SundhedPræparater

Hvad er ordineret salve med interkostale neuralgi til behandling?

Hvilken slags salve anvendes i interkostale neuralgi? Dette spørgsmål bliver ofte spurgt af dem, der står over for den ubehagelige og smertefulde lidelse. Interkostale neuralgi - det er meget ubehageligt patologi, der udvikler sig i løbet af den interkostale nerve, som et resultat af irritation eller kompression. Oftest, en lignende sygdom af ældre mennesker, men børn og unge konfronteret er sjælden. Hvis problemet involverer behandlingen af fjerne årsagen, provokerer sygdom, for hvilken salver og tabletter. Hvad salven med interkostale neuralgi effektiv?

Hvad er årsagen til sygdommen?

Interkostale neuralgi - en refleks oprindelse syndrom. Han ser ud som et resultat af kompression eller irritation af interkostale nerve. Oftest opstår angrebene i de patienter, der startede osteochondrose - ikke startet på tid eller behandling de præsenterer intervertebral brok, som komprimerer nerve rødder. Men bortset fra det, kan smerten vises på grund af tilstedeværelsen af andre patologier:

 • spondylitis;
 • progressiv kyphosis;
 • tumorer i rygsøjlen;
 • Ankyloserende spondylitis.

Opvarmning salve med interkostale neuralgi god hjælp, hvis det var årsagen til hypotermi eller kulde. Desuden kan smerten fremkalde infektion, traumer, overdreven motion og forgiftning. Det er grunden til, før du begynder behandlingen, at vælge den rigtige creme med intercostalmusklerne neuralgi eller tabletter, der skal undersøges, og til at identificere årsagen til sygdommen, men dens fjernelse vil gøre det nemt at håndtere smerten.

Symptomatologi og diagnose

Det vigtigste symptom på interkostale neuralgi - er smerter i den interkostale rum. Smerter syndrom er paroxysmal i naturen, ofte dramatisk forbedret med skarpe bevægelser. Når nysen, hoste eller dyb vejrtrækning patient med neuralgi føler en skarp kniv mellem ribberne. Nogle patienter kan bestemme tilstedeværelsen af sygdommen i deres stilling - kroppen er bøjet i den retning, hvor der ikke er nogen smerte mellem ribbenene, og i denne situation er patienten hele tiden, så han forsøger at beskytte sig mod angreb af smerte.

Denne smerte selv kan ikke bestå, kun kvalificeret bistand og identifikation af årsagerne vil bidrage til at løse problemet. Efter præcist at identificere årsagerne til lægen kan ordinere en effektiv salve med intercostal neuralgi, som vil lindre smerten. Og til dette anbefales det at bestå en omfattende undersøgelse.

Oftest kan lægen anbefale patienten gennemgå disse typer af undersøgelser til at udpege salve med interkostale neuralgi:

 • røntgenbillede af brystkassen;

 • tjek på CT eller MRI-undersøgelse ved hjælp;
 • Røntgenundersøgelse af rygmarven ved hjælp af kontrast;
 • komplet blodtælling;
 • forskning i bakterier eller immunologisk, i dette tilfælde, hvis lægen har mistanke om en infektion, eller autoimmune sygdomme.

Behandling af interkostale neuralgi derhjemme

Hvis en patient er diagnosticeret "intercostal neuralgi", og sygehuset han allerede havde alle de nødvendige hjælp, sendes den til behandling i hjemmet. Neuralgi behandlet længe og hårdt, så opfylder alle lægens anbefaling, skal du også regelmæssigt besøger ham, at foretage justeringer i terapi. Derhjemme, alle procedurer efter enige med lægen, kan udføres ved sådanne metoder terapi:

 • anvende opvarmning og smertestillende salver;
 • betyder af medicin;
 • brugte husholdningsapparater til fysioterapi såsom "Darsonval" eller indretninger til magnetisk terapi;
 • massage.

Komplekset er behandlingen vil give gode resultater, og smerten vil ikke genere.

