FinanserRegnskab

Hvad er "Konto 20". Konto 20 - "Den største produktion"

Virksomhederne er skabt med henblik på at opnå den maksimale mængde af overskud. For at gøre dette, er der forskellige typer af aktiviteter som handel engros-og detail køb af varer, tjenesteydelser, egen produktion. Afhængig af omfanget af ordningen med henvisning vælges alle slags poster.

produktion

Virksomhed, der varetager produktionsaktiviteter i den valgte retning anvender en klassisk ordning for beskatning og regnskab. Management certifikat, diagrammer og rapporter genereres parallelt ved generalisere princippet i overensstemmelse med kravene i organisationen ejere. Med hensyn til produktionsaktiviteter, hver virksomhed skaber omkostninger af fremstillede produkter. For at opsummere omkostninger påført 20 konto. Tilgængelighed af tilknyttede industrier og et omfattende system af produktionshaller og administrationsbygning kræver brug af bogføring i regnskabet 23, 26, 29, 25, som samler alle omkostningerne i forbindelse med omkostningerne ved de vigtigste typer af produkter.

regnskab

Konto 20 "Primær produktion" i regnskabspraksis er designet til at reflektere al produktion, generelle omkostninger. Han er en aktiv, syntetisk, balance, kontolukning kommer som produktionscyklussen. Typisk betyder 20 ikke kontosaldo. Det resterende beløb kan afspejles i igangværende arbejder på en bestemt dato. Hvis virksomheden parallel producerer flere forskellige typer af produkter, så ved at tage højde 20 udføres for hver analytisk element separat. Kredit score bruges til at afskrive den fulde (industrielle) produktionsomkostninger. Den betalingskort afspejler summen af alle omkostninger på dens udgivelse.

Typer af produktionsomkostninger

For hver rapporteringsperiode omkostningerne er dannet i penge. Score 20 repræsenterer i dette tilfælde produktionsomkostningerne. De kan opdeles i flere grupper:

 • grundlæggende og overliggende;
 • integreret og enkomponent;
 • indirekte og direkte;
 • engangsindtægter og løbende;
 • fast, variabel, semi-variabel.

Det samlede beregnes ved at lægge udgifterne til påløbne omkostninger, der holdes til regnskab 20 "Primær produktion". Disse omfatter:

 1. Omsætningsaktiver (materialer, indkøbt halvfabrikata, råvarer).
 2. Tjenesteydelser af tredje organisationer, som anvendes i forbindelse med de vigtigste produktionscyklus.
 3. Labour aflønning af arbejdstagere.
 4. Bidrag til pensionsordninger, midler uden for budgettet.
 5. Forsyningsselskaber (el, vand, varme).
 6. Generalomkostninger.
 7. Total økonomiske omkostninger.
 8. Ægteskab.
 9. Amortisering af langfristede aktiver.
 10. Udgifter til modernisering og indførelse af ny teknologi.
 11. Andre omkostninger.
 12. Distributionsomkostninger (kommercielle).

Kommercielle omkostninger indgår ikke i produktionen pris for produktet, som er udgifter til implementering. 20 konto kan ikke indeholde denne artikel, i overensstemmelse med bestemmelserne i selskabets regnskabspraksis, kan det stige med 44 (dette er typisk for handelsselskaber).

indirekte omkostninger

Regnskabet 25, 23 og 26, der tegner sig for hele regnskabsperioden, er omkostningerne vil støtte, økonomiske og administrative procedurer, der er en integreret del af produktionen af en bestemt type produkt. For at fungere effektivt alle forretningsenheder nødt til at producere rettidig periodisering af lønnen for deres ansatte med passende fradrag, opdatere og reparere langfristede aktiver, for at sikre en jævn strøm af materialer og råstoffer.

