Af teknologiMobiltelefoner

Berøringsskærmen virker ikke, hvad skal jeg gøre?

Gør brugere af moderne gadgets ofte spekulerer på, hvad de skal gøre, hvis berøringsskærmen ikke reagerer på at trykke? Selvfølgelig, ofte. Alt fordi alt arbejde i mobile berøringsenheder er "bundet" til skærmens følsomhed, takket være berøringen kan du bruge alle funktionerne på enheden, herunder at skifte menuen, skrive meddelelser og logge ind i e-mail. Derfor vil en dårligt fungerende skærm ikke fuldt ud realisere sine behov, som ofte er meget nødvendige for at opfylde.

Problemer, når berøringsskærmen ikke virker, meget, meget ofte er dette et problem med selve skærmen eller firmwaren på telefonen, og brugeren selv kan ikke rette den. Der er dog nogle problemer, der let kan fjernes ved at læse følgende vejledning

Nemt at følge anbefalinger

Så i begyndelsen bør du undgå at få snavs på sensoren, såvel som udseendet af bobler med en forkert limet film på skærmen. Alle disse nuancer kan forstyrre kvaliteten af at opfatte brugerens eller stylusens presning, men arbejdet vil blive brudt.

For at udelukke denne form for sammenbrud skal du regelmæssigt tørre skærmen og ikke være for doven til at vaske dine hænder (efter at have spist eller bygd, støbe osv.), Før du bruger din gadget, dette påvirker kvaliteten af dens arbejde. Hvis problemet opstår på grund af en ukorrekt installeret film, er det tilstrækkeligt at udskifte det eller fjerne luft eller støv (snavs) under det for at få arbejdet gjort.

Berøringsskærmen virker ikke, og derfor (en anden variant af problemet), at de signaler, der modtages af enheden, kan misforstås. Dette problem med systemet er simpelthen løst, det er nok at bare nulstille berøringsenheden, og alt vil blive genoprettet. Nogle gange kan det være nødvendigt at nulstille systemet helt, hvilket vil hjælpe med at løse problemet.

Nogle gange sker det, at berøringsskærmen ikke virker, når du indtaster programmet. For at løse dette problem er det nok bare at genoprette operativsystemet ved at slette den gamle. Denne procedure kan udføres ved hjælp af en forbindelse til en pc. For eksempel er det nødvendigt for iPhone at indtaste iTunes-programmet, find det i en fane med enheder, vælg dit eget og tryk på "Gendan" -knappen. Dette opdaterer alle indstillinger helt, men data fra telefonen vil gå tabt.

I sidste ende er det værd at nævne en yderligere variant af problemet "berøringsskærmen virker ikke" - dette er uopmærksomheden og unøjagtigheden af brugeren. Hvad betyder dette? Den banale væskepennetrækning inde i telefonen (nok og meget fugtig luft, for eksempel når du tager et bad eller i en sauna) er sandsynligvis den første ting at deaktivere knapperne på panelet og berøringsskærmen, og alt sammen fordi væsken nødvendigvis falder på mikrokredsløbet i gadgeten Og bryde deres arbejde. Telefonen kan også falde (eller tabe det), hvis skærmen ikke går i stykker, så vil der nødvendigvis være andre lige så besværlige problemer, herunder kommunikationsproblemer, applikationsfejl og displayproblemer.

Hvad i dette tilfælde kan rådes? Kun reparation af berøringsskærmen, udskiftning af mikrokredsløb og interne detaljer af en enhed.

For at undgå sådanne problemer skal du være forsigtig med berøringstelefonen, fordi omkostningerne ved reparation ikke er for lang, og reparationen selv varer mere end en time.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.