Eksterne præparater mod neuralgi

Salve i kammeret kan være til stor hjælp i behandlingen og lindring af symptomer, fordi deres virkning er følgende:

 • Slappe spændte muskelfibre.
 • Forbedre blodcirkulationen i det berørte sted.
 • Normalisere metaboliske processer.
 • Øge elasticiteten af ligamenternes apparat.
 • Varm stedet for inflammation.
 • Reducer smerter.

Sådan en bred vifte af effektivitetsgevinster salver kan forklares ved tilstedeværelsen i sammensætningen af de særlige stoffer, som udøver deres indflydelse irriterende distraktion virkning, der forårsager brændende, snurrende fornemmelse i området af en klemt nerve.

Først opvarmes salven, og først derefter begynde at udøve en analgetisk eller antiinflammatorisk virkning. Lægen ordinerer eksterne midler først efter yderligere diagnose og lokalisering. Hvis du har en diagnose af "interkostale neuralgi" hvad salve bedre? I hvert enkelt tilfælde, kan listen være din egen. Det tager hensyn form af patologi, lokalisering og derefter vælge det mest effektive middel i sammensætningen.

I stigende grad eksperter vælger salver med bi eller slangegift. Denne naturlige produkter, derfor har minimale bivirkninger og er færre kontraindikationer. Hvis der er intercostal neuralgi, behandling i hjemmet salver sådanne komponenter er ofte praktiseres.

Komponenter af salven

I medicin er det nu brugt en enorm mængde af eksterne midler i form af salver og geler, der hjælper til at bekæmpe årsagerne til og symptomerne på neuralgi. Alle af dem indeholder i deres sammensætning af forskellige stoffer, så du skal ikke have samme effekt, hvis der er interkostale neuralgi. Salver til behandling i eksemplet er som følger:

 1. "Kapsikam" eller "Finalgon" er godt opvarmet betændt sted på grund af vasodilatation billede af strømmen af blod, ilt og næringsstoffer.
 2. "Indomethacin", "Naklofen" anderledes antiinflammatorisk og anti-ødem virkning, og hurtigt fjerne smerten.
 3. Pepper tinktur have lokalirriterende egenskaber.
 4. "Menovazin" omfatter benzocain, som er perfekt lindrer smerter.
 5. Foretrukket salve intercostal neuralgi med bi og slangegift effektivt genopretter beskadiget nervevæv struktur.

"Voltaren"

I øjeblikket vil hver apotek tilbyder et stort udvalg af salver, som giver fremragende resultater i behandlingen af neuralgi, men særlig opmærksomhed ville være ønskeligt at stoppe på "Voltaren". Det anbefales at anvende midler på kroppen til 4 gange om dagen, det har smertestillende og anti-inflammatorisk effekt. Denne type salve består af aktivt stof, såsom diclofenac, hvorfor det har på den analgetiske virkning og reducerer inflammation.

Hvis du kombinerer salve tabletter, der tilhører gruppen af non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, så de sammen bidrage til hurtigt at slippe af med den smerte, som ofte giver den største ulempe for patienten med neuralgi.

"Apizartron"

Efter påføring af salven vises varme fornemmelse. Som en del af sin nuværende bigift, gennem hvilket forbedrer blodgennemstrømningen, det tager smerten og reducere inflammation. Det har således en analgetisk virkning og reducerer inflammation. Men det er værd at huske på, at denne salve på interkostale neuralgi har en række kontraindikationer: nyre og leversygdom, amning, graviditet, hjertesygdomme, og særhed. Det er derfor bedre at konsultere, før du starter behandling med lægen.

