ComputereComputerspil

Detaljer om, hvordan man "Hagar" hurtigt blive en stor

Agario spil ved første øjekast kan synes at begynderen er meget enkel. Men dette er ikke tilfældet. Lad os snakke lidt om, hvordan man overlever i dette spil, hurtigt pumpet hans karakter, samt hvordan man bliver stor i "agar" hurtigt. Snyd i sidstnævnte tilfælde kan hjælpe.

hjerte

Det skal straks siges om det vigtigste i denne ansøgning. Din udfordring er dette - du har kort tid til at blive så meget som muligt, og til dette vil du få nogle valgmuligheder. Når du starter spillet, så du føler, at processen er ganske enkel, og der er ikke noget kompliceret, men faktisk er det ikke så. Under væksten kontrol karakter kræver, at du bruger specifikke strategier og taktik, men i dag kan du lære at "Hagar" hurtigt bliver store.

regler

Så i begyndelsen af spillet bør du sætte et mål - at komme til vægten af to hundrede point. Du må straks ud til, at det er nemt, men det er ikke tilfældet. På spilleregler kan man se små prikker i forskellige farver, din opgave er at spise dem så meget som muligt. Også, vil du bemærke store mænd, der ikke vil forårsage dig nogen skade, fordi de ikke engang mærke til. Hvis du stadig ikke ved, hvordan man "Hagar" hurtigt blive stor, så angreb større modstandere, du bør holde sig så tæt som muligt på overfladen, hvor bor de mest voluminøse tegn. Dette sted er den sikreste for dig. Som et resultat, vil du være i stand til at fortsætte med at behandle spørgsmålet om, hvordan man "Hagar" hurtigt bliver store.

taktik

Nu kan du gå til en supplerende strategi. Det vil give dig en mulighed for at løse dit spørgsmål om, hvordan man "Hagar" hurtigt bliver store. På gulvet er en mad, du spiser hele tiden, men efterhånden vil han ikke give et stort løft til vægten, og derfor er du nødt til at kigge efter mere effektive produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.