Nyheder og SamfundNatur

Oversvømmelser - et naturligt fænomen, manifesteret oversvømmelser de nærliggende områder til reservoirer

Man, på trods af den betydeligt teknisk fremskridt, der ikke har lært at styre enden af naturlige fænomener. Det er én ting - at forsøge at sprede den lille sky, den anden - for at forhindre naturkatastrofer. Disse situationer er, og oversvømmelser. Dette fænomen kan være både sæsonbetonet og spontan. Overvej årsagerne til dens forekomst, og de nødvendige skridt, der skal træffes for at undgå konsekvenserne.

Seasonal oversvømmelser

Efter en snedækket vinter, er der masser af sæsonbestemte optøning af den frosne ark, som kan forårsage en væsentlig stigning i vandstanden i floderne. Spring oversvømmelse sker næsten hvert år i de østlige regioner i Rusland (Ural, Sibirien og Fjernøsten) og forårsager betydelig økonomisk skade. Tror du oversvømmelserne - en forudsigelig naturkatastrofe eller naturligt? Kan de undgås? En af de forebyggende foranstaltninger mod oversvømmelse af områder ved siden af floder underminerer isdækket at eliminere overbelastning i løbet af sin smeltning. En anden grund er rigeligt nedbør og den efterfølgende oversvømmelse. Billede lignende situationer viser, hvor farligt kan være konsekvenserne af sådanne katastrofer.

oversvømmelser regn

Meget ofte oversvømmelser forekomme på grund af kraftig regn i de varmere måneder. Deres grund er regnen oversvømmelser. Dette fænomen er ganske uforudsigelig og ske på ethvert territorium, selv i tørre områder og ørkener. Undtagelse - Arktis og Antarktis. Men de hyppigste og voldsomme oversvømmelser i varm monsun klima, der ligger mellem 40 ° nord og 40 ° sydlig bredde. De kan gentages flere gange om året. Nogle regioner i Europa, og især Rusland, er heller ikke en undtagelse. Et godt eksempel er den naturlige oversvømmelser som følge af oversvømmelserne i sommeren 2002 så det meste af Europa og det sydlige Rusland væsentligt påvirket af kraftige og langvarige regnskyl. I Sibirien og Fjernøsten regionen næsten hvert år er der en risiko for oversvømmelse områder på grund af sen snesmeltning og hyppige oversvømmelser foråret. Derfor befolkningen Problemet er - at vide, hvordan det er nødvendigt at handle i sådanne naturkatastrofer, og hvilke foranstaltninger der skal træffes.

Sådan at blive forberedt til oversvømmelser?

Fyldning sker på grund af en betydelig stigning af vand i reservoirerne. Derfor, i forventning om de mulige konsekvenser, ophøje og styrke diget. Dette er især taget i betragtning ved konstruktionen af reservoiret systemet. Men det er umuligt at udstyre alle naturlige vandområder med særlige adgangsbarrierer. Beboere ofte oversvømmede områder i løbet af foråret sneen smelter er ikke rygter vide, hvor alvorlige konsekvenserne kan være. Derfor, i forventning om muligheden for "store vand", er de generelt ved, hvordan du skal handle. På sådanne tidspunkter, for rettidig vedtagelse af nødforanstaltninger med mennesker for at redde deres liv og ejendom af medierne (radio og tv) rapporterede, at der kan forekomme oversvømmelser. Dette fænomen, på trods af at forberede det, altid gør folk panik og forvirring. Men vi er nødt til at bevare roen og handle i overensstemmelse med den nedenfor beskrevne planen.

foranstaltninger Prioritet sikkerhedsforanstaltninger under oversvømmelser

Til fremstilling af eventuel evakuering af posen, hvis indhold er som følger:

- dokumenter;

- Varmt tøj og fodtøj;

- beskyttende midler mod regn (regnfrakker, film);

- den nødvendige medicin;

- mad og drikke i 2-3 dage;

- Lommelygte og ekstra batterier til det, stearinlys, tændstikker, pakket i en plasticpose.

Sammensætningen af dette sæt vil være den samme, hvis det er nødvendigt, selvstændig handling, når redningsfolk kan ikke umiddelbart komme til undsætning. I disse tilfælde, især beboerne i den private sektor kan blive nødt til at tage sæderne længst væk fra jordens overflade (tage, øverste etager af bygninger). Når redningsfolk vil få mulighed for, vil de foretage evakuering af befolkningen. For at lette søgningen, skal du advare redningsmænd tegn. I løbet af dagen, er du nødt til at svinge de lyse Klæder, og nat - lys. Under evakueringen, fortsæt roligt, uden at overbelaste svømmehallen og strengt overholde alle krav i redningsfolk.

De vigtigste ting - ro i sindet! Considered handlinger og mangel på panik - en garanti for bevarelsen af livet af ofre og deres ejendom!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.