"Menovazin"

På grund af tilstedeværelsen af menthol i sammensætningen, det lindrer smerter og en følelse af kølighed. Denne salve med interkostale neuralgi er sammensat af et særligt sæt af elementer, der gør det muligt effektivt at imødegå den smerte og inflammation. Nemlig, er det vigtigt at fjerne de patienter, der blev diagnosticeret "neuralgi". Som en del af salve indeholder menthol, benzocain og procain. De sidste to komponenter er den bedste måde at blokere smerte impulser, der giver en bedøvende effekt og menthol irriterer nerveender, hjælpe med at udvide blodkarrene og bringer en følelse af kølighed.

terpentin salve

Dette værktøj klarer med den intense smerte. Dette stof anses for at være en af de mest tilgængelige og økonomisk overkommelige. Hver person har råd til at købe det. Salven præparatet er til stede terpentin olie og terpentin. De har en varmende effekt og lokalbedøvelse. Gennem brug af en salve, er det muligt at fjerne hævelse, smerte og inflammation. Men bedst af alt er med til blanding, inden for hvilken der er ikke kun terpentin salve, og endda tilføjet honning, baby, fløde og en bjørn eller grævling fedt. Denne sammensætning vil bidrage til hurtigt at håndtere symptomerne på neuralgi.

"Finalgon"

Det hjælper at udvide blodkarrene, har en varmende effekt og bekæmper smerten. Dette unikke værktøj, produceres i form af salver, i mange år været anvendt effektivt til behandling af interkostale neuralgi. Denne salve har fået en masse positive anmeldelser af dem, der personligt har oplevet sin terapeutiske virkning. Salve med intercostal neuralgi hjælper vasodilatation gennem en effekt på stedet for inflammation forbedres signifikant blodgennemstrømning. Hertil kommer, "Finalgon" er et irritationsmoment og en varmende virkning, som i harmoni med evnen til at udvide blodkarrene fuldstændig afslapper spændte muskler, på grund af denne virkning på muskelfibre tryk svækker og nervesmerter begynder at aftage.

"Viprosal"

Dette stof er indsendt i form af salver, i udtalelsen fra patienter meget hurtigt til at klare den smerte, og det er i kammeret giver den største ubehag for patienten. På grund af den unikke sammensætning af salven, det har på kroppen flere handlinger og nem at håndtere anfald af neuralgi. I sin struktur indeholder en slangegift, kamfer olie, terpentin og salicylsyre. Hver af disse stoffer har sin effekt, men sammen de er designet til at tage smerten, styrke de beskyttende funktioner i organismen og til at fjerne de årsager, der har forårsaget og utilpashed. Men det er værd at huske, at kun den komplekse behandling for at hjælpe med at håndtere denne diagnose som "intercostal neuralgi". Behandling i hjemmet salver kun tilladt efter samråd med lægen, fordi "Viprosal" har nogle alvorlige kontraindikationer: lever og nyre patologi, udmattelse, cerebral og koronar insufficiens og andre.

Dette er kun en lille brøkdel af disse salver, der kan hjælpe med at lindre smerter og betændelse ledsager neuralgi. Men det er bedre, hvis lægen vil vælge salve, der fokuserer på årsagerne til sygdommen.

Salver med interkostale neuralgi: anmeldelser

Interkostale neuralgi - en meget alvorlig og smertefulde patologier, der lider simpelthen ikke vil arbejde. Umiddelbart når den første smerte har at kigge efter den bedste af de ressourcer er med til at lindre smerter.

I udtalelsen af patienterne meget vel hjælpe opvarmning salve med intercostal neuralgi, som er fantastisk klare den smerte, men hvis du skal bruge dem sammen med smertestillende medicin, er smerten ikke bringe alvorlig lidelse.

De patienter, der er blevet screenet, og som er blevet identificeret årsagen til neuralgi, hurtigere at håndtere sygdommen, fordi hele deres terapi er baseret på fjernelse af årsagen, og derfor symptomerne forsvinder. Men dem, der bruger selvmedicinering, lider symptomer længere.

Det er derfor, det er bedre at søge kvalificeret hjælp, hvis diagnosticeret "interkostale neuralgi". Hvad er den bedste salve til at hjælpe i en bestemt sag, kan fortælle kun af en specialist.

konklusion

Interkostale neuralgi kræver en kompleks behandling efter afslutningen af undersøgelsen. I hvert tilfælde vil det give det ønskede resultat, hvis årsagen er afsløret, så du skal ikke skade sundheden, ved hjælp af en salve anbefalet af venner, og det er bedre at gå til en neurolog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.