SundhedKvinders sundhed

Sekret som hvide klynger: Årsager

Ganske ofte farven på deres affald mand kan mistænke, at arbejdet i hans krop, at noget ikke er helt glat, eller at han var syg. Folk hver dag være opmærksom på farven på urin og afføring. Kvinder kan også bestemme, at deres reproduktive system der er nogen uregelmæssigheder i farve, intensitet og konsistens af deres udledning fra kønsorganerne.

Kvinder udflåd

Kvindens krop i løbet af de Menstruation ændringer forekomme. Den vigtigste rolle her spilles af hormoner. Ændring af følsomhed af brysterne og nipler, seksuel lyst og drive såvel som farven på den cervikale slim, som frigives.

Umiddelbart efter afslutningen af menstruation en kvinde kan føle tør vagina. Tættere på tidspunktet for frigivelse af ægget fra æggestokken Dame sagde, at tildeling af blive mere slim og rigelig. Efter ægløsning hormoner begynder at arbejde aktivt under indflydelse af cervikal slim, der ligner tyk creme. I tilfælde af graviditet af mere retfærdig sex is watching rigelige våde udledning.

Sekret som hvide blodpropper

Nogle kvinder kan være bekymret for cervikal slim. Dens produktion kan være meget rigelig, at levere mere retfærdig sex ubehag eller kløe. Også fordelingen i form af hvide blodpropper kan være at have et stort volumen og konstant beskidte undertøj.

Nogle kvinder i dette tilfælde gå til lægen. Andre foretrækker at selvmedicinering eller lade det gå. Det er til at forstå, hvor er højdepunktet i form af hvide blodpropper. Er det normen? Og der kan være årsag til deres udseende?

trøske

En af de mest almindelige årsager til en sådan cervikal slim er fremkomsten af svampen. I dette tilfælde er mere retfærdig fordeling af gulvet har som hvide blodpropper og kløe. Ligeledes kan en kvinde føler en brændende fornemmelse i skeden, som blot forhindrer hende til at leve et normalt liv. Blandt andet kan damen opdage plak i hvidt mellem skamlæberne. Et karakteristisk træk er forekomsten af drosler mærkelig lugt. Sekret som hvide blodpropper lugter som brød eller mælkeprodukter.

Ved detektering af denne patologi skal altid synes gynækolog. Efter en række tests, der er nødvendige udpeger specialiserede svampemidler til at eliminere tildelingen i form af hvide blodpropper, kløe, brændende og ubehag. Behandlingen tager ikke lang tid, i nogle tilfælde er det tilstrækkeligt en enkelt oral.

En nylig ubeskyttet sex

Sekret som hvide lugtfrie blodpropper kan være efter den anden ubeskyttet kontakt med en partner. Dette er en variant af normen og ikke kræver behandling. Dette sker på grund af faldende sædceller i vagina, hvilket i sig selv har en hvidlig farve. Blander sig med den kvindelige cervikal slim, sæd kommer ud af skeden, og en kvinde kan finde et udvalg af hvide blodpropper.

Det er værd at bemærke, at et lignende billede kan observeres efter samleje. Hvis livmoderslimhinden er fundet i én dag eller mere, så er det ikke en normal tilstand. I dette tilfælde bør damen straks gå til lægen og til at videregive de nødvendige tests.

Ekspektoration af stik før levering

Tildeling i form af hvide blodpropper under graviditet en kvinde kan se kort før levering. Dette er normen i det tilfælde, hvor den fulde sigt graviditet, og barnet er klar til et møde med omverdenen.

Under udledning af stikket på messen køn kan registrere en stor eller flere små blodprop. Cork kan få begge på én gang, eller i rater over en eller to uger. En stor del af emitterede stoffer bør ikke skræmme. Normalt kan du finde op til to spiseskefulde sådanne emissioner.

