Nyheder og SamfundNatur

Havregryn have: indhold

Ortolan ikke meget smukke fjerdragt, og hendes sang er ikke ideel. Ikke desto mindre er hendes fans sætter pris på sangfugle.

Dernæst giver vi en kort beskrivelse. Ortolan Emberizidae hører til familien af denne slags buntings. Klasse par indeholder kun 37 arter. Antal havregryn haven i Europa er omkring 15 millioner par dyr. Befolkningen i denne art hele tiden reduceres. den er opført i den Røde liste over Hviderusland og Litauen.

spredning

Fuglen lever i mange europæiske lande (undtagen de britiske øer), og vestlige Asien, og findes i polarcirklen. I efteråret flyver til Afrika, dets tropiske del af vinteren. I slutningen af april og begyndelsen af maj, vendte tilbage til deres hjemegn. Fugle ankommer små pakninger fra 5 til 50 personer. Residence havregryn haven er forskellige i forskellige områder af området. I Frankrig, de bor der, hvor der er vinmarker, i andre lande, de aldrig har mødt i vinmarkerne.

Havregryn Have: Beskrivelse

Fugl har en længde på 16 cm og vægt på 20 til 25 g, vingefang kommer til 29 cm. Udseendet og adfærd, der ligner sin almindelige havregryn, men farve mindre farverige og lidt mindre størrelse. Brystet og lederen af den mandlige blå-grøn, gul hals, hale med hvide striber på siderne, omkring øjnene er lyse gul ring og rødlig næb er kegleformet. Outfit unge mænd brunlige, er der mange striber på top og bund plet på halsen gul-okker farve. De ligner hunnerne når molting ender.

Hunnerne er brune i farven med en hvid bund og en gul hals, hoved grålig og broget bryst. De nadhvoste brun, lyse, rosenrød ret kort næb, hvid, svage ringe omkring øjnene. Unge kvinder og mænd har en mørk-farvede pletter på siderne og på halsen.

Det skal bemærkes, at haven, samt Yellowhammer - fugl foto ovenfor, som har en særlig struktur i næbbet. Begge dele af det helt ikke støder op til hinanden, og en lille spalte dannes mellem dem, som er fraværende i alle andre fugle af lille størrelse.

livsstil

Havregryn haven afregner i åbne områder, med få buske og træer på skovkanten, i stepperne, ved bredden af søer og floder, i små parker og frugtplantager. Reder er placeret på eller i nærheden af det. Hunnerne foretage små huller i jorden og strø deres tørre stængler af korn, rødder og andet plantemateriale. Bunden placeret fjer eller hestehår. Reder oval eller rund form, diameter på 8 til 12 cm.

Levende fugle i par, dit hjem og har en god camouflage i bakkerne og kløfter. Sockets er væk fra hinanden. Nogle gange, i nogen tid, de slå sig nærmere, i en afstand af to hundrede meter mellem rederne. I naturen, Ortolan leve op til 8 år.

reproduktion

Havregryn garden lægger æg 6 til en længde på 2 cm, som har en skinnende skal med en svagt blå farvetone over hvilken spredt sjældne pletter i form af slag og krøller. Afkom udgang en gang om året, er den anden kobling sjældent gjort. Inkubation varer i 12 dage. Opgaverne i den mandlige del af beskyttelsen af reden. Den sidder på en gren i nærheden og højlydt synger sangen, lade alt at dette territorium er besat. Kyllingerne bliver født dækket med lange fnug. Det har en brun nuance, som er klart synlige mørke langsgående striber langs kroppen. Børn bliver i reden i omkring to uger. I anden halvdel af juni, de lærer at flyve, producere deres egen mad og divergerer i forskellige steder. Når en person begynder at bekymre sig om fuglen.

mad

Havregryn haven feeds på frø og spirer af forskellige planter. Når fledging fugle spiser levende foder: biller og andre insekter. Forældrene, både mandlige og kvindelige, fra tidlig morgen til sen aften er i reden levende foder til at mætte afkom. Ankommer til reden, de sidder ved siden af hinanden, og at sikre, at der ikke er fare på jorden, matchet til hjemmet. Unge kyllinger lang tid kredser omkring reder før flyve ind i det. Efter afslutningen af høsten haven havregryn bevæger tættere på markerne og foder på frø.

sang

Sings havregryn have (foto nedenfor), og intermitterende ringer. Hendes sang minder om ringer alarmen klokke. Sangene er korte, gentagne og kompakt, deres varighed er i gennemsnit halvanden sekunder. Hver af dem er opdelt i intervaller varer omkring 10 sekunder. Enhver sang består af to dele:

  • først - lyse og munter;
  • sekund - trist, lyder mere lav.

