ComputereComputerspil

Eftersyn og den nuværende struktur "Virtus.pro DotA 2"

Når den mest populære turnering The International Dota 2 Championship er gået en måned, og så næsten alle holdene og deres kompositioner er fuldt dannet. reshaflov periode viste sig, som sædvanlig, anspændt og spændende. Mange hold har forsøgt at tilrane sig de mytiske spillere, nogle har grædt, slutter. Ikke desto mindre er den nuværende sammensætning af "Virtus.pro Dota 2" er klar til at komme ind i eSports arena og kæmpe for de øverste pladser. Hvordan det vil se ud, lærer vi mere.

Hvert hold tog en ujævn tur til dannelsen og etablering. Mange spillere fra SNG er ikke bare at spille med hinanden i forskellige teams, grupper og forsøgte at ændre for at lykkes. Før vi ved, hvad den nye sammensætning "Virtus.pro DotA 2", husker en lille historie af denne organisation.

Hvordan det hele begyndte

Og det begyndte tilbage i 2003. De første deltagere i produktionscenter er blevet en spiller i "Counter-Strike". Fyre kommet langt, har vi deltaget i forskellige konkurrencer og roste organisationen. Dette varede indtil 2007. allerede DOTA disciplin - et andet hold blev oprettet i maj. Da dette spil har opnået en sådan fantastisk succes som sin anden serie, holdet er lidt, hvor hun deltog og vandt præmier.

På trods af, at organiseringen af grupper var mere eller mindre vellykket, men på et tidspunkt begyndte forfærdelige problemer, hvorfra kommandoen "Virtus.pro" var i stand til at nå i 2011. Igen var der sejre og nederlag, men igen, indtil "DotA 2" al den succes i "The Bear" var mere relateret til den KS'om.

"DotA 2"

Men i 2012 åbnede vi den meget ny disciplin, som nu samler en masse penge - "Dota 2". Så her samledes vi meget stærke spillere: NS, KuroKy, Santa, Azen og Dread. Børnene var i stand til at slå en seriøs modstander og stå af ved DreamHack.

Efter en række tilbageslag tid og spillerne disciplin "Dota 2" igen begyndte at ændre sig. Alt dette skete på grund af de fans' forventninger urimelige. Sammensætning "Virtus.pro DotA 2" fik en invitation til TI 2013, men der var aldrig i stand til at vise sig i al sin pragt. Som et resultat, holdet var NS og Smile blev sidstnævnte underskrevet i begyndelsen af året.

svære tider

I 2014, da alt var ganske vanskeligt. Før TI14 forblev lidt ændrede og holdspillere såsom handsker. LightOfHeaven erstattet nyankommen JotM, også vendte tilbage til holdet Illidan. Før turneringen, drengene fik endda at kontrollere i et par turneringer. I kvalifikationen til VM, "Virtus.pro" kom til Wild Card og gik til Seattle med store forhåbninger. Men de gav vej til koreanerne, og før de når Main Event.

En sådan fejl er betydeligt undermineret ånd af holdet, og de gamle beboere i NS og Smile annoncerede i slutningen af eSports karriere. Illidan anden gang forlod bandet. Deres ændring i kommandoen "Bjørne" kom BzzIsPerfect, yol og Sedoy. I mellemtiden, Illidan fundet et andet hold, som senere forvaltning "Virtus" besluttet at melde sig som barn og kaldet Polar. Nu de "bjørne" var to hold, der kæmpede ganske vellykket og har bidraget til historien om organisationen.

nye sejre

Sammensætning "Virtus.pro DotA 2" har igen ændret. I 2015, TI underskrevet FNG, Illidan, Lil, Gud og DkPhobos. Holdet begyndte at vinde store turneringer og vinde præmier. For sådanne tjenester VM arrangørerne ikke ignorere de ansatte og børnene har fået en direkte invitation til turneringen. Denne gang gik alt godt. Holdet kæmpede og kæmpede så godt han kunne, i sidste ende holdet sluttede 5-6, et sted, der er blevet en meget stor og betydelig præstation.

smag af sejr

Ikke alle kan tåle en række sejre. Og så skete det: den nuværende sammensætning af "Virtus.pro DotA 2" i 2015 ikke var i stand til at komme for sæsonen, og så succesen blev erstattet af stagnation. Ingen ændringer påvirker ikke sejren. Store turneringer helt ophørte med at eksistere for fællesskabet. Konkurrencer, der stadig vendte til at gå, endte før det startede.

Denne situation er naturligvis ikke kunne føre til en direkte invitation til TI 2016. Så fyrene måtte kæmpe igen i kvalifikationen for at få en slot i Main Event. Men her, holdet ventede på nederlag og trist fiasko. Efter disse nederlag opløst holdet, og fans ventede på den nye sammensætning "Virtus.pro DotA 2" i 2016.

Sandhed eller rygte?

Nu er det ikke klart, om arrangørerne har besluttet at vælge de stærkeste og mest succesfulde spillere, eller bare ønskede at bringe "HYIP", men foreløbig liste over "Virtus.pro DotA 2" blev annonceret tilbage i to uger inden udgangen af 2016 TI.