Indholdet af den administrative og ledende medarbejdere i virksomheden på grund af de store mængder af omkostninger, der bør være omfattet af egenkapital og gæld eller organisation (hvilket sker meget oftere) lægges i prisen på færdige produkter. Alle disse omkostninger er generaliseret til at debitere syntetiske aktive konti 23, 29, 25, 26. Efter lukning af regnskabsperioden, debitere den monetære værdi debiteres på omsætningen regnskabsbog 20. I dette tilfælde, omkostninger kan fordeles i forhold til en given metrik (summen af materialer, der forbruges, s / n, antallet af typer af produkter) eller overført til omkostningerne ved en af de fremstillede produkter helt. Ved begyndelsen af den næste rapporteringsperiode, bør de tæller data ikke har en rest mængde igangværende arbejde som afspejlet i den sidste ende periode i debet saldo 20.

Dokumenthåndtering 20 konto

Produktion er en intern proces i virksomheden, så baseret på dokumentet er regnskabsmæssige beregninger og referencer, de interne regler i organisationen. Ferie materielle aktiver i hvilken som helst enhed er ledsaget af en tilsvarende faktura, er i slutningen af produktionsforløbet udarbejdet en rapport, der skal indgå i prisen på arbejdskraft bruges lønningslisten registret. Med hjælp fra bogholderi beregning (reference) Følgende parametre indgår i omkostninger: indirekte omkostninger allokeret, afskrivninger (slid beløb) af anlægsaktiver og immaterielle aktiver, udgifter til ekstra produktion, forudbetalte omkostninger, tab af ægteskab, genanvendeligt affald (fratrukket produktionsomkostningerne).

Debit tegner 20

Den betalingskort syntetisk konto 20 afspejlede den følgende udstationering.

Debit konto Rm konto Indholdet af operationen
20 10, 15, 11 Opkræves i de vigtigste produktionsmaterialer
20 02, 05 Påløbne afskrivninger på drifts- og immaterielle aktiver, der anvendes til den primære produktion
20 23, 26, 25, 29 På OP opkrævet ekstra omkostninger pr-va, ODA, VPS, uforbederlig ægteskab
20 70, 69 Påløbne s / n medarbejdere gjort fradrag i beløb i de relevante fonde
20 96 En bestemmelse om opgradering af OS
20 97 Afskrive en del (anslået) i forudbetalte omkostninger

Omsætningen for perioden er opsummeret og overføres til prisen på forarbejdede produkter. Efter er lukket denne 20-konto.

Kredit Konto 20

20 konto lån indeholder oplysninger om den samlede (produktion) udgifter til forarbejdede produkter, halvfabrikata, udgifter til ydede tjenester. Under lukningen periode, overføres i overensstemmelse med selskabets regnskabspraksis til regnskab 43, 40, 90. 20 Korrespondance lån konti er præsenteret nedenfor.

Debit konto Rm konto Indholdet af operationen
10, 15 20 Tilbagelevering af materialer i produktionen
40, 43, 45, 90 20 Aktiverede udgivet færdigvarer
94 20 Fundet at mangle på resultaterne af opgørelsen af igangværende arbejder

automatiseret konto

Organisationer, der udfører finansielle og skattemæssige regnskab i et specialiseret program, i høj grad forenkle processen med rapportering, den foreløbige analyse af aktiviteten, og kan på ethvert tidspunkt at vurdere flytning af aktiver. Oftest er der forskellige versioner af "1C" programmet, som er forsynet med standardiserede instrumenter og skræddersyet til en effektiv anvendelse under den nuværende russiske lovgivning. Også nogle versioner af programmet gør det muligt at gennemføre parallelle regnskabs- og skattemæssige internt regnskab, at danne en række ikke-standardiserede rapporter for fuld offentliggørelse.

Konto 20 "1C" er dannet på baggrund af standard dokumenter. Som forberedelse til registrering skal udarbejde programmer i overensstemmelse med kravene i virksomhedens regnskabspraksis og de gældende skattesystemer. Separat konfigurerbar analytisk regnskabssystem og en algoritme til lukning af konti. Påløbne konti bør lukkes i en streng rækkefølge, er de komplekse omkostninger fordeles i forhold til indekset angivet i programmet. For det første ved afslutningen af perioden for afskrivning er opladet OS ansat i alle produktions- og administrative enheder, overføres derefter til omkostningerne ved faktura koster 23, 26, 25. 20 konto skal lukkes, hvis den korrekte gennemførelse af alle pre-registre, og den optimale program.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.