HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvorfor lys blinker med lyset slukket?

Menneskeheden står over for det presserende behov for at spare energi. Derfor forskerne udviklet nyt udstyr, der opfylder de højeste krav til moderne tid. Denne teknik er til tider mindre energiforbrug end enheden af sidste århundrede. Det var ikke en undtagelse og belysning. Var aktivt anvendt diode og lysstofrør. Det sparer penge familiens budget. I en global følelse af menneskeheden reducerer elforbruget, og andre ikke-vedvarende energikilder.

Ved brug af lygter, er mange ejere konfronteret med et lille problem. Hvis lyset blinker med lysene slukket, er det nødvendigt at tage en af de handlinger, der er anført nedenfor. Dette vil eliminere de ubehagelige virkninger og udnytte udstyr såsom økonomisk lampe.

Princippet af lampen

Når blinkende energibesparende lampe med lys slukket, sagen er, at der kan være flere grunde. For at forstå, hvordan man kan løse dette problem, er det nødvendigt at overveje princippet om driften af et sådant udstyr.

Senest har de fleste hjem og institutioner bruges glødelamper. Deres enhed er ganske enkel. Lampe studerede lys takket være hvidglødende glødetråd wolfram. Det blev påført elektrisk strøm, hvilket resulterer i enhedens funktion. Selv om det er tidskrævende en masse strøm. For at belyse et lille værelse kræves et minimum på 100 watt i timen.

Husholdersken er i stand til at udsende den samme mængde lys, men bruger kun 15-20 watt i timen. I denne enhed, der er en særlig sikring. Gennem det, bliver netspændingen (220 V) påført på diodebroen. På outputtet derfra opnås luminescens med en vis pulsfrekvens. For at gøre det usynligt for øjet, i en pære har et filter kondensator. Det er ham, der forårsager flimmer.

baggrundslys kontakt

Afbryder med lys kan forklare , hvorfor energibesparende pære blinker lysene slukket. Af indlysende grunde, denne enhed åbner kredsløbet er bekvemt. Ingen grund til at kigge i mørke switch-knappen. Til dette formål har en indikator eller en særlig diode, eller neon.

Denne lyskilde er forbundet parallelt med kontaktindretningen, udløseelementet kredsløb. Switch repræsenteret type har en vis modstand. For enheden med LED, er tallet 1 watt og med neon - 0,5-1 watt.

I den slukkede position indretningen er en lille spænding indledningsvist tilføres til filterkondensatoren lampe, og efter - i baggrundsbelysningen. Modstandsværdien af kontakten er ubetydelig. Men det er nok til at oplade filter kondensator og skabe flimmer.

Den første løsning på problemet

Bemærk, at neon belysning skaber en sjælden flash lamper end dioden variation. Den har mindre modstand i kredsløbet. Derfor er filteret kondensator oplades langsomt. Hvis LED blinker, når lysene slukket på grund af lignende grunde, kan det løses radikalt. Belysning simpelthen udelukket fra kredsløbet. Til dette demonteret kontakt og bryde kontakten med baggrundsbelysningen enhed.

Denne løsning er ikke uden sine fejl, men det flimmer problemet er løst. Normal anordning åbner kredsløbet uden belysning vil være mere velegnede til økonomiske lamper.

Anden løsning

Som nævnt tidligere, at princippet om enheden kan forårsage, der forklarer , hvorfor LED blinker med lyset slukket. Den anden måde at løse problemet bliver tilføjelsen af en glødelampe af lav effekt netværk (25 W).

Ankommer filterkondensatoren strøm fordeles til glødetråden spole wolfram. Flimre på dette stop. Imidlertid kun muligt denne udbyttet, når forbundet til maksimalafbryderens lysekroner med flere elementer. Hvis systemet anvender en enkelt lampe, vil denne mulighed være vanskeligere at anvende.

Udskift energieffektiv belysning uøkonomisk forældede produkt er ikke en god idé. Elforbruget vil stige betydeligt, samt omkostningerne i familiens budget.

