Nyheder og SamfundNatur

Butterfly Dawn: foto og beskrivelse

Zorka sommerfugl eller Aurora hører til familien af hvide fluer. Det videnskabelige navn af denne insekt - Dawn af kernen.

Der er flere underarter. Alle af dem er aktive i løbet af dagen. Livet for disse insekter er fast forbundet med smock - anlæg, hvor sommerfuglene lægger deres æg. De larver af disse sommerfugle Livefeed sødt på ham og blade.

levested

Butterfly Dawn spredt over hele Europa. Det kan findes i varme ikke-tropiske områder i Asien.

Disse væsener foretrækker subtropisk klima, undgå alt for varme steder og alt for kolde omgivelser. Men hvis der er vand, kan der endda lever i ørkenen. Butterfly afregner i åbne områder, i områder, kanter skov, enge.

Det blev konstateret, at mænd kan rejse over lange afstande, flyver over ørkenområder i deres søgen efter mad eller kæreste.

udseende

Beskrivelse sommerfugl Zorka hjælp til at forestille sig udseendet af disse skabninger. vinger gennemsnitlig størrelse på op til 48 mm. På brystet og lederen af den mandlige har en grå-gule hår. Hos kvinder, håret er mørkegrå.

For at skelne hanner fra hunner kan være, og farven på den forreste vinge. Hos mænd, toppen af vingerne er orange-gule, hos kvinder - hvid. Bageste vinger perlehvide.

Caterpillar Aurora blågrønt broget.

Livsstil og Ernæring

Zorka sommerfugl kan ses fra marts til midten af sommeren. Century af at være kortvarig, sommerfuglen lever kun et par uger. Tid for forekomst afhænger af klimazone, gennemsnitlig temperatur og fugtighed.

Sommerfugle af denne art for skadedyr gælder ikke for foder på værtsplanter. Derfor behøver avlere ikke organisere noget aktion mod Aurora. Kosten indeholder også nektar, pollen.

Larver spiser blade og unge frø.

Hunnerne lever i et område gennem hele livet. Forår i nogle områder kan man se en enorm mængde af hvide og gule skønheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.