TravelingRetninger

Anapa hoteller ved havet. Anapa privat hotel ved havet

Siden tidernes morgen, folk lokkes til sin Sortehavskyst. Her foretrækker de at arrangere deres egne bosættelser. Forskning og arkæologer har vist, at i nærheden af den nuværende by Anapa de første mennesker dukkede tolv tusinde år siden.

Beskrivelse af den udvej

I 1829, Anapa blev en del af det russiske imperium. Det betragtes som en udvej siden 1866. I øjeblikket er den udvej byen Anapa dækker et areal på 98 tusind hektar. Det er hjemsted for et hundrede 32 tusind mennesker. Anapa ligger ved krydset af Kuban-Azov Plain og Great Kaukasus. Længden af badebyen areal på op til firs kilometer. Halvdelen af dem - småsten. De er placeret i Little Bay, på åbent banker, samt i staten reserven - Små og store Utrish.

I Anapa kan observere et fantastisk udvalg af landskaber. Dens område er Succo dal med pistacie lunde og relikt enebær, sletter plateau, marine flodmundinger og kaukasiske foden. I denne vidunderlige sted er fugtigt og milde middelhavsklima. I løbet af året, er der to hundrede og firs dage med solskin. Alle disse faktorer gør det muligt for svømning sæsonen varer fra maj til oktober. Sanatorium kurby indbyder til behandling i løbet af året.

i den solrige udvej ferie

Anapa er inkluderet på listen over historiske byer i Rusland. På vej dvadtsatipyativekovom havde en masse skarpe sving og forskellige arrangementer. Dette city-museum i antikken blev fuldstændig ødelagt under krigen med Nazityskland. Men allerede i halvtredserne af sidste århundrede, blev det restaureret, og i dag er det en udvej af Anapa til det serviceniveau, der kan sammenlignes med den europæiske.

For beboerne i Rusland er blevet en tradition for at tilbringe en familieferie i Anapa. by strande - et godt sted for børn. Forældre bør ikke være bange for at lade dem plaske rundt i havet, at kysten er meget lavvandet og varm.

boliger

Anapa er med rette betragtes som den største resort by i Rusland. Her rejst og tage et hvil talrige pensionater og kroer, hoteller og moteller. I den private sektor, at alt for mange steder at slappe af. Turister får tilbudt en vifte af muligheder. Dette kan være en "bruger", som bliver nødt til at forberede deres egne måltider, såvel som "luksus" klasse lejligheder, der tilbyder "buffet".

Besøg i løbet af ferien er et vidunderligt sted - en stor mulighed for at gøre dit ophold mindeværdigt. En masse gode minder forlade Anapa. Hoteller i nærheden af havet, vil hjælpe til at tilbringe tid komfortabelt. De er den vigtigste mulighed for indkvartering kommer på en solrig udvej.

Mange private hoteller i Anapa. De er opdelt i flere grupper. Denne mini-hoteller, hoteller med en standard kapacitet. En særlig kategori omfatter hytter, samt to- og tre-etages tilbygning til boliger i den private sektor.

"Atlantis"

Slap af i solen Anapa - er en uforglemmelig oplevelse - en bred vifte af farver og vidunderlige resort infrastruktur, pæn grønt område, en bred vifte af underholdning ... vil ikke efterlade nogen ligegyldig Anapa. Hoteller i nærheden af havet vil gøre det muligt at nyde vandsport. En af dem - "Atlantis". Det er beliggende på den centrale promenade af feriebyen. Ikke langt derfra ligger "Di-ray" - sundhed og fitness center, og "Hope" - et sanatorium.

Bor i hotellet "Atlantis", kan du nemt passere proceduren i de ovennævnte resorts på medicinsk kursovkam.

Hoteller i nærheden af havet Anapa tilbyder sine gæster til at besøge hele året rundt. Desuden er alle disse institutioner er ajour og i overensstemmelse med europæiske standarder. Og "Atlantis", som var opførelsen relativt nylig. Dette er en attraktiv seks-etagers bygning. Dens konstruktion blev udført ved hjælp af de nyeste byggematerialer. Bygningen har en elevator.
Hotellet vil især nyde de turister, der foretrækker at leje en lejlighed på første Hav kyst. Ikke langt derfra ligger en forlystelsespark. I gåafstand fra hotellet, og der er en stenstrand, som er stolt af Anapa.

Hoteller i nærheden af havet har ofte en lille størrelse. Til dem, "Atlantis" sande hotel. Dens boliger er kun toogtredive værelser. Hver af dem har en balkon. På grundlag af deres økonomiske formåen, kan vacationers leje "Lux" værelse. Dem i hotellets tre. Denne lejlighed har to værelser. Den første af dem - gæsten. Dette rummelige værelse er polstrede møbler, og fra sine vinduer tilbyder en smuk udsigt over Sortehavet.

