Nyheder og SamfundNatur

Pehorka (flod): beskrivelse, kilde, mund, indstrømning

Pehorka samlede længde er 42 kilometer, og det område, hvor vandet strømmer, der er mere end 500 kvadratkilometer. Placer begyndelsen af kurset er halvanden kilometer Balashihskomu (LUKINSKY) område. Pehorka - flod styrter ned i syd, forlader nord. Kysten er fuld af liv i byen Balashikha og de omkringliggende landsbyer. Ved lokalitet Zhukovsky egnet Pehorka. Moskva-floden tager sine bølger til at eje. Dette sker i en afstand af 4 kilometer nær w / d item tyre. På ejendommeligheder af floden yderligere lære af artiklen.

hydrauliske strukturer

Pehorka kilde er i Akulovskom vandkanal i nationalparken kaldet "Elk Island". Floden kommer til sine bølger til Alekseevskii dam, kaldes det Bulganinskim. Berøring dette er tæt på nationalparken, nord for landsbyen Luchino.

I det nittende århundrede, har den østlige dæmning konstruktion er udført til landsbyen Akatova strække 0,2 km. Denne struktur er nyttig ved, at for floden Pehorka har en fast dybde. Det samme gælder for overstrømmende Chernavka.

Fortjener opmærksomhed de lokale damme, som kaldes Saltykov. Disse reservoirer begyndte at tage form i det syttende århundrede. De er placeret tæt på de steder, hvor Pehorka flyder. Checher flodvand direkte påvirker data enheder.

Evolution kant

Hen mod slutningen af det syttende århundrede, er damme begyndt at dukke op på Malashko (en biflod til venstre Pehorka) og direkte over floden. Der var på det tidspunkt, og dæmningen, og vandmøllen fungerede sammen.

Pehorka - floden, der stadig står som gamle strukturer. Hvis du er opmærksom på studiet af planen af distriktet Moskva, finder vi, at eksistensen af disse strukturer i det fjerne tid - historisk faktum.

I det nittende århundrede var der mange møller, som blev erstattet af de nye tekstilfabrikker. Floden Moskva-regionen har gennemført disse virksomheder har brug for deres vandværker. Næsten hver af forældede dæmninger blev revet ned og udsat genopbygning, øget størrelse af bygninger og produktivitet.

Pehorka Virgin, Leonovo, Bloshiha, Akatova erhvervede constraint dæmninger og vand struktur, som er understøttet Pehorka vitale funktioner. River fundet Malanino dam i den nordlige side. Denne vandmasse kan man se, at finde sig selv på Schelkovskogo motorvejen.

Boloshinskaya fabrikken købte også sin lagune brede, nåede 0,15 km. Flytning syd, vi kommer på tværs af dammen til længden på 0,8 km og en bredde på 0,13. Mange vandområder, som løber Pehorka er blevet skabt af menneskehænder i attende nittende århundrede. Balashihentsy ønsket at tilbringe deres fritid der.

historie

Fundet spor af en gammel aftale i et sted, hvor kontakt med Gorenko vandveje Pehorka. Floden vaskede den rige by, styret af boyars Akatova. Her findes de artefakter kommer i vores tid fra aldre 16-17.

Pehorka, ligesom mange andre floder i Moskva-regionen, blev assimileret af slaverne i lang tid, og vyatichi Kriviches der levede på disse arealer i løbet af det første årtusinde e.Kr.. Moscow Region aktivt bosætte sig i på det tidspunkt. Finsk-ugortsy er blevet skubbet til den nordlige side. De, der forblev, tvunget til at assimilere. Så i udkanten af Moskva beboere som et fællesskab. I de 14-15 århundreder den vitale aktivitet her er blevet særdeles livlig.

Popularitet blandt aristokratiet

18-19 århundrede, præget af det faktum, at beboerne i Balashikha District blev kendt i hele Rusland. Der skete at vide en masse. Her er jeg født og Prins Dolgorukov, og Grev Razumovsky. Golitsyn boede i nærheden, Saltykov. Alexis palads berømt for det faktum, at det brugte sin fritid Menshikov AD, og i den nærliggende herregård dukkede Rumyantsev PA

På det område af den ejendom i midten af oktober 1775 året kejserinden ankom. Årsagen til hendes besøg var en sejr over tyrkerne i krigen, som fandt sted i 1678-th til 1774-th år. Det Pehorka vidne disse vigtige besøg, hun forenet den russiske adel og deres godser. På grund af de bosættelser, der er udviklet i det 18. århundrede, og skabt i sidste ende er det Pehorskoy sogn, som er prototypen på den Balashikha District, som er i nærheden af Moskva.

Anslået oprindelsen af navnet kom fra den slaviske tale verbum ordet "ph". Dette ord betegner en "pusher bevægelse."

Navnet på det var en del af en liste over objekter, der er kombineret generelle plan for Moskva, samlet i 1971 år. Konstruktion af en kanal til navigation på den østlige side var den vigtigste opgave. Lyubertsy reservoir lovede at medtage Pehorka vand i sin sammensætning.

Det område, der ligger i den særlige beskyttelse

Planter og dyr Pehorka nu bor i det område, der er beskyttet i en særlig tilstand, der begyndte at være så i slutningen af halvfemserne i sidste århundrede. Ved de omkringliggende arealer og selve floden bruges særordning.

Vandløb og bifloder

Venstre bifloder:

  • Malashka vasker Shchelkovo district. Placer munden i de 37-kilometer væk, hvis du følger til venstre for Pehorka floden. Malashka længde - 430 meter, har et opland på 21,5 kvadratkilometer. Denne tilstrømning er en del af Oka bækkenet distriktet. Vandløbsopland for denne vandvej er Oka.

  • Serebryanka (det Chechora) har en længde på 7000 m. Det er en del af et underjordisk reservoir 2500 meter lang. Saltykovka - et sted, hvor floden udspringer, derefter vaske byen og regionen. I Fenino fusionere med Chechory Pehorka. Og der er de berømte damme. Serebryanka delvist ødelagt af urbanisering.

Lige biflod Gorenka - en lille flod, der løber gennem skoven parken Gorenskaya. Det følger af vandet i søen Mazurinskogo. Over den ligger vejen kaldet "Volga", tidligere bærer navnet på Gorky motorvejen. Tidligere Gorenskaya indlæg station placeret på venstre side af Gorenki.

Duct Bykovka har næsten ingen strømning. Denne vandvej er mere beslægtet med en kæde af søer. I det 19. århundrede, floden ikke eksisterede, blev hun født i anden halvdel af det 20. århundrede. Pehorka del med Bykovka nær Mihneva, så hendes lillesøster går mod sydøst. Hvis du følger lidt mere end hundrede km langs venstre side af Moskva-floden, vi bare natolknemsya på Bykovka munden.

økologi

Spildevand fra Lyuberetskaya station engageret i beluftning udledes til Pehorka. Om vinteren, vand, der flyder i floden fra selskabet, holder temperaturen varmere end observeret i miljøet.

Således vandet ikke fryser i koldt vejr, når luften er koldere til minus 20 grader.

Som i dag, floden er meget forurenet med husholdningsaffald og affaldshåndtering, så det anbefales ikke at svømme i det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.