Mad og drikkevarerOpskrifter

Courgetter i multivarka proppet med ris, kød eller grøntsager

Courgetter - nyttige og velsmagende grøntsager, der vokser i stort tal i haven hvert år. Hvordan forbereder dem, så hele familien var glad og tilfreds? Selvfølgelig er det svært at forestille sig en bedre forberedelse end zucchini i multivarka, fyldt med kød eller grøntsager udstopning. Dette er mere nyttigt end stegt, og gøre det muligt hurtigt. Hertil kommer, at man ikke behøver at stå i en varm plade, som også er et plus.

Opskriften først

Fyldte zucchini i multivarka vise sig saftig og velsmagende. Du skal bruge en vegetabilsk medium størrelse, omkring 300 gram hakket kød, løg, krydderier, salt, ost til overbrusning. Grundigt vaske og rense zucchini hjælp peelers. Skær i små stykker ikke større end fem centimeter. Hvis vegetabilsk ung og blød, rense den nødvendigvis. Fjern forsigtigt pulpen med en ske, der forlader bunden af hvert stykke. Tag det hakkede kød og fylde dem "kop" af zucchini. I multivarku hæld vegetabilsk olie, placere den tomme og at gøre det muligt for "bagning" mode i 50 minutter. For 10 minutter at fuldføre udarbejdelsen af hver tjener til at sætte et stykke ost. Kogte zucchini i multivarka proppet med kød, kan umiddelbart tjene. Separat side parabol for dem er ikke påkrævet - grøntsager og kød perfekt supplerer hinanden. Selv børn, der ikke er alt for glade zucchini, gerne spise denne parabol.

opskrift sekund

Du kan ikke bare prøve zucchini proppet med kød, i multivarka lave mad og føje til ris skål og en lys tomat sauce. Du skal bruge 300 g kød, to squash, et æg, salt, vegetabilsk mix, peber, to kopper vand, mayonnaise, hvidløg, en kop ris, fire tomat, løg. Tag en gryde, fyld den med vand og derefter hælde kogende ris. Kog det indtil de er bløde og lad det dryppe af i et dørslag. Før hvordan man tilbereder zucchini i multivarka proppet med denne udstopning, forberede det hakkede kød, tilsæt grøntsager, æg og afkølede ris. Salt og peber, bland godt. Tilsæt hvidløg og mayonnaise. I squash, skæres enderne, skåret i halve og forsigtigt krat grøntsager frø og midten. Tilføj papirmasse af grøntsager taget fra midtvejs, hakkekød, bland godt og derefter lægge ud fyldet i den forberedte halvdel. Fint skåret løg og tomater og steg dem indtil de er bløde i vegetabilsk olie. Tilføj et glas vand og lidt sat ud. I den forberedte sauce lå zucchini. I multivarka fyldte grøntsager at hælde et glas væske og tænd "bagning" i 60 minutter. Smagen kan du drys fadet med revet ost. Beredskab tjene fad til bordet med creme fraiche sauce og friske krydderurter. Ekstra side retter til det ikke er nødvendigt.

opskrift til en tredje

Prøv at lave mad zucchini i multivarka fyldt med grøntsager med kylling og fløde sauce. Tag en grøntsag, 150 gram kylling halvdelen pærer spiseskefuld creme, tomater, 50 g ost, salt og krydderier. Vaske og rense zucchini, skåret i halve og fjerne kernen. Hæld i multivarku par glas vand og placere på toppen af beholderen til søens. Skær fileten og bland med papirmasse zucchini og løg. Put fyldet i to halvdele, og på toppen - tomater med ost og creme fraiche. Aktiver funktionen "dampning" i 30 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.