HjemlighedHavearbejde

Pintsirovka eller topping af agurker - en vigtig agro-teknisk modtagelse

Agurk er meget værdifuldt for mennesker. For det første dens behagelig smag og kost egenskaber. For det andet indeholder det meget ens i struktur til insulin enzymer. Dens kød har kalium og iod, svovl og silicium. Der i sin sammensætning værdifuld pektin. Så han tager store mængder blandt andre planter dyrket grøntsagsproducenter. I dette tilfælde en af de vigtigste dyrkningsteknikker er topping af agurker eller pintsirovka. Oversat fra tysk pinzieren betyder - "slet top", "tip nipper".

Denne teknik er almindeligt anvendt i havebrug og tilsigter at standse apikale vækst og dannelsen af sideskud, hvilket øger udbyttet. Lav topping af agurker i et drivhus er nødvendig. Hvis dette forsømmes, vil anlægget blive udvidet meget i længden. Hvis pintsirovke kimplante apikale knop fjernet efter den anden eller fjerde blad, anlægget straks danner en sideknopper i deres bihuler. Fra dem vil vokse rigeligt frugtbærende sidegrene.

Normalt er denne plante er særegne for dens vigtigste stængel dannes først hanblomster. Men han stærkt trukket i vækst og produktivitet i almindelighed er reduceret, fordi frugtsætning hunblomster dannes i store mængder oftere på grenene fra hovedstammen. Det er derfor, det er så vigtigt topping af agurker. Efter det fremmer fremkomsten af skuddene i den anden og efterfølgende ordrer og forsinker væksten af de vigtigste rige hanblomster, stammer. Udfør denne landbrugstekniske metoder anbefales tidligt om morgenen, og som et værktøj skal der bruges en skarp kniv.

Det er vigtigt at vide, at topping af agurker forskellige sorter og hybrider ikke altid udføres på samme måde. Det afhænger af forskellige parametre. Chief blandt dem er de største sted uddannelse hunblomster. Men det kan være anderledes, ikke kun i forskellige sorter, men anderledes og samme hybrid. Derfor ovoschevodu at se, når de dannede en masse på hovedstammen, bør det gøres kun klemt apex, og nåede til loftet i drivhuset. De fleste planter danner dem på siden af den svøbe. I dette tilfælde bør topping af agurker på de vigtigste flugt gøres først på den femte eller sjette blad og derefter som du vokser, gentages hver tre eller fire blade. Dannet på siden af svøbe teknik bør gentages hver to regrown blad.

Der er hybrider, der er rigeligt dannede hanblomster ikke kun på basen, men også for at undslippe den anden orden. For at få en god høst af dem, er det nødvendigt hver to til tre blade gør topping af agurker. Foto, der ledsager denne artikel viser en plante dyrkes i en container udendørs. Takket være rettidig pintsirovke busk at være så storslået, at det måtte blive monteret på et gitter støtte. Således ovoschevodu ikke kun formået at vokse en favorit grøntsag, men også til at organisere en smuk dekorativ komposition.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.