som er imprægneret med en blanding af ovennævnte bestanddele. Det skal også bemærkes, at hætten af inhalatoren har et papir etiket.

Lægemidlet, sammen med instruktioner til brug er placeret i kartonen.

Virkning af medicin (farmakologisk)

Hvordan stof "Gold Star"? Blyant til inhalation bidrager til aktiveringen af receptorer af hud og slimhinder. det viser også mestnosogrevayuschie, antiinflammatorisk, anæstetikum og antiseptiske egenskaber.

Ifølge instruktionerne, lægemidlet udvider kapillærerne, stimulerer blodcirkulationen, sænker blodtrykket og påvirker refleks centre i hjernen.

Hvordan virkningen af lægemidlet "Gold Star"? Blyant til inhalation hjælper til at reducere inflammation og fjerne smerter forårsaget af influenza, forkølelse, og andre faktorer.

Egenskaberne af lægemidlet

Blyant til inhalation "Gold Star", hvis pris er vist nedenfor, viser en høj terapeutisk virkning på grund af tilstedeværelsen af naturlige ingredienser. Tænk nærmere deres egenskaber.

 • Pebermynteolie.

Aktiv bestanddel i vid udstrækning anvendes i medicinsk praksis, især ved sygdomme i luftvejene (øvre sektioner). Dette materiale blev anvendt som en tonic. Det stimulerer blodgennemstrømningen og forbedrer hjertefunktionen. Også pebermynte olie hjælper med kinetoses og hovedpine. På grund af mild beroligende effekt, er det almindeligt brugt til nervøse lidelser.

 • Det krystallinske menthol.

Dette anses de vigtigste elementer midler. Dens effektivitet skyldes refleks reaktioner, der påvirker de sensoriske nerveender (herunder Kholodov TRPM8 receptorer). Dette tilvejebringer et bedøvelsesmiddel og distraherende virkninger.

Med hensyn til de antiseptiske egenskaber af menthol, er de på grund af sin virkning (ikke-selektiv) i Gram-negative og gram-positive mikroorganismer.

 • Kamfer.

Hvordan denne komponent på egenskaberne af "Gold Star" af lægemidlet? Blyant til inhalation indeholdende en kamfer, gunstig virkning på alveolær ventilation. Dette materiale fremmer hurtig afladning af slim (sputum) og forbedrer blodstrømmen til lungerne.

 • Eucalyptus olie.

Bestemt vi alle ved, at et stof udviser udtalt anti-inflammatoriske og antiseptiske egenskaber. Det bruges aktivt til inhalation i sygdomme i luftvejene (øvre sektioner). Eucalyptus olie er en del af det enorme antal lægemidler, som anvendes af specialister som pulmonologist, phthisiatrician og andre.

 • Fed olie.

Hvordan denne komponent på en blyant til inhalation "Gold Star"? Instruktioner annoncere, at takket være dens antiseptiske handling, og antiviral aktivitet, det pågældende stof som en del af et lægemiddel stor hjælp i behandlingen af inflammatoriske processer. Også, fed olie bruges ofte til forebyggelse af forkølelse.

 • Kanel olie.

Aktiv bestanddel udviser antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber. det havde også antimykotisk aktivitet. Dette værktøj bruges ofte til forkølelser og gær infektioner.

Indikationer af lægemidlet

Når blyanten er ordineret til indånding "Gold Star"? Anmeldelser af læger hævder, at dette middel aktivt bruges i behandlingen af rhinitis.

Som for de andre doseringsformer, er de ordineret til:

 • forkølelse;
 • hovedpine;
 • influenza;
 • insektbid.

Contra stof

Hvornår bør ikke indgives balsam "Golden Star" (Blyant til inhalation)? Anmeldelser viser, at handler om de midler er kontraindiceret under en alder af to år, og i nærværelse af overfølsomhed over for naturlige ingredienser.

Andre former for afgivelse af lægemidlet er forbudt at anvende på huden i sår og hudsygdomme.

Balsam "Golden Star" (Blyant til inhalation): Vejledning

Dette stof er meget let at bruge. Blyant inhalation brug, skiftevis i hvert næsebor. Inhale par naturlige komponenter bør være 11-15 gange om dagen. Under en inhalation ønskeligt at fremstille 1-2 ved inhalation.

Som for de vietnamesiske midler i form af balsam, er det bruges kun lokalt. Medicin i en lille mængde påføres overfladen af huden og forsigtigt gnides.

I nærvær af rhinitis lægemiddel påført på næsen, en forkølelse eller influenza - på brystet og ryggen, hovedpine - på det område af tindingerne og occiput og insektbid - på bid.

Reaktionsbiprodukt tegn

Generelt anses midler tåles godt af patienter. Men i nogle tilfælde kan det forårsage følgende negative virkninger:

 • Allergiske reaktioner såsom nældefeber, udslæt, kløe og irritation.
 • Fænomenerne i nervesystemet som svimmelhed, hovedpine, excitation, og krampeanfald.
 • Reaktioner fra luftvejene i form af øget hyppighed af bronchospasmer.

Udgifterne til medicin

Hvor meget er en blyant til inhalation "Gold Star"? Prisen for dette produkt er acceptabel for alle indbyggerne i vores land. Som regel er det 50-60 rubler.

Indkøb af midlerne på ethvert apotek uden en læges recept.

forbruger anmeldelser

Siden sovjettiden, forbrugerne talte om præparatet "Gold Star" udelukkende på den positive side. Til dato har intet ændret. Patienter, der anvender dette værktøj, hævder, at det er meget effektivt. Stoffet var godt manifesterer sig som symptomatiske midler, især i infektionssygdomme i luftvejene.

Den eneste ulempe ved lægemidlet er dets forskellige lugt. Selv om nogle forbrugere hævder, at en duft det meget behageligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.