TravelingRetninger

Anmeldelser af ferie i Kabardinka: en oversigt, funktioner og beskrivelser

Kabardinka kaldte afvikling af Sortehavets kyst, der ligger mellem Novorossijsk og Gelendzhik. Kabardinka kan næppe kaldes de mest populære badebyer, ofte foretrækkes af ældre par og familier med børn, der foretrækker en rolig og fredelig ferie. Vacationers sikkert bemærke en gruppe af børn og unge, og alle, fordi da de sovjetiske gange der stadig eksisterer lejren, hvoraf mange er populære.

klima

Selvfølgelig anmeldelser om resten i Kabardinka - noget, som du har brug for at gøre en begyndelse ved udvælgelsen af den udvej. Det er vigtigt at tage hensyn til alle: geografi i området, især klimaet, den gennemsnitlige daglige lufttemperatur, og havvand. Kabardinka kendt for sit milde, tørre klima, sæsonen varer fra midten af maj til slutningen af oktober.

udvej funktioner

Den udvej er bogstaveligt talt nedsænket i det grønne, en masse fyrretræer, der fylder luften fantastiske og fortryllende duft. Kabardinka af mange som et kursted. Hvis du ønsker at styrke immunsystemet, for at slippe af sygdomme i åndedrætsorganerne - du absolut bør komme her mindst et par uger.

Hvornår skal gå til Kabardinka?

Ideel til afslapning i Kabardinka begyndelsen af juni og midten af september. På dette tidspunkt, er der ikke mange turister, lufttemperaturen er behageligt at bo i, havet er varm og blid, at sandsynligheden for storme er minimal. I efteråret er der så mange frugter og grøntsager, som turister strømpe op på vitaminer og drevet saftig og moden frugt hjem.

Hvor skal man bo?

Kabardinka tilbyder en række muligheder for overnatning. Oftest turister foretrækker små private hoteller. I de senere år er efterspørgslen faldet i den private sektor. Moderne campister så pedantisk og krævende, at de lokale beboere forsøger at konvertere deres hjem til et lille hotel med alle de nødvendige faciliteter til et behageligt ophold. Hvis du er opmærksom på anmeldelser om resten i Kabardinka de turister, der har valgt til sig selv er private hoteller, vil du indse, at en veludviklet infrastruktur, og kan ikke være tale. Areal til tider knap nok til at bryde en lille have, en havepavillon og sætte puste pool. Det er derfor, i de seneste år, vacationers foretrækker grundlaget for hvile.

Her for eksempel, fritidshjem "Milano" (Kabardinka), af hvilke man kan finde helt forskellige. Det er beliggende ved Sortehavets kyst, er det udstyret med sin egen stenstrand, med en fantastisk udsigt over Novorossiysk. Hvis du er på udkig efter en billig, men samtidig hyggeligt sted at slappe af på havet, den bedste løsning - fritidshjem "Milano" (Kabardinka). Anmeldelser fremhæve en gunstig geografisk placering, nærhed til havet, dens renhed. Feriegæster vil sætte pris på det rummelige område desinficeres, udstyret med siddepladser, måltider og underholdning.

Her er en anden mulighed - fritidshjem "Eaglet" (Kabardinka). Svar om det snarere modstridende. Af fordelene ved rekreation vil gerne nævne en god placering, transport tilgængelighed og tilstedeværelsen af sin egen stenstrand, samt parkering. Hvis du planlægger en ferie med børn, på udkig efter et roligt og fredeligt sted, ville den kontroversielle mulighed være fritidsklubben "Eaglet" (Kabardinka). Anmeldelser af turister på ferie i sommeren 2016, fortæller om at komforten i rummet lader meget tilbage at ønske: Den gamle udslidte møbler, ingen reparation tegn, VVS frygtelig tilstand, snavs i badeværelset og toilet. Dette bør overvejes i processen med at vælge den bedste løsning for indkvartering, især hvis det er en ferie med børn.

For oplysninger om den bedste rekreation (Kabardinka), af dem - alle af disse oplysninger er nødvendige for at studere videre planlægning afslapning scene. Ikke altid ejerne er ærlig med potentielle ferierende. Enig, ønsker ikke i de første dage af opholdet i Kabardinka ødelægge indtrykket af udvej på grund af forkert valgt hotel, hotel eller rekreation. Du er nødt til at finde sted i dette rum hele din ferie, så vælg omhyggeligt og mere krævende. Anmeldelser af ferie i Kabardinka kan hjælpe dig med dette.

Prispolitik varierer meget. Der er en mulighed for at leje et værelse koster 800 rubler per nat. Hvis du sætter pris på komfort og renlighed af værelserne og en udviklet infrastruktur websted, vil overnatning koster i gennemsnit 2000-2500 rubler per nat.

Hvordan kommer man dertil?

Hvis du planlægger uafhængige rejse ville være rart på forhånd at vide, hvordan man kommer til den udvej fra Novorossiysk og Gelendzhik - den nærmeste storby. Hvis du ønsker at organisere et uforglemmeligt ophold i Kabardinka, anmeldelser, tips for turister er sikker på at hjælpe dig.

