Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at lave mad kylling kråse med kartofler i multivarka?

De fleste husmødre sjældent kogt kylling indmad. Efter deres opfattelse, denne proces er unødigt kompliceret og tidskrævende. Men de overser det faktum, at fuglenes tarme er meget nyttige og indeholder en minimal mængde kalorier. For eksempel kylling kråse, opskrift madlavning du lært af dagens artikel, bliver ofte grundlaget for at skabe delikate retter serveret ved en række forskellige saucer.

Generelle anbefalinger

De, der tror, at fuglen er næsten umuligt at ødelægge slagteaffald, dybt fejl. Virkeligheden er langt mere kompliceret, end det kan synes ved første øjekast. På de forkerte sætte kylling kråse med kartofler, opskriften på, som vil blive diskuteret senere, vil smagen være mere som en stretching gummi. For at have vist sig udbud og velsmagende ret, du skal huske nogle få enkle regler.

Før der fortsættes med fremstillingen af dette produkt, er det ønskeligt i blød i koldt kogt vand. Efter dette, skal det vaskes grundigt og skæres i relativt små stykker. Disse enkle manipulation vil spare slukning tid eller stegning.

For at oprette et fuldgyldigt mad kylling kråse kan kombineres med grøntsager eller korn. de også kombinere godt med alle former for saucer og krydderier.

Kylling kråse med kartofler i multivarka: liste over produkter

Det skal bemærkes, at i forbindelse med udarbejdelsen af denne parabol vil tage tid. Men resultatet vil overraske dig. Før du fortsætter til denne besværlige proces, skal du sørge for, at i dit køkken er der:

 • 400 gram kylling kråse.
 • To løg.
 • kartoffel hylder.
 • 500 milliliter vand.
 • 200 gram svampe.

Så får du en virkelig bud kylling kråse, opskriften, som du vil lære nu, ovenstående liste bør suppleres med salt, sort peber, laurbærblad og vegetabilsk olie. Det er vigtigt, at sidstnævnte var lugtfri. Eventuelt kan du tilføje et par fed hvidløg.

sekvens af handlinger

Først skal du gøre udarbejdelsen af den vigtigste ingrediens. Før hvordan man laver kylling kråse med kartofler, indmad vaskes i koldt rindende vand, renset for fedt og gul hud, endnu engang sendt en kran og kaster i et dørslag. Én gang med dem afløb overskydende væske, de er skåret i flere stykker.

Udarbejdet på denne måde sætte indmad i en skål og hæld vand Multivarki. Der også sende laurbær og omfatter en anordning mode "Melting" eller "quenching". Tilberedningstid afhænger af kapaciteten og model af din husholdningsapparater. I gennemsnit denne proces tager omkring en og en halv time.

For at have vist sig udbud og velsmagende kylling kråse med kartofler i multivarka bør koge dem næsten op til parathed. Ellers vil de ikke have tid til at blødgøre sammen med andre komponenter.

Nu er det tid til at gøre grøntsager. De vaskes og skrælles. Svampe skæres i skiver, løg - små tern, kartofler - mellemstykker. Næsten klar maver fjernet fra Multivarki tømmes bouillon i en separat skål.

I en ren, tør skål instrument hæld en lille mængde af høj kvalitet vegetabilsk olie, hæld svampene og steg dem indtil lys gylden brun. Så for at sende champignon løg og fortsætte med at sauter indtil bruning. Derefter løg-svampe zazharku forbundet til maver, kartofler, bouillon og krydderier. Alt blandes grundigt, og træde tæt multivarku "Slukning" mode. Efter en time den færdige fad klar til at blive serveret.

Maver kylling gryderet (kartofler og grøntsager): en ingrediensliste

Det skal bemærkes, at de fire portioner opnået fra de følgende mængder af produkter. For ikke at afbryde processen med at køre rundt i butikkerne bør bestanden op på forhånd de nødvendige komponenter. Der er behov for at inkludere følgende produkter:

 • Et pund maver.
 • 800 gram kartofler.
 • Et stort løg.
 • Tre modne tomater.
 • To spiseskefulde creme fraiche.

Af de yderligere produkter, skal du bruge en lille mængde af høj kvalitet vegetabilsk olie, peber, salt og et par fed hvidløg.

Beskrivelse af fremgangsmåden

Vi har allerede dækket hvordan at lave mad kylling kråse med kartofler i multivarka, så i denne opskrift, tilbyder vi at undvære denne enhed. Indmad grundigt vasket, renset og obsushivayut. Mens med dem dræner overskydende væske, kan du gøre grøntsager. Kartofler og løg i små tern. Den sidste komponent sendes til stegepande smurt med olie, og steg indtil det er gennemsigtigt. Så for at sende det passeret gennem en hvidløg presse og maver.

Efter fem minutter i en gryde fyldt med løg og hvidløg zazharki og indmad, spredt kartofler, hakkede og flåede tomater og creme fraiche. Alle salt, peber, omrørt, hældt lidt vand, bringes i kog og dækket med et låg. Maver gryderet med grøntsager over medium varme i omkring fyrre minutter. Efter dette tidspunkt fadet er dekoreret med grønne områder og tjene.

En anden mulighed

Denne ret er interessant på grund af sin forberedelse til brug forkogt kallun. I dit køkken skal være:

 • 300 g kogte maver.
 • kartoffel hylder.
 • Et løg.
 • 50 ml creme.

Derudover skal du medtage en liste over dild, vegetabilsk olie, et par fed hvidløg, peber og bordsalt. På anmodning, kan du erstatte creme fraiche med mayonnaise.

I Multivarki skål hælde lidt solsikkeolie, opvarmes den og tilføje forberedte kartofler. Det er stegt til de er gyldne. Det tager typisk omkring en halv time. Efter dette tidspunkt er der til at inddrive de knuste løg og kogt kallun. Efter et par minutter for dem tilføje creme fraiche, hvidløg og krydderier, bland godt og dæk med låg. Så omfatte enheden i tilstanden "Slukning" og lad i femten minutter. Et kvarter kylling kråse af kartofler kogt i multivarka kan tjene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.