HobbyHåndarbejde

Hvordan laver kasser til gaver med deres hænder

Det er ofte sagt, at emballagen er smuk - halvt nutiden. Og det er faktisk tilfældet. Moderne materialer, værktøjer og teknikker til arbejde kan skabe virkelige mesterværker. Læs hvordan man laver kasser til gaver med deres hænder. Denne form for kunst kan være for dig ikke kun nyttig, men også meget interessant og spændende. Se ideer, vælge deres foretrukne mønstre. Opret din egen eksklusive.

Laver deres egne hænder gaveæske: de ideer og muligheder

Opret en dejlig pakke på to forskellige måder:

 1. Pynt den færdige bord base.
 2. Kør produkt fra bunden.

I det første tilfælde vil du nødt til at finde en billets af passende størrelse og form, hvis du ønsker at få noget ud over det sædvanlige. Denne metode til operation er ganske enkel, da du ikke behøver at tænke over, hvordan man opbygger en solid struktur med en pæn rette vinkler og en passende låg. Her kan du straks begynde at være kreativ - at dekorere overfladen af kassen. Men i dette tilfælde, er du begrænset til en form, der kan findes. Normalt er det en terning eller en kasse.

Den anden måde at arbejde på gør det muligt at skabe absolut ethvert design: standard eller usædvanlig i form af en pyramide, en kegle, hjerte, sildeben, osv ...

Men arbejdet her er mere kompliceret. Før du begynder udsmykning, kan du nødt til at holde sammen design. Skabelon du kan downloade og printe det ud på det rigtige skala.

Hvis du forstår, hvad du laver, og har i det mindste et minimum oplevelse af tegning og design færdigheder, er det nemt at oprette din egen ordning og ved hjælp af en blyant og en lineal.

Materialer og redskaber

Hvordan laver kasser til gaver - vælg selv. I en af disse metoder, til et sæt af tilbehør arbejde om det samme. Så skal du bruge følgende:

 • pap, tykt papir eller den færdige kasse;
 • linje;
 • blyant;
 • saks eller en papirvarer kniv;
 • Smelte klæbemiddel eller;
 • emballage, dekorative, design, bølgepap til at skabe en dekoration eller indsætte emnet;
 • klud;
 • Satin eller papir tape;
 • dekorative tape;
 • ethvert materiale til dekoration (formede stempler til fremstilling applikationselementer, såsom hjerter eller snefnug, perler, bånd, klistermærker og lignende. d.).

Som du kan se, er ikke noget usædvanligt og dyrt ikke påkrævet. De vigtigste ting - at skabe eller finde en klar basis, og du kan dekorere det på nogen måde, med fokus på de disponible midler under armen eller gaveartikler (jul, jubilæum).

Sådan laver du en gaveæske med sine hænder fra de tilgængelige emner

Hvis du beslutter ikke at komplicere dit liv og forberedt pap tom ønskede form og størrelse, fortsætte direkte til udsmykning proces. Arbejde på følgende måde:

 • Måle og tegne en boks på dekorative papir eller stof-scan kredsløbskomponenter, som vil være grundlaget for pasta.
 • Glem ikke om de kvoter for limning. De har brug for det er bydende nødvendigt, at i leddene, for eksempel på kanterne og på de øverste kanter af kassen var ikke synlig grundmateriale.
 • Skær præformen det dekorative papir og forsigtigt obkleyte overflade.
 • Gør det samme med dækslet, hvis nogen.
 • Lim toppen af en hvilken som helst egnet dekoration, fx papir blomster, blonder, snefnug, hjerter.
 • Lav simulering båndstrammere bands med en dekorativ bånd.
 • Indret emballage spektakulære bue.

Kort sagt, lad din fantasi løbe vild, men husk, alt med måde. Det er ikke nødvendigt at tænde for produktet overflade i en farverig tæppe. Det bør være elegant og harmonisk.

Sådan laver pakken fra bunden

Så du har lært, hvordan man laver en gaveæske med sine hænder fra de tilgængelige emner. Anden udførelsesform - udføre et produkt fra en konventionel kartonplade. Arbejde på følgende måde:

 1. Find den passende form skabelon, eller blot en kasse med en hvilken som helst størrelse.
 2. Print kredsløb i den ønskede omfang eller henholdsvis LAYOUT kasse fremstillet til brug som en prøve scanning.
 3. Trække på pap kredsløb mønster eller indstille konturerne af det udskrevne billede.
 4. Skær den resulterende del (eller to, hvis kassen er en separat hætte).
 5. Bruger på fremtidige foldelinier "groove" nepishuschey anvendelse af en kuglepen eller nåle. Det vil yderligere tillade forsigtigt bøje tyk pap uden Zamin og skader. Tegn streger bedre på den forkerte side.
 6. Fold kassen langs en linje.
 7. Cleito af kvoter.
 8. Fortsæt til registrering.

Nu hvor du ved, hvordan man laver kasser til gaver fra den normale ark. Faktisk kan man arbejde i en anden sekvens: planen eller til at dekorere ovennævnte produkt før limning, mens det stadig er lagt ud på flyet. Vælg den metode, du foretrækker. Prøv begge.

Usædvanlige indretning ideer

Hvis du allerede har besluttet, hvordan man laver en kasse til en gave, men valgte ikke mulighed dekorationer, kan du bruge en anden interessant teknik - decoupage. Det kaldes også væv som den forberedte overflade limet servietter med tematiske billeder, som jul eller romantisk. Oven i alt lakeret. Instruktioner selvom fremlagt i en meget forkortet form, men i virkeligheden hele processen er ganske enkel. Og vigtigst af alt, denne måde kan du få de gaveæsker, der selv vil ligne en souvenir - en kasse eller en gammel kuffert.

Så du har lært, hvordan man laver kasser til gaver med deres hænder fra de eksisterende emballage beholdere eller helt fra bunden. Vælg dine foretrukne måder at skabe designs og ideer til dekoration. Følg den oprindelige "odezhku" af gaver til enhver lejlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.