Så, som allerede nævnt, er Kabardinka ligger mellem Novorossiysk og Gelendzhik, får her på flere måder: med fly, tog og bus. Der er en anden mulighed, der har for nylig vælger det stigende antal turister - i privat bil. I dette tilfælde, skal du flytte på motorvejen M4 "Don", hvorfra det vil gå ud i Kabardinka. Selv om dette er den første sådan en lang rejse for dig og din familie, vil du aldrig få tabt, især i disse dage en masse af gadgets, der vil hjælpe i navigationen organisation. Varigheden af din rejse, selvfølgelig, afhænger af, hvad udgangspunktet for ruten.

Skønhed Kabardinka

Hvis du har valgt flyet, er det vigtigt at vide, at regionen har tre lufthavne: i Gelendzhik, Krasnodar og Anapa. Hvis det er muligt, er det bedre at købe billetter til Gelendzhik, og de resterende 15 km til den Kabardinka overvinde med taxa eller bus. Hvis du ankommer til Anapa, komme til udvej har en lidt længere - gennem Novorossiysk. Nå, den mest ubehagelige mulighed - Krasnodar Lufthavn. Din vej vil ligge gennem Novorossiysk med flere overførsler. strækningens længde - 180 km.

Ikke alle har råd til en dyr flyvning på et fly. Desuden familierne til soldater, jernbanearbejdere har visse privilegier og fordele, så toget er stadig populær. Hvis du beslutter at gå i Kabardinka med tog, er det bedst at komme til Novorossiysk og Gelendzhik, og allerede er der - tættest på feriestedet med bus.

mad

Turister kan vælge et hotel eller et fritidshjem, hvilket indebærer tre måltider systemet. Hvis du er vant til at gå til en ferie i udlandet, vil du blive konfronteret med knapheden på den lokale morgenmad, frokost og middag, selv i de bedste hoteller. Her vil du aldrig møde strømforsyningen systemet "all inclusive". Til dette skal være forberedt på forhånd, så for ikke at ødelægge din ferie. Enkelhed, komfort og stilhed - alt dette ferie i Kabardinka. Priserne, anmeldelser af hoteller er omtrent det samme. Alt, hvad de er for det meste tilbudt at opgive magten i hoteller og pensionater, men foretrækker de små caféer og restauranter, som mange her. Spise i restauranter og cafeer, får du mulighed for at stifte bekendtskab med den kaukasiske og asiatiske køkken. Den gennemsnitlige frokost i en lille lokal café vil koste 250-300 rubler. I år, glæden og værdien af grill - 1000 r. per kilo saftigt lam.

Friske frugter og grøntsager, kød, krydderurter - alt dette giver Kabardinka. Ferie med børn, anmeldelser som for det meste positiv, indebærer en ærbødig holdning til mad. Derfor er mange familier foretrækker at lave mad til sig selv, især næsten alle feriesteder, fritidshjem og private hoteller tilbyder alle de nødvendige betingelser. Du kan altid bruge et komfur, køleskab. Det eneste, der denne mulighed er svært at kalde magt budget, som i løbet af sæsonen simpelthen skyhøje priser på markedet. Lokale i et par måneder kommer til at få det maksimale profit på bekostning af turister. Det er derfor bedre at købe basale fødevarer i kædebutikker, hvor priserne er langt lavere, men den friske frugt og grøntsager til at købe på markedet.

strande

Kabardinka strande er udstyret med alt det nødvendige for en god hvile. Udlejning af sportsudstyr, alle former for vandaktiviteter, butikker med souvenirs og lokale slik - alt er i gåafstand. Priserne er overraskende turister acceptabel.

Sami stenstrande, nogle steder, turister kan for et mindre gebyr for at leje liggestole og parasoller til at skjule fra direkte sollys. Landsbyen område er regelmæssigt rengøres, så strandene kan kaldes en temmelig ren og velplejet.

fritid

Desværre, i nærheden af Kabardinka ganske lidt af interesse. De fleste af dem er knyttet til naturressourcer. Lokale elsker at tilbyde turister ture til dalen af lotusblomster. I sig selv tour sjov og interessant. Men vi skal forberede os på det faktum, at lotusblomst er ikke hele året rundt, så sandsynligheden for at blive snydt er stor nok.

opsummering

Rolig og målt hvile i Kabardinka kan tilskrives fordelene. Hvis du er træt af den endeløse støj, råbe, på udkig efter et roligt og hyggeligt sted omgivet af bjerge og grønne områder, den Kabardinka - store. En uforglemmelig ferie, havet i Kabardinka, anmeldelser kun bekræfte, i hvilket omfang det er ren.

Behageligt klima, landskabelig skønhed, varm og øm hav, veludviklet infrastruktur af den udvej, er mulighederne for fritidsaktiviteter venter for alle gæster.

Service, kvalitet indkvartering og service stadig lader meget tilbage at ønske. Ejere af hoteller, kroer og indgiver bør være mere opmærksomme på brugerens komfort: aircondition, udføre reparation og udskiftning af slidte møbler og inventar.

Detaljerede anmeldelser om resten i Kabardinka kan hjælpe dig på forhånd at vurdere den udvej, stifte bekendtskab med sine fordele og ulemper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.