Kunst og underholdningBilledkunst

Detaljeret lektion: hvordan man tegner en kat-krigere

Bogserie "Katte-krigere" udkom første gang i 2002. I 2003 dukkede den første bog oversat til russisk. Denne serie af romaner fortæller historien om de fire stammer af katten, om deres eventyr, relationer og liv. I denne artikel ser vi nærmere hvorfor og hvordan man tegner en kat-krigere.

Hvem kunne være interesseret

Flere nye cykler fundet sine fans og rigtige fans. Mange læsere interesserede at lære at skildre deres yndlingsfigurer. serie af bøger rettet mod teenage børn og voksne, der ikke ligeglade med katten. Således er der flere grunde til at lære hvordan man tegner en kat-krigere:

  • ønsket om at gengive billedet af din favorit karakter;
  • Hjælp dit barn til at tegne;
  • Gør hjemmelavede album eller tegneserier.

Funktioner tegn

Katte i serien "katte-Warriors" nye karakterer er fulde med lyse karakterer og særlige kendetegn. De adskiller sig i alder, køn, udseende, placering i stammen, osv Nogle af dem er hovedpersonerne, den anden - .. Sekundære. De er forenet af det faktum, at de er reelle, uden smarte funktioner. Visning krigere ofte aggressive og dynamiske udgør. Men man kan ofte finde tal siddende eller stående stille og roligt katte.

Næste, overveje, hvordan man tegner en kat-krigere etaper.

Walkthrough

Normalt begynde at tegne du har brug for en detaljeret bekendtskab med det afbildede objekt. I tilfælde af at trække helten i bogen, dette trin kan betragtes bestået. Den opmærksomme læser bekendtgørelser i færd med at læse karakter og ydre indeholder alle de tegn. Hvis kunstnerisk lidt erfaring, er det bedre at starte fra en bestemt favorit og underholdende karakterer. Sådan at tegne en kat-krigere:

  1. Det er planen at udgøre de generelle proportioner.
  2. Baseret på den valgte position katten, skal du identificere alle fire poter, placeringen af hoved og hale.
  3. I betragtning af omfanget af den poter, krop og næseparti.
  4. På hovedet er skitseret ører, næse, øjne. Vi er nødt til at overvåge symmetri.

  5. Lagt hår.
  6. Drawn nuancer i strukturen af kroppen og hovedet. Også trukket øjne - de elever og iris.
  7. Lagt de nødvendige oplysninger - whiskers, pletter, ar osv På dette tidspunkt, kan du udfylde skitsen ... Nu ved vi, hvordan man tegner en kat-krigere blyant. du kan male job eller supplere sine detaljer, baggrund, hvis det ønskes.

Komplementet mønster med en kat-kriger

Når du gør en blyant skitse af en af kattene, kan processen være så ligesom du, der ønsker at gøre det til et fuldgyldigt kunstværk. For at gøre dette, kan du tilføje en passende baggrund. Dette kan være en favorit kat, sin flok, eller bare karakteren af nogle symbolske objekt. Du kan også tilføje andre katte ud af sin pakke. I dette tilfælde, skal du omhyggeligt overvåge størrelsen af tegnene - den, der er tættere på at være langt større. Desuden kan du oprette en fantasi sang om en kat, og dermed understrege sin karakter og personlige egenskaber.

Så er spørgsmålet om hvordan man tegner en kat-krigere, drøftet i detaljer. Pledge of succesfulde arbejde - konstant praksis og eksperimenter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.