HobbyHåndarbejde

Flot kasse til gaver lavet med deres egne hænder

Den velkendte folkemusik visdom siger, at de bedste gaver er dem, der er lavet med deres egne hænder. Men ikke alle mennesker har en tilstrækkelig mængde af fritid, retten til periodisk forkæle venner og familie gaver skabt af ham selv. Og ja, for at gøre smukke håndværk, der vil være pæn og ikke være flove over at give til andre, er du nødt til at tilbringe en masse tid og kræfter.

intet kompliceret

Men der er en undtagelse fra denne regel, det er en vidunderlig og hyggelig lille kasse til en gave af papir, som er ganske let og enkelt at gøre med deres hænder. Ligegyldigt hvad gave du har lagt i det, skal den person, der modtager gaven i en unik og original emballage klart vurdere din indsats og dygtighed, der er vist under fremstillingen af kasser.

Du ved ikke, hvordan man laver en kasse til gave med deres egne hænder? Har du lyst til at prøve og skabe denne smukke og dejlige håndværk? I denne artikel vil du lære at lave et mønster for gaveæske og hvordan man producerer en yderligere indsats på sin produktion. Snart vil du være i stand til at nyde frugterne af deres arbejde - flot og ganske funktionelt emballage.

nødvendige materiale

Til fremstilling af sådanne håndværk som en boks til gave med deres egne hænder du har brug for et papir af enhver farve, du kan lide. Det bør være stram. Og du vil komme i handy lidt tålmodighed. Generelt er en boks til gaver, med hænderne limet, vil ikke tage meget af din tid på fabrikken.

Trinvis guide

Så gør emnet til gaveæsker. Da pakken skal være firkantet, firkantet skåret ud af papir ark.

Præformen foldes på midten vandret og ordentligt strøget foldelinie, således at det var klart. Nu pladsen er nødvendigt at udvide og trække sig sammen vertikalt og også stryge folden, så det er klart synligt. Når du installerer din mønstret skal være kvadratisk med to linjer, der skærer hinanden.

Næste du nødt til at slå et firkantet stykke papir diagonalt. Slå først en diagonal fold og jern, og derefter gøre det samme på den anden diagonal. Nu hver firkantet vinkel bøje ind mod midten, så der dannes en rombe.

næsten der

Drej derefter ned oppositionen mellem vinklerne i rhombus tilbage, får du en figur, der ligner et stykke slik.

Folde sidedele af den resulterende "slik" (som ikke er skarpe toppe) for således at danne en ret vinkel.

Tilsvarende bøjet af de skarpe kanter. Skiftevis de to toppe af "slik" bøjet indad. Og alligevel - en boks til gaver klar.

dæksel

Dæk denne smuk æske af papir, kan du gøre på samme måde. Vi skal bare tage mønsteret på nogle få millimeter mere.

Dekorationer til dine kasser, kan du gøre det bånd, pailletter, stof stykker eller brug maling, det hele afhænger af dine personlige ønsker og fantasier. Hvis du viser tålmodighed og god vil forsøge, så vil du have en stor kasse til gaver, lavet af deres egne hænder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.