SundhedMedicin

Lægemidlet "Augmentin" er en suspension til børn

Lægemidlet "Augmentin" er en suspension til børn, som er meget udbredt i moderne medicin. Dette lægemiddel er et kombination antibiotikum med et bredt spektrum af handlinger, som bruges til at behandle forskellige sygdomme forårsaget af en bakteriel infektion.

Lægemidlet "Augmentin" (suspension for børn): sammensætning og egenskaber

Først og fremmest skal det bemærkes, at "Augmentin" er en ny generation af lægemidler, for hvilken der anvendes en kombination af aktive stoffer. Den aktive ingrediens i den er antibiotikum amoxicillin, som påvirker forskellige stammer af patogene bakterier. Men sammensætningen indbefatter også clavulansyre. Dette stof blokerer syntesen af beta-lactamase, som produceres af bakterier. Således kan amoxicillin maksimalt påvirke patogene mikroorganismer.

Som hjælpestoffer anvendes kolloidt silicium, ravsyre, aspartam, xantansyre og siliciumdioxid. Pulver til fremstilling af suspensioner indeholder også en appelsin og hindbær smag, så medicinen har en blød, behagelig smag og lugt.

Det skal bemærkes, at agenten "Augmentin" (suspension for børn) anses for at være et af de mest effektive lægemidler i dag. Med det behandles forskellige infektioner, og lige behandling af nyfødte babyer er mulig.

"Augmentin" (suspension til børn): indikationer for brug og anbefalede doser

Først og fremmest er dette stof brugt til at behandle infektioner i det øvre luftveje. Det er effektivt til tonsillitis, tonsillitis. Han er ordineret til børn med bronkitis, lungebetændelse, og nogle gange en lungebryst. Lægemidlet er effektivt til behandling af otitis og bihulebetændelse. Ofte bruger lægerne stoffet til infektioner af blødt væv, hud, led, knoglevæv og organer i det genitourinære system.

Produktet er tilgængeligt som pulver. For at forberede suspensionen skal den fortyndes med varmt kogt vand. Opbevar kun den tilberedte opløsning i køleskabet. Holdbarheden af den færdige suspension er syv dage.

Hvad angår doseringen, bør den bestemmes af den behandlende læge. I intet tilfælde bør du selv tage medicinen! Tross alt afhænger dosen af barnets alder, vægten af hans krop, sygdommens sværhedsgrad, den generelle tilstand og de individuelle kendetegn ved kroppen.

Du skal tage medicinen inden du spiser. Behandlingsforløbet bør ikke overstige to uger.

Lægemidlet "Augmentin barn": bivirkninger

Ligesom ethvert andet antibiotikum kan dette lægemiddel negativt påvirke barnets krop og forårsage en række bivirkninger. De hyppigste reaktioner er fra fordøjelseskanalen. Tager denne medicin kan forårsage kvalme, fordøjelsessygdomme, mavesmerter, øget gasproduktion og diarré. Desuden kan et antibiotikum lejlighedsvis påvirke funktionen af de nervøse og genitourære systemer.

Hvis der er allergi eller bivirkninger, skal du straks vise barnet til børnelæger. Måske vil lægen udpege en slags analog af "Augmentin".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.