Nogle gange, sangene består af kun den indledende del uden finalen. Ends synge en eller to stavelser, og nogle gange slutter fraværende.

I stedet for indlejring af sang foregår hele dagen, de synger de mest aktive om morgenen indtil 11 am og efter 15 pm.

Hannerne er ofte oversvømmet under opdræt, flyvende oven på fyrretræ i bushen, til stenede afsatser eller andre høje steder. De sender deres sang i højden mod himlen forsigtigt holde sin krop i en strengt lodret position.

Chant er en slående karakteristisk træk ved denne type buntings. Deres sange består af kun et lille antal stavelser, og sidstnævnte er altid lavere end den foregående.

Havregryn have: indholdet i hjemmet

Fugle af denne art i ynglepladserne synes meget senere end de andre, så de hjem bure med fans af fugle er sjældnere end en almindelig havregryn. At vænne sig til fangenskab er svært, nogle gange er der meget nysgerrige og rolige eksemplarer.

Med en genert natur, de opfører sig uroligt i et bur i de første par dage, og derefter en anden par måneder. Når de skynder om i et bur, de ofte beskadige vinger og haler, skåret gennem blodet af panden og næb, og nogle gange, kraftige stød, brudt ihjel. Først cellerne med havregryn bør dække og binde vingerne. Celle bør fortrinsvis være over human vækst og kontakt med en fugl meget omhyggeligt.

Observation adfærd haven buntings i et bur, for ikke at nævne deres frygtsomhed. Roligt spise fra truget, ligesom andre fugle, det ikke kan. Altid på udkig rundt, hurtigt springer til at spise nok korn og derefter løber tilbage væk. Havregryn Have - Bird (billedet ovenfor), i fangenskab fodring på kornet blanding kan hakke blød og levende foder.

At tæmme fanget kyllinger kræver tålmodighed og en masse besvær. På trods af dette, de reelle jægere værdsætter sangfugle synger Ortolan. Og de synger en masse og smuk hele dagen fra morgen til aften. Kendere især æret sangere natlige.

Aviary kan organiseres i det fri, hvilket placerer ham i forskellige former for buntings. Husk altid frygtsomhed fugle. Pludselig forstyrret, kan de bryde død af nettet. Tilgang fuglene skal være meget omhyggelig med ikke at foretage pludselige bevægelser, så de ikke uforvarende skræmme.

Havregryn have med omhyggelig indstilling til det kan være hjemme og tamme fugl. Erfarne elskere af fugle kan ikke anbefales til begyndere indeholde celler hjem med Ortolan, da de kræver særlig pleje og kvaliteten af levevilkårene. Tilføjelse fødevarer vitaminer og mineraler vil bidrage til sundhed kæledyr og munterhed. For den pleje, de vil takke boomer, klangfuld sang.

franske køkken

Delikatesser, som er tilberedt kokke fra Frankrig haven buntings, kaldet Ortolan. Izlovlennyh fugl anbringes i en lille mørk celle, der hældes en masse af fødevarer. Mørket er med til at øge appetitten, hvilket fører til vægtøgning. Efter et stykke tid fuglene lever druknet i cognac, plukkede, hele kroppe steger et par minutter på høj varme. Før spise fad og dække dit hoved med en serviet for at nyde den fulde aroma. Slagtekrop med knogler spist hele med hovedet og skyllet ned med rødvin godbid.

Denne ret er i Frankrig forsøger at forbyde, men nogle kokke ønsker at få tilladelse til at koge det en gang om året. I andre europæiske lande er det forbudt at bruge haven havregryn til konsum.

Havregryn kaldes haven, selv om det ikke helt matcher det, hvor den yngler. Oftest kan findes i de brede felter med et enkelt træ, grenene som hun synger sin sang ringer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.