SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at behandle en gær infektion under graviditet: hvorfor har vi brug for, og hvordan det skal gøres så sikkert og effektivt

Thrush er en sygdom forårsaget af en svamp. Det bekymrer nu næsten hver anden kvinde fra tid til anden, hver tiende drosler erhvervet langvarig. Og det er ikke køn og ikke til dårlig personlig hygiejne: trøske forårsager en hormonel ubalance på grund af konstant stress, på grund af fødevarer behandles af hormoner, antibiotika, kærlighed til slik og stivelsesholdige fødevarer. Sygdommen er nogle gange det første synlige tegn på diabetes.

Graviditet - en særlig tid i en kvindes liv, når forholdet mellem forskellige hormoner varierer ganske kraftigt for at sikre barnet komfortabel og forhindre abort. I denne situation, meget ofte er der en drosler. Og den vordende mor har brug for at vide, hvordan man behandler en gær infektion under graviditeten, fordi ubehandlet svamp kan trænge ind til barnet, hvilket fik mindst gær hans mund.

Hvordan trøske?

Det er en temmelig ubehagelig sygdom, som er svært at gå glip af. Det manifesteret i form af udseende i kønsorganerne af hvid kraftig udskilning. De kan være flydende, kan have den konsekvens af ostemassen, sur lugt. Separation årsag meget udtalt for genital kløe intensitet, værre efter vandladning, grundet friktion ark efter køn.

Hvordan at stille diagnosen?

Diagnosen stilles efter inspektionen i spejlet (dette er muligt under graviditet, når den anvendes mere skånsom effekt), og i henhold til de mest simple svaber taget fra skeden. Ud fra disse data, lægen har at sige, hvordan man behandler trøske under graviditet.

Hvordan til at håndtere den trøske?

Før graviditet, kan du behandle trøske medicin "Fluconazol", "Diflucan" og andre midler. Men behandlingen af gær infektion hos gravide kvinder er meget anderledes, da disse stoffer er meget skadeligt for barnet.

Effektiv behandling af trøske - er gnist forløbet "Pimafutsin" (i en mængde på 6 stykker om året). Hvis det er nødvendigt, vil lægen ordinere dette stof. Det andet trimester er meget god brug af gel "Candide" eller stearinlys "clotrimazol". Andre lægemidler bør kun ordineres af lægen.

Under behandlingen af denne sygdom er vigtigt ikke at spise slik. Det er bedre at spise mejeriprodukter og en mad, der indeholder C-vitamin (hvis der ikke er nogen trussel for abort). Det er også ønskeligt at tage multivitamin komplekser. Det er alt, hvad du behøver at gavnlige bakterier, der lever i skeden, har tjent deres egen vedvarende bekæmpelse trøske.

Tips folkemusik læger om, hvordan man kan helbrede gær infektion under graviditet

1. Tag en spiseskefuld urter såsom salvie, røllike, rosmarin. Tilsæt 2 spsk. skeen egebark. Denne sammensætning hæld tre liter kogende vand i cirka en time. Derefter stamme. Når helt køligt, du douche. Prodelyvat brug for denne procedure 2 gange om dagen.

2. To spiseskefulde urt perikon, hæld et glas kogende vand. Derefter sætte i et vandbad, hvor og kog i 15 minutter. Insister time, stamme. Brug den samme som den tidligere bouillon.

3. Tidligere var eneste råd at en kvinde modtaget som svar på spørgsmålet om, hvordan man behandler en gær infektion under graviditet, det douche sodaopløsning 4 teskefulde fortyndet i et glas varmt vand, afkøles og douche.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.