Hotellet "Atlantis" forudsat komfort og hygge. Glædeligt overrasket over et moderne udvalg af rummelige badeværelser med badekar og bruser, aircondition, stilfulde møbler, køleskab og fjernsyn.

Til sidst, den sjette etage er en observation dæk. Den er udstyret med komfortable stole, borde og et solarium. Alt dette bidrager til en luksuriøs ferie. For dem der ønsker at slappe af en sauna og en swimmingpool. Hotellet er udstyret fitnessrum.

"Skate"

I så fald, hvis du vælger at slappe af i den solrige feriested Anapa, vil Sea Hotel giver dig en behagelig og uforglemmelig ferie. og hotellet er "Skate" på deres liste. Det ligger ikke langt fra fyrtårnet, i byen område af byen. I nærheden ligger pensionatet "Hope", sanatoriet "Rusland" og "Kuban".

Enhver, der kan lide at svømme i havet, kan nemt gå til stranden "High Coast", som er beliggende i Little Bay. Denne rullesten område er udstyret med alle de moderne standarder. På trods af den korte afstand til havet, kan du svømme i poolen, som er placeret på hotellet.

I hvert af værelserne har balkon, hvor der er stole og et bord. Hotel "Skate" foretrækker familie vacationers og par i kærlighed. Det er hyggeligt og roligt.

Værelserne er designet til de fem og fyrre fyrre. Der er værelser at bo sammen, giver for tilrettelæggelsen af ekstra plads. Der er hotelværelser til fire personer. De fordobler.

Institutionen har en god beliggenhed. I nærheden af det er teater område, hvor festivaler, koncerter mv I gåafstand fra hotellet er der en dykkerklub, tøj og mad markeder, købmand og apotek døgnet rundt.

"Ardo"

De, der som et udflugtsmål som de fleste om byen Anapa, vil privat hotel ved havet giver en uforglemmelig ferie. En af disse institutioner er "Ardo". Det er dette hotel i centrum af Anapa. I gåafstand fra udvej er det "Håb" og medicinsk-diagnostisk center "D-Ray". I nærheden er der et vandland for "blæksprutte" af børn, samt pumpens værelse, som gav mulighed for at drikke mineralske helbredende vand.

For dem, der opholder sig i "Ardo" hotel ferie bliver aldrig kedeligt. Uden at afvige fra det område af hotellet, kan gæsterne plaske i poolen og slappe af i saunaen. Der er et sted for dem, der på egen hånd besluttet at tilberede grill, og sidde ved et bord under en baldakin.

De moderne værelser er udstyret med køleskab og aircondition. Hvem kan bevæge sig ind i to-værelses lejligheder, der hører til klasse "Lux".

"Sortehavet"

Mange store steder at bo tilbud en solrig udvej. En af dem er hotellet "Sortehavet". Anapa er indbydende til dem med de mest kræsne smag, og ønsker at få gode minder om dage brugt på feriestedet.

Bygget hotellet "Sortehavet" i ti minutters gang fra en stenstrand. Dens territorium, hvilket er 1,5 hektar, er under konstant videoovervågning. Der er en masse af blomster og smukke haveanlæg.

Udendørs entusiaster opfordres til at svømme i de to puljer og ride til de alpine bakker. På sitet er organiserede legepladser til børn. For dem, der kom til hvile i sin egen bil, parkering tilgængelige. Hele hotellet Komplekset består af tre fire-etagers bygninger. For familieferier, der er hytter.

"På den høje bank"

Nogle vacationers vælger at tilbringe deres ferie i et roligt og hyggeligt sted, det mest minder om hjem. Anmodning om sådanne gæster kan også møde Anapa. Mini-hotel ved havet - det er den bedste indkvartering for sådanne kunder. En af dem - "På den høje bank." Fra det til havet er kun to hundrede meter. I nærheden ligger den nye promenade og møtrikken lund. Sig selv et mini-hotel ligger i fyrtårnet område, roligt og rent sted. Stranden er småsten og havet er altid meget ren.

Hotellet tilbyder sine gæster tredobbelt værelser, der tilhører klassen af "Economy". De, der stoppede en kort tid, tilbyder to-etagers hus i op til femten personer. For at imødekomme seks til syv-værelses hus kan gives levende. Det har en vaskemaskine og et køleskab, aircondition og tv, køkken.

"Slap af ved havet"

Beliggende i nærheden af byen Anapa Dzhemete. Hoteller ved havet i resort landsby tiltrak også opmærksomhed fra mange turister. "Ferie ved havet" tilbyder et to-etagers hus. Og de er omkring tredive meter fra sandstranden i hjertet af landsbyen, som ligger i nærheden af byen Anapa.

Hotel "Ferie ved havet" tilbyder organiserede måltider. Der er hytter og et køkken for dem, der foretrækker at lave mad selv. Oprettelsen er 6 km fra centrum af Anapa, 2 km fra delfiner og 1 km fra vandlandet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.