En anden variant af afgørelsen

Hvis lyset blinker med lyset slukket, kan du løse problemet på en anden måde. Hvis lysekrone er blot en enkelt patron, vil et yderligere element ikke være let at etablere det. I stedet for den foregående udførelsesform kan erstattes af et yderligere element af glødelampen modstand på ca. 2 watt. Dette vil være nok til at slippe af med den irriterende flimmer.

Denne metode er ganske usikre, hvis føreren ikke har tilstrækkelig erfaring i at udføre lignende arbejde. Modstand nødvendigt at lodde et kredsløb parallelt med lampen. Dette vil tillade at tage den indkommende belysning strøm fra filterkondensatoren.

Denne indstilling betragtes som den mest farlige. modstandselementet kan opvarmes. Det er bedre at frakoble baggrundslyset strømforsyning eller købe ordinære switche. Det vil sikkert og effektivt.

forkert tilslutning

En anden grund til, at forklarer, hvorfor lampen blinker, når lyset er slukket, kan det være forkert tilslutning ledninger. Netværket består typisk af en 3-wire - nul fase og jord. Uerfarne elektriker kan blande dem. Som et resultat heraf bliver kontakten forbundet til ledningerne korrekt.

Hvis blandet op fase og nul, vil lyset blinke. I dette tilfælde vil, når du slukker ikke brast fase og nul. Afhjælpe situationen vil tillade skifte ledere. For at gøre dette, skal du bruge særligt udstyr, som nødvendigvis har i det arsenal af en elektriker.

Selv med hjælp fra en skruetrækker, kan du kontrollere displayet på hvor kablet er strømførende. Efter ledningsføring test vil være let at ændre sig, hvis nødvendigt ledninger.

Dårlig ledninger

En anden faktor, som følge af hvilken den blinkende lysdiode med lysene slukket, kan det være substandard ledninger. Hvis strømmen ikke er blevet opdateret i mange år, kan du have en stor lækstrøm.

I dette tilfælde, du ønsker at udskifte hele forsyningsledning, da det ellers kunne ende ganske ynkeligt. Gamle ledninger, der fører til brande og andre ulykker.

Hvis den nye tråd, er det nødvendigt at etablere i RCD kredsløb og producere høj kvalitet jorden. Moderne elektriske sikkerhedskrav får lov til at udføre denne proces i systemet TN-S, TN-CS. I dette tilfælde vil lækstrømme RCD slukke det beskadigede dirigent. Effektiv beskyttelse af kommunikation og ejere af fast ejendom mod uforudsete situationer.

Nogle flere grunde

Nogle gange sker det, at de blinker med lyset slukket på grund af en fejl i produktet. I dette tilfælde kan du kun anbefale ikke at spare penge på sådanne enheder. Du må heller ikke købe billige lampe tvivlsom fra sælgeren.

Men selv når korrekt tilsluttet og fuldt serviceres lysarmaturer flimmer kan forekomme på grund af bølger, som frembringes af stærke elektromagnetiske indretninger. Hvis du sætter en diode lampe, for eksempel til dit tv, vil det være for let. I dette tilfælde er det nødvendigt at fjerne enhver kilde til stråling eller til at erstatte gamle type lampe enhed.

Hvorfor er det nødvendigt at fjerne flimmer?

Hvis lyset blinker med lyset slukket, det er et alarmerende signal. Nødvendigvis årsagen skal elimineres, hvorved dette sker. Særligt farligt, hvis et sådant fænomen er forårsaget af en afvigelse i ledninger. Over tid, kan det forårsage en brand.

Flicker også temmelig hurtigt lamme selv en meget høj kvalitet LED-lampe. det kan ikke repareres. I så fald skal du være parat til at stige til ekstra udgifter til køb af nye belysningsprodukter.

Udover flimmer konstant gentaget i mørke, kan det være irriterende, negativ indvirkning på sundheden hos mennesker. Dette er især mærkbar i de lokaler, hvor folk bruger en masse tid natten (soveværelse, børneværelse). I dette tilfælde, at foranstaltningerne eliminere den ubehagelige flimmer skal tages med det samme.

Efter at have gennemgået de mulige årsager blafrende diode pærer med lysene slukket, kan du løse problemet hurtigt og effektivt. Det er nødvendigt at forlænge levetiden af fatningen og undgå uforudsete problemer i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.