Det er værd at bemærke, at det ikke altid stikket er hvid. Nogle gange kan der være en adskillelse af hvide blodpropper. Ligeledes kan proppen være brunt, beige eller helt gennemsigtig. Alt dette er normalt og kræver ingen behandling. Men vi må huske på, at hvis stikket har en klar rød farve, og der opstår blødning, er det en chance for at straks se en læge.

Infektioner, der påvirker kønsorganer

I nogle tilfælde kan mere retfærdig fordeling af gulvet detektere blodpropper som hvid legering nuance mærkelig eller ubehagelig lugt. I dette tilfælde mest tilbøjelige til at udvikle kønsorganerne infektion. Det kan fås gennem seksuel kontakt, samt gennem de sædvanlige personlige hygiejne poster.

Sådan tilstand nødvendigvis skal korrigeres. Ellers risikerer du at gøre store sundhedsmæssige problemer i fremtiden, som kunne stå infertilitet.

Fjernelse af infektioner, der opnås gennem seksuel kontakt, bør være obligatorisk. Behandling sammen med en partner skal udføres. Hvis du beslutter at foretage en kursus korrektion alene, så i det første samleje uden beskyttelse igen modtage en del af sygdomsfremkaldende bakterier. For at undgå dette, vil du kun bruge et kondom.

Hvis du ikke har en fast partner, vil du helt sikkert brug for at blive beskyttet mod uønsket undfangelse og en række infektioner, der kan overføres seksuelt.

hormonelle forstyrrelser

Som det er kendt, i den anden fase af cyklus en kvinde kan se cremet hvidt udflåd. De er er normale og ikke kræver behandling. Men i nogle tilfælde, ligesom cervikal slim er det ikke cykliske i naturen, og er altid til stede. Hvad kan forårsage dette?

Mest sandsynligt, en kvinde har en hormonel ubalance. I dette tilfælde de ekskreter slutter dermed uregelmæssig cyklus, træthed, irritabilitet og utilpashed. I dette tilfælde, så hurtigt som muligt for at besøge en kvalificeret tekniker til at udføre en korrektion.

Tildeling i form af hvide blodpropper: hvordan man behandler?

Hvis du er bekymret for sådan en cervikal slim, er det først nødvendigt at henvise til en god specialist. Afhængigt af, hvad der forårsagede fremkomsten af hvide blodpropper frigivet fra kønsorganerne, vil det blive overdraget til den rette behandling.

For at komme i gang skal du bestå nogle tests. De vil hjælpe med at bestemme tilstanden af mikroflora og for at påvise tilstedeværelsen af infektioner overføres ved seksuel kontakt.

Hvis du har fundet en drosler, vil lægen ordinere et kursus modtager svampemidler, for eksempel "Flucostat" "Fluconazol". Der vil også blive tilskyndet til at bruge stoffer, der øger immunitet. Efter alt, i løbet af tilbagegangen i immunforsvaret i kroppen er der forskellige patologiske fænomener.

I det tilfælde, hvor der er nogle infektioner, vil du have et kursus i at tage antibakterielle stoffer. Efter dette, vil lægen ordinere indtagelsen af gavnlige bakterier, som hjælper normalisere mikrofloraen i skeden, og forbedre immunitet.

Hvis en kvinde er mistanke hormonel ubalance, kan behandlingen blive forsinket i lang tid. I dette tilfælde er den dame først nødvendigt at passere tests for at bestemme niveauet af visse hormoner. Efter undersøgelsen og vurderingen af lægen vælger en passende metode til behandling og tildeler selvfølgelig medicin.

konklusion

Hvis du er bekymret for tildelingen i form af hvide klumper af ukendt oprindelse, besøge lægen. Specialisten vil afgøre, om du har brug for behandling, og om nødvendigt udpege den rette medicin. Træk ikke på et besøg i en gynækolog. Ellers kan du få komplikationer. Hold øje med den farve og tekstur af deres udledning fra kønsorganerne og være sundt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.