ComputereComputerspil

Starpoint Gemini 2: En gennemgang af spillet på russisk

Spil Starpoint Gemini - rumstrategi, udgivet i 2012, en lille kroatisk firma små grønne mænd Games, - ikke har modtaget særlig godkendelse eller de spillere eller kritikerne. Og her et par år, og udviklerne har udgivet en fortsættelse af plads adventure, men samtidig tage hensyn til alle de klager og forslag. Den nye strategi blev opkaldt Starpoint Gemini 2. Oversigt (på russisk) vil fortælle alt om historien, grafik og rumteknologi ledelsesmetoder. Så gør dig klar til at besøge selv de fjerneste hjørner af galaksen, begynder vi.

historie

Historien er en logisk fortsættelse af den første del. Det ser ud til, at Imperiet erobrede galaksen, og alle de lommer af modstand er blevet undertrykt, Gemini krig er forbi, men i nogle dele af det store rum regerer ødelæggelse og hungersnød, og fra de mørke hjørner af universet verden står over for ukendte farer, der kan føre til ødelæggelse af alle levende ting. Så at spilleren bliver nødt til at sidde ved roret i sit rumskib og gå for at genoprette orden i universet.

Efter lanceringen, er spillerne inviteret til at vælge en gratis selskab eller historien, selvom intet, bortset fra et par sjældne job, de adskiller sig ikke. De vigtigste opgaver er registrerede temmelig uinteressant og kedeligt, så meget sjovere at tage krydseren og ødelægge skibet eller røve anarkister campingvogn end flyve enorme afstande tør for et par linjer tekst. Så i virkeligheden, vil spilleren nødt til at underholde dig selv, men der er altid noget at gøre, hvilket er meget glædeligt.

gameplay

Før du begiver dig ud for at surfe på uendelige rum af kosmos, vil spillerne nødt til at vælge en karakter klasse, men i spillet er der tre: kommandør, gunner og ingeniør. I dette tilfælde, hver af dem har sine egne unikke evner og færdigheder, der skal pumpes i spillet. Desuden er det nødvendigt at forbedre de generelle parametre, der er ansvarlige for sundhed og karakterstyrke, samt forbedre de færdigheder i rumfartøjet, er det kun på grund af dette kan du købe en mere kraftfuld og høj hastighed fartøj i Starpoint Gemini 2.

Overblik fortsætte historien om at få den erfaring, der er nødvendig for nivellering. Få den meget tiltrængte point kan være en række forskellige måder: kamp, quests, forskning, handel og meget mere. Fed chef for rumfartøjet vil altid finde eventyr, der bringer en masse erfaring, fordi spillet universet er uendeligt. Af den måde, i Starpoint Gemini 2 er en oversigt over, hvilke præsenteret for din opmærksomhed, en enorm mængde af eventuelle yderligere opgaver. Vi kan sige, at der foran dig er en af de mest tankevækkende rumpolitikker i de seneste år. Og det afspejler sig i alle nuancer af spillet: fra kontrol af skibet til at interagere med deres kammerater, systemet slagsmål og handelsmæssige forbindelser. I Starpoint Gemini 2 mange forskellige fraktioner, og hver af dem bliver nødt til at opbygge relationer.

forbedringsmuligheder

Ud over grundlæggende færdigheder, vil spilleren nødt til at pumpe skibet, og til dette har vi en masse værktøjer. På grund af den overflod af bygninger gamer kan oprette et skib til din smag - fra lys og manøvredygtig fighter for at besværlige og sikker købmand cruiser. Desuden er de enkelte bygninger er udstyret med sit eget sæt af enheder og apparater, der også kan forbedre og ændre.

Nivellering ry-system, der er ansvarlig for spillerens interaktion med resten af verden, er også vigtig i Starpoint Gemini 2 (anmeldelse til dette færdighed vi er opmærksomme lidt senere). Spillet har en masse systemer, stater og fraktioner, og hver af dem har sine egne forestillinger om lovlighed. Hvis du ikke ønsker at være ærlig kaptajn, møjsommeligt at producere sine dele ressourcer, du åbner vejen til rumpirater. Selvfølgelig vil vejen fra dette efterår, og du forbyde på mange planeter. Men du kan altid finde et hjørne i det store rum, som vil være vært for udstødt.

Spillet har mange forskellige nuancer: lejesoldater og officerer, handel licenser og minedrift ressourcer ... Lav en tankevækkende beskrivelse af alt dette overflod inden for en kort artikel er umuligt. Så hvis du kan lide spil, hvor man ikke fører ved hånden, og giver fuld frihed, så velkommen til den Starpoint Gemini 2.

Grafik og lyd

Plads i spillet er trukket på højeste niveau: de kvalitetskrav-designet skibsmodeller, tåger og stjerner, eksplosioner og kampe - alle disse handlinger fascinerende. Ulempen er manglen på mulighed for at vandre rundt om planeten - lægger dem ser i en ånd af "Space Rangers", men at dømme efter de anmeldelser, egentlig ikke ødelægge indtrykket af Starpoint Gemini 2. Gennemgang af projektet viser, at musik ikke er særlig glad, men ... hvad der ellers kan du tilføje til udformningen af spil om rummet, men musik i "trans" stil? Voice handler er tilsyneladende også lader meget tilbage at ønske. Patetisk dialog lyd som russisk tale i amerikanske film. Men plottet i dette spil ikke spiller en rolle, således at denne ulempe kan springes over. Generelt er spillet temmelig anstændigt, og dette bekræftes af et par tilføjelser, tale om, som vil gå på.

Starpoint Gemini 2: Secrets of Aethera

Gennemgang af denne add-on, som blev udgivet i 2015, igen vil tage os ind i de velkendte rum i universet. DLC venter på spilleren en helt ny historie med en masse quest opgaver. Hvor rumrejsende at lære om arbejdet i planeten Etheria forskere og flere nye skibstyper. Også, ud over kaptajnen at komme til livs med det ukendte, før modstandere - spøgelser. "Bounty Hunters" vil finde en masse nye mål, og freestyle asylansøgere vil gøre.

Starpoint Gemini 2: Titans

En gennemgang af denne DLC er nødvendigt at begynde med en beskrivelse af plottet: Twins i systemet genstart af det globale våbenkapløb, og de tre største fraktioner søger at udvikle køretøjer konstrueret til masseødelæggelsesvåben. På Den Demokratiske Kerkyra producere klasse skibe titanium, er baseret på de nyeste teknologier til at forbedre skjolde. Fælles Baeldor Union bestræber sig på at skabe et skib-monstrum i stand til at levere et knusende slag. En Nyxian konsolidering på grund af deres informanter og penge at forsøge at købe noget, der ikke er deres - klasse skib titan, baseret på design af "Imperial Leviathan". Afspilleren vil deltage i en af de forskellige fraktioner og at erhverve et nyt køretøj. Denne DLC er en fortsættelse, og eventyret begynder efter installation tilføjelser fra det samme sted, hvor spilleren var sidst. Dette afslutter vores gennemgang af spillet Starpoint Gemini 2, der ønsker kun spiller vinder og held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.