Juli 31. organisationen har officielt annonceret rekruttering af spillere. Ledere besluttet at forlade old-timer Gud kommando, der de seneste tre år er personalet og organiseringen af de "bjørne". Derefter kom de nyankomne - har forladt holdet Vega Squadron Solo og nr [e] t også fandt sted i "Virtus".

Organisationen har annonceret en anden spiller - Lil, og en overraskelse for mange fans var at tiltrække et hold af den berømte "Navishnika" Alexander "XBOCT" Dashkevich.

Denne sammensætning "Virtus.pro DotA 2" hold i 2016 så ganske overbevisende og appellere til mange fans af de "bjørne". Men som vi ved, det er kun et foreløbigt sæt af spillere.

formation

Et par dage senere, den 5. august, arrangørerne annoncerede den endelige dannelse af holdet. Som et resultat, sammensætningen af "Virtus.pro DotA 2" i 2016 var det næste.

Vladimir Nej [e] t Minenko stadig vendte tilbage til sit nu velkendte midterlinjen. Den omstændighed, at uanmeldt sammensætning, han var nødt til at spille rollen som Kerry. Hans tidligere holdkammerat på Vega Squadron, og nu til stede på Virtus.pro G2A Alexei Berezin Solo blev tildelt kaptajnens "bandage", og alle af den samme rolle. Ilya Lil Ilyuk tog sin sædvanlige position, og sammen med kaptajn på holdet var en anden teknisk support.

Men tilflyttere er ikke blevet annonceret i det foreløbige lineup og erstattet af en old-timer Sergei Bragin Gud og elskede Alexander «XBOCT» Dashkevich, blev ikke mindre populære romerske RAMZES666 Kushnarev og en anden spiller Vega Squadron Paul 9pasha Khvastunov.

Nu, når sammensætningen af "Virtus.pro DotA 2" for denne sæson er kendt, se på hver spiller individuelt og huske deres succeser og sejre.

Kaptajn, Kaptajn, smil

Nå, den første af hvem skal fortælle dig - det er populært blandt de russisktalende samfund af kaptajnen på kaptajner - Solo Alexey Berezin. Hans karriere begyndte netop med "DotA 2" i 2012. På det tidspunkt var Alexei trukket ind i en konflikt med den berømte 322, hvorefter hans karriere kom kaos.

Alex har længe forsøgt at genoprette sit gode navn, var engageret strimerstvom og udført en erstatning. Allerede i 2014 vendte han tilbage til sit hjem hold, men efter ikke at spille RoX.KIS TI4 bandet brød op. Den næste turnering Solo optræder med Vega Squadron. Dette hold er også blevet et vigtigt kapitel i karrieren for ham. På trods af succesen med sidste år, dette team lidt, der er opnået. Så Alex var i Virtus.pro. Han har tidligere spillet i midterlinjen, nu på grund af den anfører en støtte.

unge blod

Virtus.pro G2A og fik et par unge spillere. Vladimir Minenko aka Nej [e] t, indtager en position Meader. 18-årig dreng spillede tidligere i blandingen, ja, den mest succesfulde side i sin karriere var deltagelsen i Vega Squadron.

Men kun 17 Roman Kushnarev RAMZES666 år. Hans eSports karriere begyndte sidste år med ScaryFaceZ hold. Dets vigtigste ly var holdet af Team Spirit, med hvilken han var i stand til at komme i C-dur i Shanghai. Efter en katastrofal turnering, han forlod holdet og senere sluttede sig til Team imperium. I "Virtus.Pro" spiller sin krone stilling Kerry.

En støtte fra Gud

Ilya Lil Ilyuk - dreng med en pub. I 2014 besluttede Goblak at samle et hold og spiller i MMP, og fundet en lovende ung spiller, der netop vundet CIS året Dot. Hans koronochka på Visage er kendt over hele verden. Så blev NVMI Virtus.pro Polar, og Elias alle erobrede verden med deres professionalisme.

Mange tror, at hans succes skyldes det faktum, at den fyr ikke var i stand til at fange den "stjerne" og ikke blive til en finurlig og evigt smertende gamer. Hans spil han overskygget alle de grundlæggende struktur og det første år af karrieren, var i stand til at tjene 300 tusind dollars. Ilya har allerede talt med Virtus.pro om TI5, hvor han var i stand til at få holdet til 5-6 steder.

Gennem trængsler til stjernerne

Paul 9pasha Khvastunov begyndte sin karriere i 2013. Sammen med Nej [e] t spillet i forskellige blandinger og i slutningen af 2014 blev medlem af holdet Vega Squadron. Pasha - en meget stærk carry, som er vanskelig at håndtere på linjen. Han, sammen med holdkammerater bestået en vanskelig vej. I marts i år måtte han forlade holdet. Men som enhver spiller vil gerne tale til TI, fandt han et hold miksovogo F5.

På trods af, at holdet ikke har spillet ved VM, men han var i stand til at vise sig tydeligt på kvalifikationer. I "Virtus" Pasha vinder tilbage rollen hardleynera.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.