Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift jul kalkun. Hvordan til at tilberede en julegave kalkun

Traditionen med at forberede retter fra kalkun til ferien bordet er kommet til os fra den nye verden. Som regel i de europæiske lande foretrak at tjene gæster med kylling, gås eller and. Men snart mode for de vigtigste måltid blev erstattet, var der et sæt opskrifter og tips om hvordan man laver en julegave kalkun. I denne artikel har vi samlet til dig de mest interessante muligheder for retter, der kan være en dekoration til din ferie bordet.

Julen kalkun ovn

Hvis du vil imponere dine gæster utrolig smuk og lækker ret, så hold din opmærksomhed på denne opskrift. Selv de mest krævende gourmeter kan ikke modstå duften af bagt frugt, gyldne og sprøde fjerkræ, samt dens saftige kød. Hvordan til at tilberede en julegave kalkun:

 • Til en festlig måltid var på højden, til sin forberedelse skal begynde på forhånd. Først skal du marinere hele fem kilo slagtekrop i løbet af dagen. For at gøre dette, tage fem liter vand, salt, 100 gram af sojasovs, en teskefuld peber, 100 gram olivenolie, fem kanelstænger, lidt ingefær, tre fed hvidløg, rosmarin, kardemomme, muskatnød, honning, sukker, saft af tre klemt appelsiner. Nedsænkes kalkun i marinaden, og derefter sætte i køleskabet eller på altanen (i den kolde årstid).
 • Fremstillet fugl rub salt i og uden, og derefter skåret i halve nashpiguyte æbler og appelsiner. For at gøre dette, en lille, men dyb udskæring med en kniv, læg dem i skiver af frugt og dræbe tandstikkere huller.
 • På bakken eller til en passende størrelse form, placere kalkun, og lidt til bunden hæld marinaden.
 • Madlavning fjerkræ bør ikke være mindre end fire timer. Glem ikke at jævne vandes hendes saft frigivet under stegning.

Julen kalkun ovn klar. Læg en smuk og lækker ildelugtende fad i midten af ferien bordet, garneret med skiver af friske grøntsager eller frugt.

Spyd af kalkun

Denne opskrift er især nyttigt for dem, der ønsker at opretholde en smuk figur , og efter nytår fest. Kosten kød tilberedt i ovnen eller Aerogrill viser sig ikke kun yderst velsmagende, men også til gavn for sundheden.

 • Skær kalkunbryst i små stykker og lad det marinere i et par timer i en blanding af sojasauce og adzhika.
 • Frosne rosenkål bør give suge ved stuetemperatur eller frisk adskille i buketter.
 • Pisk med salt to hønseæg. I en separat skål, hæld rasp.
 • På de forberedte spyd skiftevis sætte stykker af kød og kål blomsterstande tidligere dyppet i æg og rasp. Bages i ovnen kebab Aerogrill eller indtil de er møre.

Til denne parabol kan du sende din favorit sauce og friske grøntsager, skåret i store stykker.

Grillet kalkun

Udarbejdelsen af denne parabol ikke tager en masse tid, så du kan forberede sig på at byde gæster mere omhyggeligt. Julen kalkun opskrift:

 • Tag et par færdige bøffer (antal besøgende), godt de frastøde, salt og peber.
 • Dyp den forberedte stykker i pisket æg og rasp og derefter steger dem til de er gyldenbrune på en pande (du kan bruge grillen). Bringe kødet indtil kogt i ovnen eller under låget lukket.

Serveres steaks med friske eller stuvet grøntsager.

Tyrkiet til nytår bord, bagt i ærmet

Holiday fad, kogt i denne opskrift vil vise sig særdeles mørt og duftende. Julen kalkun opskrift er ganske enkel, hvilket betyder, at det kan klare selv den uerfarne eller uerfarne kok:

 • Dressed fjerkræ i portioner. Hver af dem er godt vask, salt, peber og smag til med dine yndlings krydderurter (godt kombineres, for eksempel, paprika og humle-suneli).
 • Bland honning og sennep ligeligt, den resulterende blanding gnide kalkun og lad det trække lidt.
 • Læg kødet i ærmet og bage det indtil de er møre. Glem ikke at gennembore filmen på flere steder.

Stykkerne blev dækket med en appetitvækkende skorpe, omhyggeligt skåret åben filmen og i ti minutter, indtil kogt. Kød kan serveres med en salat af friske grøntsager og ristede kartofler. Desuden vil det være perfekt kombineret med sprøde ris, krydret med karry sauce.

Tyrkiet med grøntsager

Vi er glade for at præsentere dig en anden stor opskrift til jul kalkun. Dette lys og sund parabol vil appellere til dem, der ikke kan lide at overbelaste sig selv skadeligt mad til ferien bordet. Julen kalkun opskrift:

 • Filet af fjerkræ (400 g), to store tomater og en leder af løg skåret i terninger.
 • Bland kalkun med salt, peber, hakket hvidløg, olivenolie og hvidvin.
 • Dæk bageplade med folie, sat på hans kød og grøntsager. Luk fadet et andet stykke folie og bage det indtil de er møre.

Den færdige parabol kan indsendes til bordet med en side skål af kogte eller stegte kartofler og salat alle friske grøntsager.

Pie kalkun

Det er svært at forestille sig et festligt bord uden bagning - stolthed hver husmor. Vi tilbyder dig en simpel opskrift på en kage fyldt med kalkun og tranebær:

 • Ælt dejen uden gær, og sætte det på i et stykke tid kommer på et køligt sted.
 • Til fyldet koge kalkunbryst (700 gram), afkøles og skæres i små stykker. Derefter bland kødet med hakkede krydderurter og lidt creme fraiche (i stedet det kan tage mayonnaise).
 • Del dejen i to ulige stykker. Det meste af rullen ud og sætte i en dyb bradepande. Put fyldet.
 • Fra den anden del af dejen rulle i lange rør og placere dem på toppen i form af gitter.
 • Mens kagen er bagt, forberede tranebær sauce. Til dette formål 200 gram bær koges i en lille mængde vand i fem minutter. Dræne overskydende væske, tilsættes til panden og citronskal af en orange og varm. Læg bærrene i den færdige kage celle.

Vi håber, der vil være nyttige jul kalkun måltider præsenteret i denne artikel. Hvis de kommer til din smag, så skal du ikke vente på en særlig lejlighed, lave mad til dem hver dag og tæt raduyte nye smagsoplevelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.